Epsonin uudet tuotteet kattavasti esillä ISE 2018 -messuilla

Messuilla esitellään muun muassa AV-ammattilaisten, yritysten ja suurkuvatulostuksen uusia huipputuotteita

Epsonin uudet tuotteet kattavasti esillä ISE 2018 -messuilla

4. joulukuuta 2017 –Epson julkistaa ja esittelee ISE-messuilla (6.–9.2.2018) useita uusia kiinteästi asennettavia projektoreita sekä suurkuvatulostimia ja yritysprojektoreita, jotka edustavat malliston huippua. Tapahtumassa nähdään tositoimissa myös joukko Epsonin hyvin varusteltuja 3LCD-laserprojektoreita, jotka hallitsevat markkinoita niin yritys- ja opetuskäytössä kuin kiinteissä asennuksissakin. Näytteillä ovat lisäksi uusimmat Moverio-älylasit.

Vuoden 2017 ISE-messuilla Epson palkittiin parhaasta suuresta osastosta ISE Stand Design Awards -sarjassa, jossa palkitut valitsi yhdessä ISE-organisaation kanssa Exhibitor-lehti. Lisäksi Epson sai kolme Best of ISE -tunnustusta – kiinteästi asennettavista laserprojektoreista, pienikokoisista kannettavista projektoreista ja Moverio-älylaseista. Tänä vuonna Epson havainnollistaa ensimmäistä kertaa kaikkein vaikuttavimpia lisätyn todellisuuden toteutuksia, jotka on luotu projektiotekniikan avulla. Esityksessä useiden EB-L25000U-projektorien kuvat sulautuvat reuna-alueeltaan yhteen niin, että lopputuloksena on ainutlaatuisen elävä, värikäs ja lumoava kokonaisuus.

Lisäksi Epsonin osastolla on tiloja, jotka mallintavat uusien ja nykyisten projektorimallien aitoja käyttötilanteita – esimerkiksi neuvottelu- ja luokkahuoneita sekä näyttelysaleja. Projektoreista ovat esillä muun muassa EB-700U sekä EB-L1000-mallisto.

Pro Display -laitteista Epson Europessa vastaava johtaja Neil Colquhoun kertoo: ”Edellisillä ISE-messuilla tarjosimme monille ensimmäisen tilaisuuden nähdä elävästi se, mihin Epsonin uusimmat laserprojektorit oikeasti pystyvät. Siinä ohessa esittelymme palkittiin parhaana osastona. Viime vuoden suoritusta on vaikea ylittää. Tiedän kuitenkin, miten kiinnostavia uusia Epson-tuotteita on tulossa ja millaisen osaston ja visuaaliset esitykset olemme suunnitelleet. Niinpä uskonkin, että ISE 2018 -messut ovat Epsonille vieläkin suurempi menestys.”

Epsonin osasto H90 on ISE 2018 -messujen hallissa 1.