Epsonin uusi PrecisionCore-tekniikka lisää innovaatioita teollisuuden ja toimistojen mustesuihkutulostinten alalla

Uusi skaalattava tekniikka perustuu Epsonin tunnettuun laatuun

Epsonin uusi PrecisionCore-tekniikka lisää innovaatioita teollisuuden ja toimistojen mustesuihkutulostinten alalla

Tokio, Japani ja Bryssel, Belgia 24.9.2013

Epsonin pääjohtaja Minoru Usui julkisti eilen PrecisonCoren™, uuden sukupolven mustesuihkutulostustekniikan, joka on suunniteltu muuttamaan tulostusalaa. Uusi tekniikka nostaa tehokkuuden ennennäkemättömälle tasolle ja auttaa Epsonia laajentamaan toimintaansa lupaaville uusille markkina-alueille eri puolilla maailmaa. PrecisionCore rakentuu Epsonin pitkäaikaiselle perinteelle hyvän tulostuslaadun toimittajana teollisen ja kaupallisen tulostuksen edellyttämillä nopeuksilla. Tekniikkaa käytetään jatkossa myös yhtiön toimistotulostimissa.

Usui kertoi LabelExpo-messuilla, miten Epson kehitti innovatiivisen uuden tulostussirun yhdistämällä pitkäaikaisen teknisen asiantuntemuksensa uusimpiin tutkimustuloksiin pietsomateriaaleista sekä erittäin tarkoista mikrosähkömekaanisista valmistusjärjestelmistä (MEMS). Uusi PrecisionCore-siru tarjoaa kaupallisen tason suorituskyvyn kompaktissa, modulaarisessa muodossa, joten Epson voi skaalata tekniikan yksivaiheisista teollisuuspainoista työryhmä- ja tietokonekohtaisiin tulostimiin.

PrecisionCore on ainoa suurien määrien tulostamiseen soveltuva tekniikka, joka kattaa näin laajan alueen musteita ja materiaaleja. PrecisionCore-tekniikka laajentaa Epsonin suurkokotulostimissa käytettävää suorituskykyistä TFP (Thin Film Piezo) ‑tulostustekniikkaa. Uuden tekniikan avulla yhtiö voi tarjota asiakkailleen joustavia teollisia ja kaupallisia tulostusratkaisuja, joilla saavutetaan erittäin hyvä väri, tulostuslaatu ja tulosteiden kesto monenlaisilla tulostusmateriaaleilla asiakirjoista, valokuvista ja opasteista kaupallisiin tarroihin, pakkauksiin ja tekstiileihin.

"PrecisionCore nostaa tulostustehon uudelle tasolle", Usui sanoi. "Erittäin hyvä pisaranhallinta takaa jatkossakin erinomaisen laadun, ja kehittämämme uusi järjestelmä varmistaa luotettavuuden. Skaalattavuuden ansiosta voimme myös tehokkaasti hyödyntää perinteisiä vahvuuksiamme: musteenkäytön joustavuutta ja tulostuspään kestävyyttä."

Epsonin ainutlaatuinen integroitu tuotantoprosessi – pietsotulostuspäästä valmiiseen tulostuslaitteeseen – palvelee monenlaisia digitaalisen tulostuksen tarpeita ja hyödyntää mittakaavaa, laatua ja kustannustehokkuutta tavalla, jonka vain MEMS-sirutuotanto pystyy mahdollistamaan.

PrecisionCore-tekniikan julkaisun yhteydessä Epson esittelee myös useita uusia tuotteita LabelExpossa (halli 9, osasto 9H50) 24.–27. syyskuuta. Valikoima sisältää muun muassa seuraavat uutuudet, joissa hyödynnetään PrecisionCoren tarjoamia innovaatiomahdollisuuksia: SurePress® L-6034V ja L-6034VW – Epsonin ensimmäiset digitaaliset tarratulostimet, joissa käytetään UV-kuivattavaa mustetta ja rivimatriisitulostuspäätä – ja SureColor® F2000, joka on Epsonin ensimmäinen suoraan tekstiileille tulostava tulostin.

Lisätietoja PrecisionCoresta on osoitteessa global.epson.com/innovation/precisioncore

Tietoja Epsonista
Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 96 yrityksestä, joissa työskentelee yli 68 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta
Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 727 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.
http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/