Epsonin Voita robotti -kilpailu

Tekniikka tulevaisuuden osaajien käsiin: Epson julkaisee Euroopan, Lähi-Idän, Afrikan ja Venäjän alueella kilpailun, josta voi voittaa jopa kolme robottia

Epsonin Voita robotti -kilpailu

Pystysuuntainen, kuusiakselinen VT6-robotti

Teollisuus 4.0 on todellisuutta ja Epson, joka on SCARA-robottien maailmanlaajuinen markkinajohtaja ja automaatioratkaisujen tarjoaja vuodesta 1980 lähtien, on valmis tiennäyttäjäksi muutokseen. Koska automaatio yleistyy edelleen, robotteja varten kehitetään monia uusia ja innovatiivisia sovelluksia. Mullistaessaan teollisuuden ja muut sektorit, ne voivat parantaa työelämämme laatua merkittävästi.

Kilpailu – voita jopa kolme robottia

Epson antaa uusimman tekniikan tulevaisuuden osaajien käsiin: yliopistoille, korkeakouluille ja tutkimuslaitoksille. Miksi valitsemme koulutus- ja tutkimusinstituutioita? Tukeaksemme teollisuuden ja automaation kasvua, kehitystä ja kilpailukykyä.

Täytä hakemus verkossa ( https://www.epson.eu/robots-contest) alkaen 1.syyskuuta 2018.

  • Hakijoita pyydetään lähettämään ehdotuksensa ennen 15.joulukuuta 2018 saadakseen mahdollisuuden voittaa jopa kolme Epson-robottia projektinsa tueksi
  • Sovelluksia arvioidaan useilla kriteereillä, joita ovat esimerkiksi innovatiivisuus, koulutus, taitojen kehittyminen, ainutlaatuinen robotin käyttö ja kestävä kehitys
  • Valikoidut hakijat kutsutaan esittelemään sovelluksensa tuomaripaneelille

”Taidot ja luovuus ovat innovaation ytimessä. Epson tunnistaa tarpeen edistää ja tukea lahjakkuutta ja taitojen kehittymistä. Millenniaalit, joita on 50 % maailman väestöstä, tulevat työskentelemään tyystin erilaisessa maailmassa nykyiseen verrattuna. Me tiedämme, että nuorissa on potentiaalia, joten kilpailumme ajatus on antaa tulevaisuuden teknologia heidän käsiinsä”, sanoo Volker Spanier, Epson Europen robotiikkaratkaisujen johtaja.

Käyttöön otettujen teollisuusrobottien määrän odotetaan kasvavan maailmanlaajuisesti noin 2,6 miljoonaan yksikköön vuoteen 2019 mennessä. Erityisesti Keski- ja Itä-Euroopassa robottien käyttöönotto lisääntyy jopa 20 % vuositasolla seuraavien kahden vuoden aikana, mikä on maailmanlaajuisesti suurin kasvunopeus Kiinan jälkeen.

Tämä kasvu asettaa robotiikan keskeiseen asemaan tulevaisuuden tuotannossa, terveydenhuollossa ja monilla muilla sektoreilla. Robotit voivat auttaa myös koulutuksessa, jätteiden vähentämisessä ja energiankulutuksen pienentämisessä. Epson tarjoaa Euroopan, Lähi-Idän, Afrikan ja Venäjän nuorille mahdollisuuden kuvitella paremman maailman robottien avulla.

Osallistu kilpailuun