Huippunopea monitoimilaite suurten määrien luotettavaan mustavalkotulostukseen

Epsonin uusin yritystason A3-mustesuihkulaite tulostaa jopa 100 sivua minuutissa ja soveltuu näin erityisen vaativiin tarpeisiin, esimerkiksi logistiikkaan

Huippunopea monitoimilaite suurten määrien luotettavaan mustavalkotulostukseen

Epson on julkistanut tuoreimman lisäyksen huippunopeiden ja ekotehokkaiden mustesuihkuyritystulostimiensa mallistoon. WorkForce Enterprise WF-M20590D4TWon todella nopea mustavalkolaite ammattimaisiin käyttöympäristöihin, joissa tarvitsee tulostaa paljon luotettavasti ja keskeytyksittä. Äärimmäisestä suorituskyvystään huolimatta tulostin kuluttaa jopa 82 % vähemmän energiaa kuin kilpailevat laserlaitteet 1.

Epson Europen tuotepäällikkö Umardeep Sappal kertoo uutuudesta: ”Uusin Enterprise-malli tuo nopeutta käyttökohteisiin, joissa sitä tarvitaan. Laite tulostaa väsymättä asiakirjan toisensa perään erittäin vaativissa ympäristöissä, esimerkiksi logistiikkakeskuksissa tai keskitetyissä repropalveluissa. Epsonin tehokkaan ja toimintavarman tekniikan ansiosta voidaan esimerkiksi jokaiseen toimitukseen tulostaa laadukas rahtikirja, jonka avulla lähetykset ohjautuvat oikeaan paikkaan oikea-aikaisesti ja asiakkaat pystyvät tarkistamaan sisällön täsmällisesti.”

Erittäin nopea ja huippulaatua tuottava mustesuihkutekniikkaan perustuva tulostuspäälinjasto pohjautuu skaalautuvaan tekniikkaan, jota Epson on käyttänyt aiemmin teollisuuden järjestelmissä, esimerkiksi suurissa etikettipainokoneissa. Vain 43 millimetrin levyisessä ainutlaatuisessa tulostuspäälinjastossa on 8 676 mustan värin suutinta, erinomainen tulostushäiriöiden tunnistus sekä raidoitusta ehkäisevä muuttuvan pisarakoon tekniikka. Pienestä koostaan huolimatta tulostuspää pystyy hämmästyttävään yksityiskohtaisuuteen. Se parantaa suorituskykyä, mutta tuo lisäksi nopeuden ja luotettavuuden tiimeille, joiden tiivis työtahti ei salli käyttökatkoja. Mustavalkosivuja voi tulostaa jopa 120 000 ennen mustetäydennystä. Suuretkin tulostustyöt hoituvat siis keskeytyksittä.

Epson on kehittänyt tulostimen laatua entisestään lisäämällä useita teknisiä innovaatioita, esimerkiksi raidoitusta ehkäisevän itsestään korjautuvan tulostuspään sekä sähköstaattisen siirtohihnan, joka varmistaa laadun suurissa nopeuksissa. Viivakooditila auttaa tulostamaan reunat terävinä.

Valinnainen suuren kapasiteetin (3 000 arkin) paperilokero nostaa syöttölokeron enimmäiskapasiteetin aina 5 350 arkkiin. Nitojan ja pinoamislaitteen sisältävä 4 000 arkin viimeistely-yksikkö säästää aikaa ja vaivaa ja parantaa näin osaltaan tehokkuutta. WF-M20590D4TW on lisäksi yhteensopiva monien ratkaisujen kanssa – esimerkiksi Epson Print Admin- ja Document Capture Pro -ohjelmiston kanssa. Laite tukee myös Epson Open Platform -arkkitehtuuriin pohjautuvia kolmansien osapuolten ratkaisuja, joilla voidaan lisätä toimintoja etähallinnasta aina laskentaan ja suojattuun luovutukseen .

Malli tulee saataville kesäkuussa 2019.