Esittelyssä ensimmäinen iPod-telakointiasemalla varustettu HD-Ready 3LCD -projektori

Toista ja jaa musiikkia, videoita ja valokuvia Epsonin MG-850HD:llä.

Esittelyssä ensimmäinen iPod-telakointiasemalla varustettu HD-Ready 3LCD -projektori

Epson on hyödyntänyt kokemustaan maailman projektorimarkkinajohtajana[1]ja luonut ensimmäisen HD-Ready 3LCD -kotiteatteriprojektorin, jossa on iPod-telakointiasema[2]. Käyttäjän ei tarvitse ladata sovelluksia tai käyttää liitetiedostoja, riittää kun liittää iPodin, iPhonen tai iPadin[3]projektorin telakointiasemaan.

MG-850HD:ssä on sisäiset 10 W:n stereokaiuttimet, ja laitteella voi toistaa musiikkia, videoita, valokuvia ja TV-ohjelmia sekä elokuvia. Projektorin monipuolisen liitettävyyden ansiosta sisältöä voi katsoa myös perinteisistä Blu-ray-, DVD-, PC-, TV- ja pelilähteistä.

Epsonin teknologian ansiosta MG-850HD tuottaa yhtä korkean 2800 lumenin valkoisen ja värillisen valotehon sekä tehokkaan 3000:1:n kontrastisuhteen - tämä mahdollistaa kuvien heijastamisen korkealaatuisina jopa päivänvalossa. Epsonin 3LCD-teknologia tuottaa silmiä rasittamattoman, selkeän ja kirkkaan kuvan.

Plug and play -toiminnon ansiosta projektorin asennus ja käyttö on helppoa. Projektorin käyttökulmasta riippumatta käyttäjän on helppo kohdistaa heijastettu kuva suoraksi kätevällä vaakasuuntaisen trapetsikorjauksen liukusäätimellä.

"MG-850HD on täydellinen esimerkki Epsonin sitoutumisesta kotiviihteen kehittämisen haasteisiin", Epson Europen tuotejohtaja Madlyne Colson sanoo. "Helppokäyttöinen valikko on suunniteltu tekemään navigoinnista vaivatonta. Kaukosäätimen ominaisuuksia ovat puolestaan tyylikäs näppäimistö ja taustavalo, joka helpottaa laitteen käyttöä pimeässä."

Ominaisuudet

HD-Ready 720p:n valkokangaselämys

Ensimmäinen HD-Ready 3LCD -kotiteatteriprojektori2, jossa on iPod-telakointiasema3

Erinomainen kuvanlaatu Epsonin 3LCD-tekniikalla

Kytkettävissä DVD-/Blu-ray-soittimiin, digisovittimiin ja pelikonsoleihin useilla tuloliitännöillä

3000:1 kontrastisuhde luo syvemmät mustan sävyt

Katselu käy päivänvalossakin yhtä korkeilla 2800 lumenin valkoisen ja värillisen valon lähtötehoilla

Voit kohdistaa projisoidun kuvan helposti manuaalisella vaakasuunnan liukusäätimellä ja automaattisella pystysuuntaisella trapetsikorjauksella

Kantokahva kuljetusta varten

Yksinkertainen, helppokäyttöinen valikko

2 sisäistä 10 W:n 
stereokaiutinta

5000 tunnin lamppukesto takaa pitkäaikaisen käytön

5 väritilaa (Auto, Dynamic, Living Room, Cinema, Game) ja 4 audiotilaa (Standard, Vocal, Music, Movie)

Tuloliitäntä mikrofonille (mono)

1.2 x manuaalinen zoomaus / linssin tarkennus


[1] Lähde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[2] Syyskuussa 2011

[3] Valmistettu iPod Touchia (1., 2., 3. ja 4. sukupolvi), iPod nanoa (3., 4. ja 5. sukupolvi), iPhonea, iPhone 3G:tä, iPhone 3GS:ää, iPhone 4:ää, iPadia ja iPad 2:ta varten