Esittelyssä uudet monipuoliset ja ympäristöystävälliset projektorit

Tuo kokouksiin energiaa eloisilla väreillä

Esittelyssä uudet monipuoliset ja ympäristöystävälliset projektorit

1 syyskuuta 2013 –Epson, maailman johtava projektorinvalmistaja[1], julkaisee päivitetyn version kustannustehokkaasta 3LCD-perusprojektorivalikoimasta[2], joka on tarkoitettu kotitoimistokäyttöön, PK-yrityksille ja oppilaitoksille. EB-S18, EB-X18, EB-W18, EB-X24, EB-S17, EB-X20, EB-W22 ja EB-X25-projektorit antavat rahalle runsaasti vastinetta ja niissä on uusia toimintoja, kuten WiFi-yhteensopivuus[3]. Projektorit tulevat saataville 1. lokakuuta 2013 alkaen.

Tässä valikoimassa on entistä enemmän lumeneita ja uusia toimintoja, kuten ohjaajatoiminto[4], Colour Universal Design (CUD), HDMI-tulo, A/V-liukusuojus ja vaakasuuntaisen trapetsikorjauksen liukusäädin. Valkoisen ja värillisen valon teho on yhtä suuri, jolloin värit ovat jopa kolme kertaa kirkkaammat[5], minkä ansiosta kaihtimia ei tarvitse sulkea edes päivänvalossa. Helppokäyttöisten projektoreiden kontrastisuhdetta on parannettu arvoon 10 000:1, joten kuvat ovat teräviä ja selkeitä.

Epsonin projektorien tuotepäällikkö Paul White sanoo: "Kuuntelimme asiakkaidemme toiveita ja varmistimme, että kaikissa valikoiman projektoreissa on joko langallinen tai langaton verkkoliittymä sisällön jakamista varten – näitä ominaisuuksia ei juuri tapaa tämän tason projektoreissa."

Koska älylaitteista, kannettavista ja tablet-tietokoneista jaetaan jatkuvasti yhä enemmän sisältöä, loimme iProjection-sovelluksen, joka mahdollistaa näiden projektorien käytön iOS- ja Android-laitteilla. Sen avulla näistä laitteista on helppo jakaa sisältöä projektoriin. Lisätietoja iProjection-sovelluksesta on osoitteessa www.epson.eu/iprojection.

Ympäristöystävälliset ominaisuudet

Tämän tuotevalikoiman projektorien valikkonäytössä on uusi Eco-välilehti, jossa voit näyttää ja määrittää kaikki ympäristöystävällisyystoiminnot yhdessä paikassa. Toiminnoilla säästät sekä ympäristöä että rahaa.

Lampun automaattinen himmennystoimintosäätää lampun kirkkautta näytetyn kuvan kirkkauden mukaan, mikä vähentää virrankulutusta ja pienentää näin sähkölaskua ja ympäristön kuormitusta. Lisäksi kontrastisuhde paranee. A/V-liukusuojustoiminto ja lepotila siirtävät projektorin erittäin matalan kirkkauden tilaan, mikä pienentää lampun tehonkulutusta 70 prosenttia.

Helppokäyttöinen

EB-X20-, EB-W22- ja EB-X25-projektorien uudella ohjaajatoiminnolla PC:t ja älylaitteet voivat helposti kytkeytyä projektoriin samalla kun kokouksen isäntä tai opettaja ohjaa projektorin näyttämää sisältöä. Näin esittäjä voi helposti hallita, millaista sisältöä jaetaan ja milloin. Samanaikaisesti yhteyden voi muodostaa jopa 50 ihmistä.

HDMI-tulollaon helppo toistaa teräväpiirtovideota ja -ääntä kaikissa tilanteissa: yrityskäytössä, opetustilanteessa tai viihdekäytössä.

Kuvan kohdistus on joustavaa, koska projektorissa on Epsonin ainutlaatuinen vaakasuuntaisen trapetsikorjauksen liukusäädin ja automaattinen pystysuuntainen trapetsikorjaus. Siksi kuva on aina suorakulmainen.

Epsonin Colour Universal Design (CUD) -ominaisuuden ansiosta myös värisokeat käyttäjät voivat tarkastella ja käyttää ohjauspaneelia helposti. Ohjauspaneelin LED-värit ja selkeät valikkokuvakkeet tekevät projektorin käytöstä helppoa kaikille.

EB-S18, EB-X18, EB-W18, EB-X24, EB-S17, EB-X20, EB-W22 ja EB-X25 ovat saatavilla 1. lokakuuta 2013 alkaen.

Tärkeimmät ominaisuudet:EB-S18EB-X18EB-W18EB- X24EB-S17EB-X20EB-W22EB-X25
Yhtä korkea valko- ja värivaloteho (lumenia)3 0003 0003 0003 5002 7002 7003 0003 500
TarkkuusSVGA●GAWXGA●GASVGA●GAWXGA●GA
HDMI-tuloliitäntä
Vaakasuuntaisen trapetsikorjauksen liukusäädin
Automaattinen pystysuuntainen trapetsikorjaus
Langallinen ja langaton verkkoLangaton (valinnainen)Langaton (valinnainen)Langaton (valinnainen)Langaton (valinnainen)Langaton (valinnainen)RJ45RJ45RJ45
A/V-liukusuojus
Ympäristöystävälliset asetukset
ZoomausDigitaalinen1,2-kertainen optinen1,2-kertainen optinen1,2-kertainen optinenDigitaalinen1,2-kertainen optinen1,2-kertainen optinen1,2-kertainen optinen
VGA-tulo11112222
Kaiutin2 W2 W2 W2 W5 W5 W5 W5 W
Ohjaajatoiminto-----
Epsonin verkkoprojisointiEdellyttää valinnaista langatonta LAN-yksikköäEdellyttää valinnaista langatonta LAN-yksikköäEdellyttää valinnaista langatonta LAN-yksikköäEdellyttää valinnaista langatonta LAN-yksikköäEdellyttää valinnaista langatonta LAN-yksikköä
Colour Universal Design (CUD)
 

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta
Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/[1]Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2012.

[2]Korvaa tuotteet EB-X12, EB-W12, EB-X14G, EB-14H, EB-X14, EB-S11, EB-S11H, EB-X11, EB-X11H, EB-96W

[3]Ei saatavissa malleihin EB-X20, EB-W22 ja EB-X25, vain langallinen verkko. Langaton toiminto on valinnainen lisävaruste, joka on saatavana 27:ssä EU:n jäsenvaltiossa sekä Kroatiassa, Islannissa, Norjassa, Saudi-Arabiassa, Sveitsissä, Turkissa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Tiedot voivat muuttua.

[4]Ei malleissa EB-S18, EB-X18, EB-W18, EB-X24, EB-S17

[5]Verrattuna johtaviin yhden sirun DLP-yritys- ja opetusprojektoreihin heinäkuusta 2011 kesäkuuhun 2012 koottujen NPD-tietojen perusteella. Värikirkkaus (värivaloteho) mitataan IDMS 15.4 -standardin mukaisesti. Värikirkkaus vaihtelee käyttöolojen mukaan. Lisätietoja osoitteessa www.epson.eu/CLO