Epsonin tuoreimmissa opetus- ja yritysprojektoreissa kirkas, vivahteikas kuva ja helppo liitettävyys

Uusi mallisto tuo neuvottelu- ja luokkahuoneisiin loistavan luotettavuuden, skaalattavuuden ja joustavuuden

Epsonin tuoreimmissa opetus- ja yritysprojektoreissa kirkas, vivahteikas kuva ja helppo liitettävyys

EB-990U

Epson julkistaa sarjan kirkas- ja eläväkuvaisia projektoreita, jotka on suunniteltu opetus- ja yrityskäyttöön. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat suuret, skaalattavat kuvakoot, vaivaton liitettävyys, suorituskykyisyys sekä luotettavuus ja kestävyys päivittäisessä käytössä. Uusien mallien käyttöönotto sujuu nopeasti ja kätevästi. Monipuolisia laitteita voi käyttää eri kokoisissa ja valaistukseltaan erilaisissa tiloissa. Projektorien ominaisuudet takaavat kiinnostavat oppitunnit ja mieliinpainuvat esitykset.

Opetuskäytön mallistoon tulee neljä uutta mallia: EB-108, EB-970, EB-980W ja EB-990U. Laitteiden kirkkaus on 3 700–4 000 lumenia, ja tarkkuus vaihtelee XGA:sta Full HD WUXGA:han. Erinomaisen luotettavuuden ja jopa 12 000 tunnin lampun keston ansiosta huoltotarve on hyvin vähäinen, joten projektorit voi hyvin asentaa kattoon. Vielä 300-tuumaisenakin kuva on kirkas ja terävä. Näin eri puolilla esitystilaa istuvat katsojat näkevät vaivatta myös pienen tekstin ja yksityiskohtaiset kuvat.

Epsonin uusia yritysprojektoreja ovat EB-S39, EB-X39ja EB-W39.Näiden mallien tarkkuus on jopa Full HD WUXGA. Yrityskäyttöön tarkoitettuja uutuuksia ovat myös kaksi 3 600 lumenin mallia, joissa on sisäinen Wi-Fi-liitettävyys: EB-W42ja EB-U42. Tehokkaiksi neuvotteluhuoneprojektoreiksi suunnitellut laitteet ovat joustavia. Ne voi asentaa kattoon tai niitä voi pitää pöydällä. Lisäksi niitä on helppo liikutella tilasta toiseen tarpeen mukaan.

Epson Europen tuotepäällikkö Trevor Holt kuvailee kohdemarkkinoita ja uusia malleja näin: ”Yrityksille ja oppilaitoksille on yhteistä se, että tekniikan pitää toimia luotettavasti ja kestää pitkään ilman huoltoja ja kalliita tarvikkeita. Yritys- ja opetuskäyttöön tarkoitetut uudet Epson-projektorit ovat todella varmatoimisia ja niissä on erinomainen lampun kesto, mutta kuvan kirkkaudesta ja terävyydestä ei ole tingitty. Projektoreissa on loistava liitettävyys, joten ne on todella helppo integroida osaksi organisaation nykyisten AV-järjestelmien ja langattomien laitteiden kokonaisuutta.”

 

Opetus- ja yritysprojektorien koko uusi mallisto tulee saataville marraskuussa 2017.