Epsonin uutuus suoraan myyntipisteiden kuittitulostimien huipulle

Epsonin uutuus suoraan myyntipisteiden kuittitulostimien huipulle

1. kesäkuuta 2016 – Epson julkistaa uuden kuittitulostimien huippumallin – TM-T88VI:n – joka toimii niin perinteisissä tietokoneperustaisissa myyntipistejärjestelmissä kuin yhä suositummissa verkko- ja mobiiliratkaisuissakin. Tulostin on oiva valinta kauppoihin, baareihin ja ravintoloihin, joiden omistajia kiinnostavat asiakasvuorovaikutuksen uudet keinot. Laite palvelee yhtä lailla niitä, jotka haluavat käyttää yhdistelmäjärjestelmiä tai perinteistä ympäristöä.

Monipuolisuutensa ohella TM-T88VI on äärimmäisen suorituskykyinen: tulostusnopeus on jopa 350 mm/s. Vakio-ominaisuuksiin kuuluu myös Epsonin tunnettu luotettavuus. Käänteinen paperinsyöttö auttaa säästämään paperia, mutta ei heikennä suorituskykyä. Toiminto säästää kustannuksia ja vähentää paperijätettä.

Epson Europen tuotepäällikkö Laura Hennigfeld luonnehtii uutuutta näin: ”Etenkin monet vähittäiskaupat ja ravintolat ovat kiinnostuneita tutkimaan, voiko verkko- ja mobiiliperustaisilla myyntipisteratkaisuilla parantaa tehokkuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Yritykset eivät silti halua suoralta kädeltä sitoutua täysin uuteen järjestelmään. TM-T88VI tukee eri ratkaisujen rinnakkaiskäyttöä, joten myyntipisteen verkko- ja mobiilipalvelut voidaan lisätä vaiheittain – tai järjestelmiä voidaan haluttaessa käyttää erikseen tai rinnakkain.”

Suoran palvelintulostuksen ansiosta TM-T88VI voidaan määrittää tulostamaan suoraan verkkopalvelimesta. Tulostin tukee myös uutta Beacon-lähipaikannusteknologiaa, jonka avulla mobiililaitteet tunnistavat lähimmän tulostimen. Laite on siis ihanteellinen myös sellaisiin myyntipisteratkaisuihin, joissa on käytössä useita tulostimia. NFC-tuki helpottaa laiteparin muodostamista tablettien, älypuhelimien ja muiden mobiililaitteiden kanssa.

TM-T88VI vie pöytätilaa täsmälleen saman verran kuin TM-T88V, joten päivitys uuteen onnistuu ilman muutoksia myyntipisteen tilaratkaisuihin. Mustana ja valkoisena saatava tulostin sopii kaikkien kauppojen, baarien ja ravintoloiden sisustukseen.

TM-T88VI on saatavana kesäkuusta 2016 alkaen ja hinta täsmentyy myöhemmin.

Tärkeimmät ominaisuudet
Huippuluokan kuittitulostin: mobiiliyhteydet, nopea tulostus, erinomainen luotettavuus
Soveltuu vähittäiskauppiaille, jotka haluavat yhdistää myyntipisteen mobiilipalvelut ja perinteiset tietokoneperustaiset ratkaisut
Sisältää Epsonin ePOS-tekniikan, jonka avulla voi tulostaa verkkosovelluksista ja älylaitteista
Tulostaa sekä USB-liitännän että verkon välityksellä (ePOS) – ihanteellinen ratkaisu vähittäiskaupoille, jotka aikovat siirtyä mobiiliin ePOS-tulostukseen
Tulostusnopeus jopa 350 mm/s
Useiden harmaasävyjen tulostus: hyvä logojen ja kuvien toistokyky
Suora verkkotulostus: tiedot voi tulostaa suoraan verkkopalvelimesta
Tukee tietojen turvallista HTTPS-siirtoa päätepisteiden välillä
Käänteinen paperinsyöttö säästää tehokkaasti paperia
Mukana toimitetaan monipuoliset työkalut, joilla käyttöönotto sujuu helposti ja edullisesti
Saatavana mustana ja valkoisena (myös Bluetooth- tai Wi-Fi-mallina): sopii sisustukseen kuin sisustukseen

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, joka kehittää tuotteitaan ja ylittää asiakkaiden odotukset tulostuksen, visuaalisen viestinnän, elämänlaadun ja valmistuksen aloilla. Epsonin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, teollisuusrobotteja, älylaseja ja tunnistusjärjestelmiä. Ratkaisut ovat pienikokoisia ja energiaa säästäviä, ja niissä käytetään erittäin tarkkaa teknologiaa.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 70 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun.

www.global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2014 oli 1 551 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/