Huippunopea 64-tuumainen tulostin asettaa uudet rajat suorituskyvylle

Epson SureColor SC-S50600 auttaa kaupallisia yrityksiä, myyntipisteitä ja kylttien valmistajia tehostamaan suurkokotulosteiden tuotantoa

Huippunopea 64-tuumainen tulostin asettaa uudet rajat suorituskyvylle

Epson laajentaa uutta SureColor-suurkokotulostintarjontaansa kylttien tulostusta ja myyntipistesovelluksia varten tarkoitetulla uudella nopealla SureColor SC-S50600 -tulostimella.

162,6, cm:n (64-tuuman) levyinen 4- tai 5-värinen (CMYK /CMYK + valkoinen) rullasyöttötulostin SureColor SC‑S50600 asettaa kerralla uudet rajat ankarasti kilpailtujen sisä- ja ulkokylttien tulostussektorin tulostimien toiminnalle.

Tulostimen nopeuden lisäksi sen huippuominaisuuksiin kuuluu lukuisien tulostusmateriaalien tuki, helppokäyttöisyys, edulliset kokonaiskustannukset ja ympäristöystävällisyys. Näiden ominaisuuksien ansiosta SC-S50600 on todella houkutteleva yrityksille, jotka tarvitsevat tulostinta vaativaan käyttöön.

Epsonin Thin Film Piezo (TFP) -tulostuspäiden ja kaksinkertaisten musteyksiköiden ansiosta SC-S50600 tarjoaa luokkansa parhaan äärimmäisen nopean tulostuksen jopa 51,8 m2/h:n nopeudella. Näin kiireiset tulostuspisteet, myyntipisteet, kylttien valmistajat, digitaaliset kopiointiliikkeet, seripainoyritykset ja valokuvakehittämöt voivat tehostaa suurkokotulosteiden tuotantoa.

Erittäin tehokkaaki suunnitellussa SC-S50600:ssa käytetään luotettavia Epsonin suunnittelemia osia, jotka minimoivat seisokkeja. Lisäksi sisäinen kuivaaja varmistaa, että tulosteet ovat nopeasti käytettövalmiita seuraavissa tuotantovaiheissa. Erittäin vaativissa sovelluksissa on vakiona mukana lisäkuivausjärjestelmä.

Tulostimen ergonominen rakenne ja aikaa säästävät ominaisuudet varmistavat, että työmäärien hallinta pysyy hyvin hallussa. Uuden nostojärjestelmän avulla uuden tulostusmateriaalirullan syöttö onnistuu yhdeltä henkilöltä, ja tulostusmateriaalin syöttövipuun voidaan kätevästi ylettyä tulostimen edestä tai takaa. Kun rulla on ladattu tulostimeen, SC-S50600 optimoi automaattisesti tulostusmateriaalin kireyden ja kohdistaa tulostuspään.

"Palkitun SureColor-tuoteperheemme uusin jäsen SC-S50600 on suunniteltu kiireisille yrityksille, jotka tarvitsevat huippulaatua nopeasti tuottavaa tulostinta. Tämä erittäin joustava tulostin pystyy nopeasti tuottamaan monipuolisia materiaaleja julisteista, kylteistä, taustavalaistuista paneeleista, näyteikkunaesityksistä ja myyntipistemateriaaleista ajoneuvografiikkaan, sisustuksiin, etikkeihin ja näyttelyesityksiin", sanoo Epson Europen Senior Product Manager Richard Barrow. "Käyttäjät voivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti tulostaa vinyylille, PCV:lle ja kalvoille, valokuvapaperille ja lukuisille suosituille julistemateriaaleille. Viisivärisen mallin avulla voidaan tarjota lisäpalveluita tuottamalla korkealaatuisia valkoisia tulosteita tummille ja läpinäkyville alusmateriaaleille, kuten näyteikkunoiden materiaaleille", hän jatkaa.

SC-S50600-tulostimessa käytetään Epson UltraChrome GS2 -mustetta, joka on suunniteltu erityisesti Epsonin uuden sukupolven TFP-tulostinpäiden kanssa käytettäväksi. Muste on valonkestävää jopa kolme vuotta ulkokäytössä ilman laminointia.* UltraChrome GS2 on hajuton ja nikkelitön muste, joka on täten aiempia musteita ympäristöystävällisempää. Muste ei edellytä erikoistuuletusta, joten SC-S50600 soveltuu myös toimistoympäristössä käyttöön.

ENERGY STAR -hyväksytty energiatehokkuus vähentää SC-S50600-tulostimen käyttökustannuksia ja ympäristövaikutuksia entisestään.

Epson SureColor SC-S50600 tulee myyntiin syyskuussa hintaan 21 995€ / 22 295€ (alv0%).

Tärkeimmät ominaisuudet

Huippunopea 162,6 cm:n (64 tuuman) tulostin kaksinkertaisilla tulostuspäillä ja musteyksiköillä

Tulostusnopeudet jopa 51,8 m2/h

Erittäin vaativissa sovelluksissa mukana vakiona sisäinen lämmitin ja lisäkuivausjärjestelmä

Viisivärinen (CMYK+valkoinen) malli tuottaa korkealaatuisia valkoisia tulosteita tummalle tai läpinäkyvälle tulostusmateriaalille
(Nelivärinen malli ilman valkoista mustetta on myös saatavana)

Tulostaa monenlaisille päällystetyille ja päällystämättömille materiaaleille, joiden maksimileveys on 162,5 cm (64 tuumaa)

Nostolaite takana tulostusmateriaalin syöttämiseksi yhden käyttäjän toimesta

Tulostusmateriaalin syöttövipu käytettävissä tulostimen edestä ja takaa

Automaattinen alusmateriaalin kiristys

Helppo alusmateriaalin asennus

Epsonin laadukas Thin Film Piezo -tulostuspää

Tulostustarkkuus jopa 1440 × 1440 dpi

Pitkään kestävät tulosteet – valonkestävyys ulkokäytössä kolme vuotta ilman laminointia*

Parannetulla musteella on nyt pohjoismainen ympäristömerkki (Joutsenmerkki), ja se soveltuu myös toimistoympäristössä käytettäväksi.

ENERGY STAR -hyväksytty energiatehokkuus

Ethernet- ja USB-yhteys

Lisävarusteena syöttöjärjestelmä raskaille rullille (enintään 80 kg)

*Perustuu Epsonin testistandardeihin: ISO 18930. Ei muodosta takuuta tai lupausta tulostettujen kuvien kestävyydestä. Todellinen kestävyys voi vaihdella alusmateriaalin, sovelluksen ja ympäristöolosuhteiden mukaan.

 

-loppu-