Epsonin pienimmät ja kevyimmät kannettavat skannerit palvelevat työn tarpeita missä vain

Kaksi uutta kannettavaa skannerimallia: näppärää ja tehokasta asiakirjojen hallintaa liikkeellä ollessa ja ahtaissa työtiloissa

Epsonin pienimmät ja kevyimmät kannettavat skannerit palvelevat työn tarpeita missä vain

Epsonin kannettavat A4-uutuusskannerit – DS-70 ja DS-80W – soveltuvat erityisesti paljon matkustavien työntekijöiden käyttöön. Lisäksi ne ovat omiaan skannaukseen ja tietojen käsittelyyn ahtaissa toimistoissa, joissa skanneria pitää voida siirrellä paikasta toiseen kätevästi.

Epson Europessa markkinakehityksestä vastaava Steve King kuvailee uutuuksia näin: ”Valittavissa on sekä langallinen että langaton ratkaisu. Siksi nämä uudet laitteet sopivat ihanteellisesti käyttäjille, jotka tarvitsevat nopeaa skanneria ollessaan poissa toimistolta. Uusi mallisto on suunniteltu kevyeksi, mutta yritysten arvostamasta monikäyttöisyydestä ei ole silti tingitty tuumaakaan. Asiakkailla on usein tarve skannata eri paksuisia asiakirjoja. Nämä mallit käsittelevät niin ohutta (vähintään 35 g/m²) kuin paksuakin (enintään 270 g/m²) paperia. Tällaiset paksuudet saattaisivat monesti vaatia perinteistä lasitasoskanneria.”

DS-80W-lippulaivamallissa on sisäinen Wi-Fi-radio sekä akku ja LCD-näyttö, joten voidaan puhua täysiverisestä kannettavuudesta. Skannaus onnistuu aidon mobiilisti ja sen lisäksi myös nopeasti: sivu on valmis jo neljässä sekunnissa. Täyteen ladatun akun varassa voi skannata jopa 300 sivua ilman virtalähdettä.

Mallit on suunniteltu yrityskäyttöön, ja ne soveltuvat esimerkiksi paljon liikkuville kenttämyyjille. He voivat taltioida muun muassa kuluraportit ja sopimukset saman tien ja ohjata ne tehokkaasti liiketoimintasovelluksiin tai skannausohjelmistoihin. DS-mallien mukana toimitetaan Document Capture Pro 2- ja Epson Scan 2.0 -ohjelmisto, jotka yhdessä TWAIN-ohjaimen tuen kanssa helpottavat asiakirjojen skannausta ja tallennusta sekä jakamista yrityksen sisällä. Kehittyneet asiakirjojen nimeämis-, erottelu- ja reititystoiminnot helpottavat skannausta ja varmistavat työnkulun loogisuuden. Tiedostoja voi tallentaa ja lähettää monissa tavallisissa muodoissa (esimerkiksi PDF, jpeg ja tiff).

Mallit tulevat saataville marraskuussa 2018.