Erikoisesittelyssä Drupa-messuilla: äärimmäisen nopea 44-tuumainen suurkokotulostin tuotantokäyttöön

Huippunopealla SureColor SC-P10000:lla erittäin laadukasta jälkeä tarkkuudella 600 x 600 dpi ja suuremmillakin tarkkuuksilla

Erikoisesittelyssä Drupa-messuilla: äärimmäisen nopea  44-tuumainen suurkokotulostin tuotantokäyttöön

Epson esittelee vuoden 2016 Drupa-messuilla (halli 5, osasto A01-1) SureColor SC-P -tuotesarjaan uuden 44 tuuman (111,8 cm) mallin – SC-P10000:n. Se jatkaa hiljattain julkistetun 64-tuumaisen (162,6 cm) SC-P20000:n viitoittamalla tiellä. Molemmat innovatiiviset ja helppokäyttöiset mallit tulostavat  erittäin laadukkaita, tarkkoja ja suurikokoisia valokuvia, myyntipistemateriaaleja ja opasteita, myös äärimmäisillä tulostusnopeuksilla. Uusi malli tuo kaikki huippuominaisuudet nyt myös astetta pienempiin tulosteisiin.

SC-P10000 soveltuu erinomaisesti valokuvalaboratorioihin, kauppakatujen valokuva- ja kopiointiliikkeisiin, tulostuspalveluyrityksiin sekä omaa tulostusratkaisua suosiviin yrityksiin. Kun vaatimustaso on suuri, tarvitaan tulostin, jonka laatu ja tuottavuus eivät jätä toivomisen varaa – myöskään käytettäessä tarkkuutta 600 x 600 tai sitä suurempaa. SC-P10000:n uusi PrecisionCore MicroTFP ‑tulostuspää varmistaa loistavat tulokset myös nopeissa tulostustiloissa. Toiminnan sujuvuuden takaa täsmällinen tulostusmateriaalin syöttömekanismi, johon kuuluvat hiljattain kehitetty kameraperustainen paperinsyötön vakautin ja tulostusmateriaalin induktiivinen rullajärjestelmä.

Epson Europen tuotepäällikkö Marc Boehmer kertoo: ”Julkistamme Drupa-messuilla uuden 44 tuuman mallimme suurin odotuksin. Se soveltuu erinomaisesti suuria määriä tulostaville tulostuspalveluita tarjoaville tahoille, joiden on pystyttävä äärimmäiseen nopeuteen laadusta tinkimättä. Asiakkaiden tarpeet muuttuvat jatkuvasti. Siksi Epson laajentaa valikoimaansa ja kehittää tekniikoitaan täyttääkseen asiakkaiden vaatimukset.”

Ylivertaiset tulosteet erottaa tarkasta värintoistosta, tasaisista sävyliu’uista ja yksityiskohtaisuudesta. Epsonin uusi UltraChrome Pro 10 ‑värimustesarja varmistaa, että asiakkaat menestyvät kilpailussa ja saavat aikaan tuloksia, jotka ovat täsmällisiä ja luotettavia kaikilla mainituilla osa-alueilla. Kun uudet kylläiset Photo Black- ja Matte Black ‑musteet yhdistetään mustan neljään eri tasoon, tulosteissa saavutetaan kiitettävän täyteläinen sävyasteikko. Lisäksi K4-järjestelmä ja muuttuvan pisarakoon tekniikka (MSDT) vähentävät rakeisuutta ja parantavat väriliukuja.

SC-P10000:lla tulostaminen on vaivatonta. Suuri LCD-värinäyttö neuvoo käyttäjää kuvaopastein. Tulostusmateriaalia voi vaihtaa nopeasti ja kätevästi, ja tulostuksen tilan ja jäljellä olevan materiaalin voi tarkistaa tulostimen ja rullan kansien läpinäkyvistä ikkunoista. Valinnaisen kiintolevyn ansiosta töitä voi tulostaa uudelleen suoraan tulostimen ohjauspaneelista ilman tietokonetta.

Huollon helppous antaa käyttäjille mahdollisuuden omatoimisuuteen ja kustannusten säästämiseen. Tulostuksen jälkeen tulostuspää jää sellaiseen asentoon, että käyttäjä voi itse puhdistaa sen ja mustekannen. Epsonin värikalibrointisovelluksen avulla käyttäjät voivat puolestaan hallita tulostimiensa värien vakautta ilman kalliita lisähankintoja.

Yrityksissä hyötysuhteella on aina suuri merkitys. Siksi Epsonin tulostimet ja musteet suunnitellaan äärimmäisen taloudellisiksi. SC-P10000:n käytön ja työnkulkujen tehokkuutta voi parantaa entisestään valinnaisella Adobe PostScript ‑moduulilla.

SC-P10000 tulee saataville toukokuussa 2016 hintaan 7295 euroa (ALV 0%)

Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/sc-p10000


 


Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, joka kehittää tuotteitaan ja ylittää asiakkaiden odotukset tulostuksen, visuaalisen viestinnän, elämänlaadun ja valmistuksen aloilla. Epsonin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, teollisuusrobotteja, älylaseja ja tunnistusjärjestelmiä. Ratkaisut ovat pienikokoisia ja energiaa säästäviä, ja niissä käytetään erittäin tarkkaa teknologiaa.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 70 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun.

www.global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2014 oli 1 551 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050  

http://eco.epson.com/