Japanize Kozo Paper Thin

Japanize Kozo Paper Thin

Japani inspiroi luovuutta, Epson-paperi yhdistää traditiot, teknologian ja taiteen

Japanize Kozo Paper Thin on Epsonin ja kansainvälisesti tunnetun ja arvostetun taiteilija ja valokuvaaja Gary Wornellin yhteistyön tulosta. Suomessa asuva Gary on luonut taidetta Epsonin tulostimilla jo yli kymmenen vuotta. Garyn taitojen ja taiteellisen lahjakkuuden ja Epsonin kaupallisen ja tuotannollisen tiedon ja kokemuksen yhdistelmä on tuottanut uraa uurtavan uuden paperin, joka yhdistää japanilaiset perinteet ja modernin teknologian.

Japanese Kozo Paper Thin on osa SignatureWorthy-mediavalikoimaa ja paperia on saatavilla Epsonin verkkokaupasta: http://www.epson.fi/fi/fi/viewcon/corporatesite/products/search?searchKey=kozo

Gary Wornellin facebook-sivut:

https://www.facebook.com/EpsonJapaneseKozoPaperThin

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/