Epsonin SurePress L-6534VW: nopea tulostus, huippulaadukkaat lopputulokset ja entistä parempi käytettävyys

Mustesuihkutekniikkaa käyttävä digitaalinen etikettipainokone esittelyssä Labelexpo-messuilla Brysselissä 24.–27.9.2019 hallin 9 osastolla A50

Epsonin SurePress L-6534VW: nopea tulostus, huippulaadukkaat lopputulokset ja entistä parempi käytettävyys

24. syyskuuta 2019– Epson on vahvistanut, että yhtiön uusimpaan UV-mustesuihkutekniikkaa käyttävään digitaaliseen etikettipainokoneeseen, SurePress L-6534VW:een, voi tutustua tämän vuoden Labelexpo-messuosastolla. Painokone soveltuu ihanteellisesti etikettivalmistajille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa tarjoamalla asiakkaille suuren valikoiman laadukkaita tarraetikettimateriaaleja. Soveltuvia kohdesektoreita ovat esimerkiksi elintarvikkeet ja juomat, teollisuus, kosmetiikka, hygieniatarvikkeet ja lääkkeet.

SurePress L-6534VW -mallissa on alusta lähtien painotettu tuottavuuden optimointia ja käyttökatkojen minimointia. Tulostuksen lisätilat 30 m/min. ja 50 m/min. antavat yrityksille lisää joustovaraa painosmääriin niin, ettei laadusta tarvitse tinkiä.

Kaupallisten ja teollisten ratkaisujen tuotemarkkinoinnista Epson Europessa vastaava Marc Tinkler luonnehtii uutuutta näin: ”Epsonilta asiakkaat saavat etikettipainantaan täysitoimisen ja laadukkaan kokonaisratkaisun. Yhtiö on itse suunnitellut kaikki sen keskeiset teknologiat: tulostuspäät, laitteiston, ohjelmiston ja musteet. Uusi SurePress L-6534VW on järkevä sijoitus myös taloudellisessa mielessä. Edulliset elinkaarikustannukset perustuvat siihen, että koneella painetaan aiempaa enemmän etikettejä entistä nopeammin, lyhyt tulostusmateriaaliväylä ja käänteinen syöttömahdollisuus vähentävät hävikkiä ja suuttimen tarkistustekniikka (NVT) havaitsee tukkeutuneet suuttimet ja puhdistaa tulostuspään automaattisesti. Tiivistettynä tämä tarkoittaa vähemmän käyttökatkoja eli lisää käytettävyysaikaa.”

Muita ominaisuuksia:

  • Monipuolisuus: tulostusmateriaaliksi käyvät kalvot ja monet paperietikettimateriaalit
  • Laadukkaat tulosteet: PrecisionCore TFP -tulostuspäälinjasto
  • Peittävä valkoinen muste: Epsonin valkoinen muste metallisille ja läpinäkyville tulostusmateriaaleille
  • UV LED -kiinnitys: käytetään värien välillä, jotta pisaroiden leviäminen on mahdollisimman vähäistä, teksti terävää ja reunahäivytykset tasaisia.
  • Prosessiin sisältyvä digitaalinen lakkaus: kiiltävä tai matta viimeistely voidaan tulostaa koko pinnalle tai sitä voidaan käyttää tiettyjen kuvioiden tai kohtien korostukseen
  • Tulostuksen valvonta: Epsonin ERMS-etävalvontajärjestelmän avulla teknikot voivat etädiagnosoida tulostussuorituskykyä

 

SurePress-musteet täyttävät vaatimukset, jotka määritetään elintarvikepakkausmateriaaleille (FCM-aineille) Euroopan unionin kehysasetuksessa 1935/2004. 1. Kestävyys täyttää myös niiden standardien vaatimukset, jotka koskevat käyttöä ulkona ja teollisissa ympäristössä (BS56092- 2ja UL 9693 3-sertifiointi).

 

Lisätietoja Epsonista Labelexpo 2019 -messuilla: www.epson.eu/labelexpo

SurePress L-6534VW tulee saataville lokakuussa 2019.

1. EU-komission asetus 1935/2004 on elintarvikepakkausmateriaaleja koskeva lainsäädäntökehys. Asetuksen tarkoituksena on varmistaa sisämarkkinoiden tehokas toiminta materiaaleissa ja esineissä, jotka ovat suoraan tai epäsuorasti kosketuksissa elintarvikkeisiin, sekä taata ihmisten terveyden ja kuluttajien etujen korkeatasoinen suoja.

2. BS5609-hyväksyntä. Kansainvälisesti tunnustettu määrittely, joka koskee painettuja etikettejä ja etenkin niiden käyttöä merenkulussa. Vaatimus koskee tynnyrien etikettejä, joille tarvitaan kansainvälinen merenkulkua koskeva vaarallisten aineiden sertifiointi. Valonkestävyys vastaa Blue Wool -arvoa 6.

3. UL 969- ja CSA-sertifiointi. Merkintä- ja etikettijärjestelmien standardi.
Standardi koskee tarraetikettejä, joita käytetään pysyvinä tuotetunnisteina. Tavallisesti nämä ovat laitteiden ja koneiden tehdaskilpiä, joissa voi olla luokitustietoja, ohjeita ja kaavioita.