Epsonin uusi WorkForce-tulostinsarja takaa edulliset tulosteet yrityksille ja kotitoimistoihin

Uusi tuotesarja tarjoaa valinnanvaraa, tehokkuutta ja taloudellisuutta sekä säästää ympäristöä

Epsonin uusi WorkForce-tulostinsarja takaa edulliset tulosteet yrityksille ja kotitoimistoihin

Osana uutta yritystuotestrategiaa Epson on kehittänyt joukon uusia, pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattuja tulostimia, jotka takaavat laadukkaat tulosteet sekä ovat kestäviä ja energiatehokkaita.

Yksitoimintoisten tulostimien WorkForce Pro WP-4000 -sarja ja monitoimitulostimien WorkForce Pro WP-4500 -sarja vastaavat laadultaan ja suorituskyvyltään lasertulostimia. Ne toimivat luotettavasti ja tarjoavat jopa 50 prosenttia alhaisemmat sivukohtaiset kustannukset kuin kilpailevat lasertulostimet[1]. Nämä nopeat mustesuihkutulostimet ovat varteenotettava vaihtoehto lasertulostimille. Niiden nopea automaattinen kaksipuolistulostus vähentää paperinkulutusta sekä pienentää kustannuksia. Yritysten väriainekustannukset pysyvät kurissa, sillä riittoisilla mustekaseteilla voi tulostaa jopa 3 400 sivua. Korkea tulostustarkkuus (4 800 x 1 200 dpi) mahdollistaa laadukkaamman kuvan ja tekstin kuin vastaavat lasertulostimet. Monitahoisiin IT-järjestelmiin soveltuvat, PDL-tuella (PCL6, PCL5c ja Adobe PostScript 3) varustetut mallit tulevat markkinoille myöhemmin tänä vuonna.

Epson Europen yritystuotteiden johtaja Andrew Semple kertoo: "WorkForce Pro -sarja on todella kilpailukykyinen yritystuotesarja: uusi nimi, uusi lähestymistapa. Sarja on osa ”Suunniteltu yrityksille” -strategiaamme, jonka kulmakiviä ovat valikoima, suorituskyky, taloudellisuus ja ympäristöystävällisyys.

"Tiedämme, mitä yritykset tarvitsevat: laadukkaita, luotettavia, toimivia, tehokkaita ja edullisia tuotteita. Uusimmat tulostimet soveltuvat myös mobiilitulostukseenälypuhelimista ja tablet-tietokoneista[2]."

Uudet WorkForce-tulostimet on suunniteltu yrityksiltä saadun palautteen perusteella. Ne ovat osa Epsonin uutta Suunniteltu yrityksille -strategiaa, joka tarjoaa:

·         valinnanvaraa – laaja valikoima erityisesti yrityksille suunniteltuja toimintoja, tuotteita, tarvikkeita ja palveluita

·         suorituskykyä – tehokkaita tuotteita, joiden tärkeimmät ominaisuudet edistävät yritysten tehokkuutta

·         taloudellisuutta – tuotteita, joiden paperin, energian ja tarvikkeiden kulutus on kohtuullista

·         ympäristöystävällisyyttä – tuotteita, joiden valmistuksessa ja toiminnassa on otettu huomioon ympäristönäkökohdat.


[1]Vertailussa mukana 10 IDC:n seuraamaa Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Iso-Britanniassa vuoden 2010 viimeisellä vuosineljänneksellä myynnissä ollutta A4-värilasertulostinta. Sivukohtainen kustannus on laskettu joulukuun 2010 Ranskan, Saksan, Italian, Espanjan ja Iso-Britannian virallisten hinnastojen ja julkaistujen riittoisuustietojen perusteella.

[2]Edellyttää langatonta yhteyttä ja Epsonin tulostussovellusta. Lisätietoja ja luettelo tuetuista laitteista on osoitteessa www.epson.fi