Epsonin yhteistyö MyQ:n kanssa yksinkertaistaa tuoteintegrointia ja parantaa infrastruktuurin ja tulostinkannan hallintaa

Globaali sopimus sovittaa hallintaohjelmistot ja monitoimitulostimet yhteen käytön yksinkertaistamiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi

Epsonin yhteistyö MyQ:n kanssa yksinkertaistaa tuoteintegrointia ja parantaa infrastruktuurin ja tulostinkannan hallintaa

Epson on sopinut maailmanlaajuisesta kumppanuudesta MyQ:n kanssa. MyQ on johtava turvallisen tulostuksen hallinta- ja järjestelmien integrointiratkaisujen toimittaja.

Kumppanuus yhdistää MyQ:n johtavat integroinnin ja työnkulunhallinnan toiminnot sekä Epsonin yrityskäyttöön tarkoitetut monitoimitulostimet ja niiden tarjoamat merkittävät edut: tehokkuuden, tuottavuuden, alhaisemmat kustannukset ja ympäristönsuojelun.

Yhteistyö takaa loppukäyttäjille yksinkertaisemman integroinnin ja järjestelmien hallinnan sekä tarkemman tuotehallinnan, paremman tietoturvan ja suuremmat säästöt.

Epson Europen varatoimitusjohtaja Darren Phelps kertoo: ”Monet yritykset etsivät parhaillaan tapoja ottaa käyttöön uudenlaisia prosesseja ja mukautua uudenlaisiin työskentelytapoihin, joihin sisältyy parannettu tietoturva ja paremmat työnkulut helpottamaan lisääntyneistä etäyhteyksistä aiheutuvia paineita.  Lisäksi monien yritysten pyrkimyksenä on virtaviivaistaa prosessejaan ja alentaa kustannuksiaan.  Tämä kumppanuus auttaa tukemaan näitä tavoitteita. Se parantaa tietoturvaa, pienentää kustannuksia ja kannustaa tuottavuuteen sekä auttaa yrityksiä toimimaan tehokkaammin.”

Martin Janus, MyQ:n toimitusjohtaja: ”Pyrimme aina auttamaan asiakkaitamme navigoimaan jatkuvasti muuttuvassa IT-ympäristössä ja löytämään juuri heille parhaiten sopivan ratkaisun kaikkien saatavilla olevien ratkaisujen joukosta. Tavoitteemme on aina erityisesti tarjota maksimaalinen tehokkuus ja erinomainen käyttäjäkokemus. Epsonin ja MyQ:n kumppanuus yhdistää markkinoiden johtavat laitteet ja ohjelmistot, minkä ansiosta loppukäyttäjät saavat helposti integroitavan ja hallittavan ratkaisun.”

Katso lisätietoja Epsonin yrityskäyttöön tarkoitetuista mustesuihkutulostimista osoitteesta: https://www.epson.fi/advantage-inkjet

Lisätietoja MyQ:sta löydät osoitteesta: https://www.myq-solution.com/

Loppu

 

Tietoa MyQ Solutionista

MyQ Solution on huippuluokan tulostuksenhallintaohjelmisto, jonka kattavat toiminnot tekevät tulostamisesta turvallista, helppoa ja kustannustehokasta. Sen käyttöliittymä voidaan räätälöidä omiin tarpeisiin sopivaksi, ja helppokäyttöiset yhdellä klikkauksella toimivat toiminnot auttavat käyttäjiä säästämään aikaa. Tehokkaat tekstintunnistustoiminnot parantavat käyttökokemusta ja takaavat erinomaisen asiakirjojen työnkulun, mikä tekee MyQ:sta täydellisen digitalisaatioratkaisun kaiken kokoisiin yrityksiin.