Esittelyssä monipuoliset ja ympäristöystävälliset projektorit opetuskäyttöön

Eloisat värit ja helppokäyttöisyys tehostavat oppimista

Esittelyssä monipuoliset ja ympäristöystävälliset projektorit opetuskäyttöön

1. syyskuuta 2013–Epson, maailman johtava projektorivalmistaja[1], julkaisee päivitetyn version oppilaitoksille tarkoitetusta kustannustehokkaasta 3LCD-perusprojektorivalikoimasta[2]. EB-98-, EB-945-, EB-965- ja EB-955W-projektoritantavat rahalle runsaasti vastinetta ja niissä on uusia toimintoja, kuten ohjaajatoiminto. Projektorit tulevat saataville 1. lokakuuta 2013 alkaen.

Nämä projektorit on varustettu entistä suuremmalla valoteholla ja niissä on uusia toimintoja, kuten langalliset ja valinnaiset langattomat verkkoyhteydet, Colour Universal Design (CUD), HDMI-tulo, A/V-liukusuojus ja vaakasuuntaisen trapetsikorjauksen liukusäädin. Valkoisen ja värillisen valon teho on suuri, jolloin värit ovat jopa kolme kertaa kirkkaammat[3], eikä huonetta tarvitse pimentää. Helppokäyttöisten projektoreiden kontrastisuhdetta on parannettu arvoon 10 000:1, joten kuvat ovat teräviä ja selkeitä.

Epsonin projektorien tuotepäällikkö Paul White sanoo: "Kuuntelimme opetusalan käyttäjiemme toiveita, ja loimme ohjaajatoiminnon. Lisäksi varmistimme, että koko valikoimassa on langallinen tai langaton verkkoliittymä sisällön jakamista varten – näitä ominaisuuksia ei juuri tapaa tämän tason projektoreissa."

Koska älylaitteista, kannettavista ja tablet-tietokoneistajaetaan jatkuvasti yhä enemmän sisältöä, loimme iProjection-sovelluksen, joka mahdollistaa projektorien käytön iOS- ja Android-laitteilla. Sen avulla näistä laitteista on helppo jakaa sisältöä projektoriin. Lisätietoja iProjection-sovelluksesta on osoitteessa www.epson.eu/iprojection.

Enemmän ohjausta ja yhteistyötä

EB-98-, EB-945-, EB-965- ja EB-955W-projektorien uudella ohjaajatoiminnolla PC:t ja älylaitteet voivat helposti kytkeytyä projektoriin samalla kun opettaja tai kokouksen isäntä ohjaa projektorin näyttämää sisältöä. Näin esittäjä voi helposti hallita, millaista sisältöä jaetaan ja milloin. Samanaikaisesti yhteyden voi muodostaa jopa 50 ihmistä.

Ympäristöystävälliset ominaisuudet

Tämän tuotevalikoiman projektorien valikkonäytössä on uusi Eco-välilehti, jossa voit näyttää ja määrittää kaikki ympäristöystävällisyystoiminnot yhdessä paikassa. Toiminnoilla säästät sekä ympäristöä että rahaa.

Lampun automaattinen himmennystoimintosäätää lampun kirkkautta näytetyn kuvan kirkkauden mukaan, mikä vähentää virrankulutusta ja pienentää näin sähkölaskua ja ympäristön kuormitusta. Lisäksi kontrastisuhde paranee. A/V-liukusuojustoiminto ja lepotila siirtävät projektorin erittäin matalan kirkkauden tilaan, mikä pienentää lampun tehonkulutusta 70 prosenttia.

Helppokäyttöinen

HDMI-tulollaon helppo toistaa teräväpiirtovideota ja -ääntä kaikissa tilanteissa: yrityskäytössä, opetustilanteessa tai viihdekäytössä.

Kuvan kohdistus on joustavaa, koska projektorissa on Epsonin ainutlaatuinen vaakasuuntaisen trapetsikorjauksen liukusäädin ja automaattinen pystysuuntainen trapetsikorjaus. Siksi kuva on aina suorakulmainen.

Epsonin Colour Universal Design (CUD) -ominaisuuden ansiosta myös värisokeat käyttäjät voivat tarkastella ja käyttää ohjauspaneelia helposti. Ohjauspaneelin LED-värit ja selkeät valikkokuvakkeet tekevät projektorin käytöstä helppoa kaikille.

EB-98, EB-945, EB-965 ja EB-955Wovat saatavilla 1. lokakuuta 2013 alkaen.

Tärkeimmät ominaisuudet:EB-98EB- 945EB-965EB-955W
Yhtä korkea valko- ja värivaloteho (lumenia)3 0003 0003 5003 000
Tarkkuus●GA●GA●GAWXGA
HDMI-tuloliitäntä
Vaakasuuntaisen trapetsikorjauksen liukusäädin
Automaattinen pystysuuntainen trapetsikorjaus
Langallinen ja langaton verkkoRJ45 ja langaton (valinnainen)RJ45 ja langaton (valinnainen)RJ45 ja langaton (valinnainen)RJ45 ja langaton (valinnainen)
A/V-liukusuojus
Ympäristöystävälliset asetukset
Zoomaus1,2-kertainen optinen1,6-kertainen optinen1,6-kertainen optinen1,6-kertainen optinen
VGA-tulo2222
Kaiutin16 W16 W16 W16 W
Ohjaajatoiminto
Epsonin verkkoprojisointi
Colour Universal Design (CUD)
 

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta
Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/[1]Kyselyn suoritti Futuresource Consulting Limited vuosina 2001–2012.

[2]Korvaa tuotteet EB-93e, EB-93H, EB-95, EB-905, EB-925, EB-915W

[3]Verrattuna johtaviin yhden sirun DLP-yritys- ja opetusprojektoreihin heinäkuusta 2011 kesäkuuhun 2012 koottujen NPD-tietojen perusteella. Värikirkkaus (värivaloteho) mitataan IDMS 15.4 -standardin mukaisesti. Värikirkkaus vaihtelee käyttöolojen mukaan. Lisätietoja osoitteessa www.epson.eu/CLO