Google Cloud Print –tulostus nyt myös Epson-käyttäjille

Suurin osa Epsonin uusista mustesuihkutulostimista tukee Google Cloud Print -palvelua syksystä 2011 lähtien.

Google Cloud Print –tulostus nyt myös Epson-käyttäjille

Google Cloud Print -toiminnolla voi tulostaa vaivatta älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta käyttämällä tuettua sovellusta kuten Gmail for Mobilea tai Google Docs for Mobilea. Lisäksi Chromebook-palvelun käyttäjät voivat tulostaa minkä tahansa asiakirjan Epson-tulostimeensa ilman ohjaimia tai johtoja.

"Epsonin tärkein tehtävä on tarjota asiakkailleen laadukkaimmat mahdolliset palvelut", sanoo Epsonin globaalista viestinnästä vastaava Ian Cameron. "Epsonin koti- ja yrityskäyttöön suunnitellut tulostimet yhdessä Google Cloud Print -toimintojen kanssa helpottavat asiakkaidemme kiireistä elämää mahdollistamalla tulostamisen milloin tahansa ja missä tahansa."

"Loimme Google Cloud Print -palvelun, jotta käyttäjät voivat tulostaa mistä tahansa sovelluksesta ja laitteesta mihin tahansa tulostimeen ilman ohjaimia tai tietokoneyhteyttä", kertoo Googlen tuotejohtaja Mike Jazayeri. "Google Cloud Print -valmiit tulostimet tarjoavat ehdottomasti saumattomimmat toiminnot, joten on hienoa kuulla Epsonin uusimpien tulostinmallien tukevan palveluamme."

Lisätietoja: www.epson.fi/connect

Huomautukset

1. Nämä palvelut eivät koske kaikkia Epson-tulostimia. Lisätietoja antavat Epsonin paikalliset jälleenmyyjät.

2. Asennusohjeet ja muut tiedot julkaistaan syksyn aikana.

3. Google Cloud Print on Google Inc. -yhtiön tavaramerkki. Kaikki muut tuote- ja tavaramerkit ovat sille kuuluvien yhtiöiden tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

4. Saat lisätietoja Google Cloud Print -palveluista osoitteessa: google.com/cloudprint/learn