Epsonin uutuus mullistaa valokuvatuotannon

SureLab SL-D1000 tarjoaa ainutlaatuisen joustavuuden ja tuottavuuden

Epsonin uutuus mullistaa valokuvatuotannon

Epsonin uusi SureLab SL-D1000 on kehitetty erityisesti valokuvausliikkeille ja valokuvatuotantoon suuntautuneille yrityksille, jotka haluavat kasvattaa tulojaan lisäarvotuotteilla.

SL-D1000-mallissa on myös useita uusia ja ympäristöystävällisiä ominaisuuksia edeltävään SL-D800-malliin verrattuna. Yksi keskeinen ominaisuus on kaksipuolinen tulostus. Sen ansiosta valokuvatuotteita tarjoavat yritykset pystyvät laajentamaan tarjontaansa yksinkertaisesta valokuvatuotannosta muun muassa edelleen suosiotaan kasvattaviin yksilöllisiin kuvakirjoihin, kalentereihin ja kortteihin. Kun tuotanto tapahtuu paikan päällä, valokuvaus- ja kopiointiliikkeet voivat hallita koko tuotantoa alusta loppuun asti.

Epsonin edeltävään SL-D800-malliin verrattuna SL-D1000A-mallissa tuottavuutta on parannettu kasvattamalla tulostusnopeuksia (enemmän tulosteita tunnissa sekä nopeampi ensimmäisen sivun tulostus) sekä lisäämällä valinnainen kaksipuolista tulostusta tukeva 100 arkin paperilokero (A4). Myös tulostimen käyttöikä on kaksinkertaistunut 400 000 valokuvaan (10x15 cm).

Uutuusmallissa värikasetit on korvattu mustepusseilla, joissa on 25 % enemmän mustetta kuin edeltävän mallin mustekaseteissa. Tämä pidentää musteiden vaihtoväliä ja vähentää siten ylläpidon tarvetta. Uusien mustepakkausten ansiosta myös jätettä syntyy vähemmän kuin mustekaseteista. Lisäksi parannettu lämmitysjärjestelmä takaa huomattavasti hiljaisemman tulostuksen ja vähentää energiankulutusta. Myös suurempi tulostusnopeus lisää energiatehokkutta sillä yksittäisen tulosteen tekemiseen kuluu vähemmän sähköä.

Kooltaan uusi SL-D1000-malli on 16 % pienempi ja 24 % kevyempi kuin edeltäjänsä. Tämän ansiosta tulostin on tarvittaessa helppo siirtää tai ottaa mukaan tapahtumaan. USB-liitännän lisäksi tulostimessa on nyt myös lähiverkko- ja WiFi-yhteys, minkä ansiosta tulostin voidaan myös sijoittaa joustavasti haluttuun paikkaan. Töiden käsittelyä helpottavat myös integroitu tulostelokero sekä LCD-näyttö.

Epsonin Cloud Solution PORT -tuen ansiosta asiakkaat saavat paremman hallinnan tuotannon valvontaan, sillä ohjelmaa voidaan käyttää tietokoneella tai älylaitteilla myös etänä tai myymälän puolelta. Valokuvausliikkeille ja loppukäyttäjille on saatavana myös mobiilisovelluksia, joiden avulla asiakkaat voivat helposti tulostaa matkapuhelimissaan olevia kuvia suoraan myymälöissä.

Epson Europen Pro-photo tuotepäällikkö Michaela Stolle kertoo: ”Ei ole vaikeaa nähdä, miksi kutsumme SL-D1000-mallia valokuvatuotantomarkkinat mullistavaksi uutuudeksi. Se on kaikilta osin kehitetty alusta lähtien uusiksi, ja jokainen ominaisuus on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja tarjoamaan asiakkaillemme äärimmäistä joustavuutta. Autamme valokuvaus- ja kopiointiliikkeitä saamaan lisää myyntituloja tarjoamalla ratkaisun alan kausiluonteisuuteen sekä tarpeeseen voida helposti valmistaa erilaisia tulostustuotteita.”

Tärkeimmät ominaisuudet

- Kaksipuolinen tulostus sekä 65 metrin yksipuolinen rulla vakiona
- ​100 arkin paperilokero (A4) automaattiseen kaksipuoliseen tulostukseen SL-D1000A-mallissa (valinnainen SL-D1000-mallissa)
- Pienikokoinen ja kevyt
- Wi-Fi ja lähiverkko sekä USB-liitäntä
- Riittoisat mustepussit – 25 % suurempi mustekapasiteetti
- LCD-näyttö
- Pitkä käyttöikä
- Korkea tulostusnopeus (385 10x15 cm valokuvaa tunnissa vakiolaadulla)
- Integroitu tulostelokero
- Uusi lämmitysjärjestelmä
- Epson Cloud Solution PORT
 

SL-D1000 ja SL-D1000A tulevat saataville alkuvuodesta 2022.