Epsonin uutuustulostin WF-C869RDTWF: energiansäästö1 jopa 95 %, jätettä1 jopa 99 % vähemmän ja jopa 84 000 sivua2 tarvikkeita vaihtamatta

Epsonin uudella WorkForce Pro WF-C869RDTWF tulostimella yritykset pystyvät säästämään energiaa jopa 95 % ja vähentämään jätettä jopa 99 %1.

Epsonin uutuustulostin WF-C869RDTWF: energiansäästö1 jopa 95 %, jätettä1 jopa 99 % vähemmän ja jopa 84 000 sivua2 tarvikkeita vaihtamatta

25. tammikuuta 2017 – Epsonin uudella WorkForce Pro WF-C869RDTWF ‑tulostimella yritykset pystyvät säästämään energiaa jopa 95 %[1] ja vähentämään jätettä jopa 99 %1. Käyttökatkot ovat harvinaisia, koska laitteella voi tulostaa jopa 84 000 sivua[2] vaihtamatta tarvikkeita. Tarvikehuoltoon ja tulostuskatkoihin kyllästyneet kiireiset yritykset voivat nyt vähentää huoltotaukoja jopa 94 prosenttia1 valitsemalla WF-C869RDTWF-tulostimen. Tästä on kiittäminen Epsonin erittäin riittoisaa vaihtomuste­pakkausjärjestelmää (RIPS), jonka ansiosta musteita tarvitsee vaihtaa vain harvoin.

Tämä A3-värimonitoimitulostin on suunniteltu tehostamaan yritysten tuottavuutta. Ensimmäinen sivu tulostuu kolmasosassa siitä ajassa kuin kilpailevissa tuotteissa1, koska lämpöä ei tarvita. Älypuhelimista innoituksensa saanut kosketusnäyttö ja käyttöliittymä ovat molemmat intuitiivisen helppokäyttöisiä. Tulostin on tarkoitettu työryhmän käyttöön, joten se myös vähentää tulosteiden noutomatkoihin tuhlaantuvaa aikaa.

Järjestelmän merkittävät ympäristöhyödyt auttavat yrityksiä täyttämään yhteiskunta­vastuuseen liittyviä odotuksia. Verrattuna vastaaviin värilasereihin mustesuihkutekniikkaa käyttävä monitoimitulostin käyttää jopa 95 prosenttia vähemmän energiaa1, koska tekniikka ei perustu lämpöön. Vaikuttavan energiansäästön taustalla on Epsonin tulostuspäistä kehittynein – yrityksille suunniteltu PrecisionCore. Tulostuspää ei ole ainoastaan energiapihi, sillä se tunnetaan myös nopeudesta, laadusta, luotettavuudesta ja tehokkuudesta. Lisäksi se päihittää laserit ja kopiokoneet vähentämällä tarvikejätettä 99 prosenttia1 ja näin merkittävästi myös pakkausten ja logistiikan tarvetta. Tulostimessa voi käyttää monia eri tulostusmateriaaleja, myös uusiopaperia, kiiltävää paperia, kirjekuoria ja tarroja.

WF-C869RDTWF valmistetaan nimenomaan yrityskäyttöön. Sen ohjelmisto ja työkalut soveltuvat monien erilaisten käyttäjien tarpeisiin, niin johdon ja hallinnon kuin IT-osastonkin. Epson on ottanut huomioon myös tietosuojan, joka on yrityksissä yhä tärkeämmässä roolissa. Email Print for Enterprise ‑ohjelmistossa on useita suojatun tulostuksen vaihto­ehtoja. IT-osastoja miellyttää Epson Device Admin ‑ratkaisu, jonka avulla laitteita voi määrittää ja hallita nopeasti etäyhteydellä. Document Capture Pro on maksuton ohjelmisto, joka sisältää tehokkaat skannaustyökalut. NFC ja Wi-Fi DirectTM tukevat tulostusta mobiililaitteista, joten tulostuskomentoa ei tarvitse antaa työpöydän ääressä. Epsonin Open Platform ‑arkkitehtuuri ja yhteistyö itsenäisten ohjelmistotoimittajien kanssa ovat hyvä kasvualusta PaperCut-tulostuksenhallintaohjelmiston kaltaisille lisäratkaisuille.

Epson Europen tuotepäällikkö Robert Robinson luonnehtii uutuutta näin: ”Epson tiedostaa haasteet, joiden kanssa yritykset nykyään kamppailevat. Esimerkkejä ovat vaikkapa tuottavuuden parantaminen, ympäristötavoitteiden saavuttaminen tai pelkkä tehokas arki. WF‑C869RDTWF on suunniteltu välineeksi, jolla yritykset selviävät näistä tavoitteista helposti: jopa 95 %:n energiansäästö1, 99 % prosenttia vähemmän jätettä1 ja mahdollisuus tulostaa jopa 84 000 sivua2 tarvikkeita vaihtamatta.”

WF-C869RDTWF tulee saataville maaliskuussa 2017.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Erittäin riittoisat musteet1: 86 000 mustavalkosivua ja 84 000 värisivua

 • Tulostaa jopa 34 mustavalko- ja värisivua/min. (ISO: 24 sivua/min.)[3]

 • Automaattinen kaksipuolinen tulostus

 • Enimmillään 1 831 paperiarkin (sivun) kapasiteetti

 • Epson Connect[4] (mobiilitulostuksen sovellukset)

 • Gigabit Ethernet / Wi-Fi DirectTM / NFC

 • Skannaus sähköpostiin, FTP-palvelimeen ja verkkokansioihin ilman tietokonetta

 • PDL-emuloinnit, myös PCL 5- ja 6-lisäasetukset (kohdistus, tyhjän sivun ohitus, fontti), ja PostScript 3

 • Määritys Internet-yhteyden välityksellä

 • LDAP-osoitekirjan tuki

 • USB-suoratulostus ja ‑skannaus

 • Itsenäinen keskuskoneesta lähetettyjen töiden käänteisjärjestys: järjestää vanhoista keskuskoneista lähetetyt tulostustyöt automaattisesti uudelleen

 • PrecisionCore-tekniikka
 • Kaksipuolisuutta tukeva automaattinen paperinsyöttölaite
 • Kaksipuolisten skannaus yhdellä syöttökerralla, automaattinen paperinsyöttölaite

 • Helppokäyttöinen värikosketusnäyttö

 • ENERGY STAR ‑hyväksyntä

  -Ends-

  Toimittajalle

  Tietoja Epsonista
  Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikkojensa avulla. Yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja, on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.
  Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 91 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun.

  http://global.epson.com/

  Tietoja Epson Europesta

  Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2015 oli 1 577 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

  Ympäristövisio 2050  

  http://eco.epson.com/


[1] WorkForce Pro WF-C869RDTWF perustuu parannettuun koneistoon, jota käytetään myös mallissa WF-R8590DTWF. Nämä väitteet perustuvat BLI:n tekemiin testeihin, joissa WF-R8590DTWF-mallia verrattiin vastaaviin malleihin huhtikuussa 2015. Lisätietoja: http://www.epson.co.uk/verticals/workforce-pro/inkjet-savings.

[2] Arvioitu sivumäärä. Todellinen sivumäärä voi vaihdella tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja: www.epson.eu/pageyield

[3] Selvitetty ISO/IEC 24734 ‑standardin mukaisesti ja ilmoitettu Office Category ‑testin oletusarvojen mukaisten yksi- ja kaksipuolisten A4-arkkien keskimääräisenä ESAT (estimated saturated throughput) ‑kapasiteettina. Lisätietoja: www.epson.eu/testing

[4] Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epsonin tulostussovelluksia. Epson Email Print ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja toiminnoista sekä tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epsonconnect.eu.