Epsonin uusimmissa monitoimitulostimissa on edullisia, käteviä ja toivottuja tulostusvaihtoehtoja

Tilaa säästävissä XP-3100- ja XP-4100-sarjan malleissa on kaksipuolinen tulostus

Epsonin uusimmissa monitoimitulostimissa on edullisia, käteviä ja toivottuja tulostusvaihtoehtoja

Epsonin uusimmat Expression Home -tulostimet (XP-3100- ja XP-4100-mallit) yhdistävät kolmitoimisuuteen ja mobiilitulostukseen nyt myös kaksipuolisen A4-tulostuksen. Laitteet on onnistuttu silti muotoilemaan kompaktin tyylikkäiksi. Mallit tulevat saataville syyskuussa 2019.

Tuotepäällikkö Mohamed Musa kertoo uutuuksista: ”Ostaessaan jonkin näistä malleista kuluttajat saavat edullisen ja linjakkaan mobiilitulostusta tukevan tulostimen, jossa on myös kaksipuolinen A4-tulostus. Paperinkulutuksen voi siis halutessaan puolittaa. Mustepatruunoita käyttävien Epson-tulostimien tapaan myös näissä malleissa on erillismusteet. Kerralla tarvitsee siis vaihtaa vain loppuun käytetty väri.”

Päivittäiseen tulostukseen suunnitellut Expression Home -monitoimitulostimet ovat muodoiltaan entistäkin sulavampia. Ne sopivat erinomaisesti kuluttajille, jotka haluavat hankkia tyylikkäitä teknisiä laitteita. Nämä pienikokoiset tulostimet vievät vain vähän tilaa. Modernin ja hillityn ulkonäön viimeistelevät virtaviivaiset painikkeet.

Näillä malleilla voi tulostaa tarpeen mukaan ja halutulla tavalla: laitteet tukevat Wi-Fi-tulostusta ja mobiilitulostussovelluksia. Käyttäjien tarvitsee vain ladata maksuton Epson iPrint -sovellus 1. Sen avulla voi tulostaa ja skannata älylaitteista langattomasti. Tulostimen toimintoja on helppo käyttää myös suoraan LCD-näytön avulla. XP-3100-sarjassa on 3,7 cm:n näyttö ja XP-4100-malleissa suurempi, 6,1 cm:n näyttö.

XP-3100- ja XP-4100-sarjat tulevat saataville syyskuussa 2019.

1. Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epsonin tulostussovelluksia. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja toiminnoista sekä tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect.