Epsonin SureColor SC-P600 A3+ -valokuvatulostin

Epsonin SureColor SC-P600 A3+ -valokuvatulostin

SureColor SC-P600 on Epsonin huippuluokan A3-valokuvatulostin, joka tarjoaa huippulaatua, suurta tuottavuutta ja hyvät langattomat yhteydet pienikokoisessa ja edullisessa paketissa. SureColor SC-P600 -tulostimessa on Epsonin uusi UltraChrome HD -muste ja Vivid Magenta -tekniikka huippulaatuisia tulosteita varten. Uuden yhdeksän värin UltraChrome HD -mustesarjan värintoisto on hyvin laaja, ja se tarjoaa myös alan suurimman mustan tiheyden1 (2,84 Dmax), jonka ansiosta se voi tuottaa syviä, luonnollisia mustan sävyjä ja erittäin tasaisia väriliukuja.

Harrastelija- ja puoliammattilaisvalokuvaajille ihanteellinen SureColor SC-P600 sopii myös yrityksille, kuten arkkitehdeille, kiinteistönvälittäjille ja mainos-/suunnittelutoimistoille, jotka tarvitsevat säännöllisesti laadukkaita värikuvia.

SureColor SC-P600:ssa on langaton Wi-Fi Direct® -yhteys, jonka avulla voi tulostaa älypuhelimista, tablet-tietokoneista ja pöytäkoneista. Yksitoimisessa Epson A3+-valokuvatulostimessa on ensimmäistä kertaa Epson Connect -tuki. Lisäksi laite tukee myös Google Cloud Print -toimintoa.

Keskisuurten määrien tuotantoon suunniteltu SureColor SC-P600 tuottaa 11 x 14 tuuman tulosteen vain 153 sekunnissa. Kaksi paperiväylää mahdollistavat A3+-tulostuksen laajalle valikoimalle valokuva- ja taidepapereita, kankaita ja paksuja materiaaleja. Lisäksi laitteen rullapaperitoiminto sopii täydellisesti vaikuttaviin panoraamakuviin. SureColor SC-P600 -tulostimen ainutlaatuinen 2,7 tuuman värikosketusnäytön käyttöliittymä2 tekee A3+-sektorilla asennuksesta ja hallinnasta yksinkertaista myös ilman tietokonetta.

SureColor SC-P600 -tulostin esitellään ensimmäistä kertaa Suomessa DigiExpo messuilla (osastolla 6C117, Helsingin messukeskus 31.10.-2.11.2014).

 

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/