Epsonin Small-in-One-valikoimaan kuuluu nyt Wi-Fi Direct -toiminto

Nopeaa ja mukavaa kotitulostusta

Epsonin Small-in-One-valikoimaan kuuluu nyt Wi-Fi Direct -toiminto

18.5.2013Epson tekee kotitulostuksesta helpompaa kuin koskaan aiemmin uuden Wi-Fi Direct™:ia tukevan Small-in-One-kotitulostinvalikoiman myötä., Nämä tulostimet ovat ihanteellisia perhevalokuvien ja kodin asiakirjojen tulostamiseen. Niiden avulla kotikäyttäjät voivat tulostaa suoraan Wi-Fi-yhteyttä käyttävistä laitteistaan ilman langatonta reititintä.

Jo nyt Epson panostaa voimakkaasti[1]vaivattomaan langattomaan tulostukseen mobiili- ja pilvitulostuspalvelu Epson Connectin ja automaattisen Wi-Fi-asennuksen myötä. Wi-Fi Direct -ominaisuuden lisäyksen kautta Epson tarjoaa käyttäjilleen yhä enemmän vaihtoehtoja kodin langattomaan tulostamiseen.

Uuteen tulostinvalikoimaan kuuluvat Expression Home XP-412, XP-415, XP-312, XP-315, XP-212 ja XP-215.Kukin tulostin säästää tilaa, rahaa ja aikaa pienen kokonsa, erillisten mustepatruunoidensa ja helppokäyttöisten toimintojensa ansiosta.

Nämä monitoimitulostimet ovat myös Epson iPrint2 -yhteensopivia, mikä tarkoittaa, että langaton tulostus onnistuu älypuhelimista ja tablet-tietokoneista. Lisäksi mallien XP-412, XP-415, XP-312, XP-315, XP-212 ja XP-215 avulla käyttäjät voivat myös tulostaa mistä tahansa lähettämällä kuvia ja asiakirjoja suoraan tulostimen yksilölliseen sähköpostiosoitteeseen. Tulostimet tukevat myös Google Cloud Print -palveluja.

Kaikissa malleissa käytetään Epsonin nelivärisiä Claria Home -musteita, jotka yhdistävät mustan pigmenttimusteen kestävyyden väripohjaisilla syaanilla, magentalla ja keltaisella saataviin kiiltäväpintaisiin värikuvatulosteisiin. Tämä monipuolinen mustesarja tuottaa selkeän ja terävän tekstin sekä kiiltävät, valokuvaamotasoiset kuvat.

Omaan tulostimeen sopivat mustepatruunat on helppo tunnistaa päivänkakkara-pakkauksesta. Kaikki patruunat ovat saatavilla vakio- ja XL-kokoisina ja niiden riittoisuus on merkitty selkeästi jokaisen pakkauksen etupuolelle. Näin tulostustarpeita vastaavan mustepatruunakoon valinta on helppoa.

Epson Europen tuotepäällikkö Mohamed Musa kertoo: "Aiempaa useampi käyttää mobiililaitetta ja me haemme aina tapoja tarjota entistä joustavampia tulostustapoja. Wi-Fi-yhteyden, Epson Connectin ja Google Cloud Printin lisäksi meillä on nyt Wi-Fi Direct, jonka avulla käyttäjät voivat tulostaa suoraan älypuhelimesta, tablet-tietokoneesta tai langatonta yhteyttä käyttävästä kannettavasta tietokoneesta – vaivattomasti tarvitsematta reititintä."

XP-415, XP-412, XP-315, XP-312, XP-215 ja XP-212 ovat saatavilla syyskuusta 2013 alkaen hintaan 99 € (XP-415 ja XP-412), 79 €( XP-315 ja XP-312), 65 € (XP-215) ja 59 € (XP-212).

Ominaisuudet●P- 412/415●P-312/315●P-215●P-212
Small-in-One-valikoima: Epsonin kaikkien aikojen pienimmät monitoimiset mustesuihkutulostimet kotikäyttöön
Erilliset, riittoisat mustepatruunat – vaihda vain loppuun käytetty väri
Wi-Fi DirectTM – vaivatonta tulostusta ilman langatonta verkkoa--
Wi-Fi-yhteyden avulla tulostat ja skannaat mistä tahansa kotisi huoneesta
Epson Connect(Epson iPrint, Email Print ja etätulostusohjain)+ Skannaus pilvijärjestelmään2●2●2vain iPrint2
Google Cloud Print -yhteensopivan Epson-tulostimen avulla voit tulostaa älypuhelimesta tai tietokoneesta liikkeellä ollessasi-
Helppo asentaa automaattisen Wi-Fi-määrityksen avulla●[2]●3●[3]●4
Claria Home -muste – ihanteellinen terävän, selkeän tekstin ja kiiltävien, valokuvaamolaatuisten kuvien tulostamiseen
6,4 cm:n LCD-värinäyttö, näyttökomennot ja edistyksellinen kosketusnäyttö---
3,7 cm:n värillinen LCD-näyttö ja näyttökomennot---
1 200 dpi:n skanneri
ENERGY STAR -hyväksytty
Tulostusnopeus jopa 33 sivua minuutissa[4]2626
Epson Easy Photo Print -ohjelmisto kuvien vaivattomaan käsittelyyn, esim. punasilmäisyyden poisto
Värien palautus, pölyn poisto ja taustavalaistuksen korjaus hoituvat helposti Epson Scan -ohjelmistolla

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen kuvankäsittelyn ja innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja 3LCD-projektoreista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 97 yrityksestä, joissa työskentelee yli 81 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 757 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2011 oli 1 546 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050  

http://eco.epson.com/[1] Epson iPrint Vaatii langattoman yhteyden ja Epson-tulostussovelluksen. Sähköpostien tulostus vaatii Internet-yhteyden, jota ei ole saatavilla Expression Home XP-212 -malliin. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epsonconnect.eu

[2] Automaattinen asennus toimii Windows 7-, Windows Vista- ja Mac OS -käyttöjärjestelmissä.

[3] Automaattinen asennus toimii Windows 7-, Windows Vista- ja Mac OS -käyttöjärjestelmissä. Wi-Fi-aloitusmääritys vaatii Windows XP -käyttöjärjestelmässä USB-kaapelin – ei sisälly toimitukseen.

[4] Tietoja testiolosuhteista on osoitteessa www.epson.eu/testing