Epsonin mustepatruunattomat mallit muuttuivat entistä sirommiksi

Edullista ja sujuvaa tulostusta jokaiseen kotiin.

Epsonin mustepatruunattomat mallit muuttuivat entistä sirommiksi

3. tammikuuta 2017 – EcoTank-tulostimia on myyty maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa yksikköä[1], mutta Epson ei ole antanut menestyksen pysäyttää malliston jatkokehittelyä. Suosittu mustepatruunaton tulostin on nyt aiempaakin sirompi ja sopii jokaiseen kotiin. Uusimmat EcoTank-perustulostimet, ET-2600- ja ET-2650-malli, mahtuvat hyvinkin pieniin tiloihin.

EcoTank-malliston muiden tulostimien tapaan myös ET-2600 ja ET-2650 on suunniteltu nimenomaan edulliseen ja vaivattomaan kotitulostukseen. Innovatiivisissa mustepatruunattomissa malleissa on erittäin riittoisa mustesäiliöjärjestelmä, jota täytetään suurista mustepulloista. Enää ei siis tarvitse kantaa huolta siitä, että muste loppuu pahimmalla mahdollisella hetkellä.

ET-2600- ja ET-2650-perusmallien mukana toimitettava muste riittää jopa 4 500 mustavalkosivuun ja 7 500 värisivuun[2]. Sivukustannukset ovat todella pienet ja mustetäydennysten välit pitkiä. Nämä edulliset ja tehokkaat mallit voivat vähentää tulostuskustannuksia keskimäärin jopa 74 prosenttia[3].

Nämä mallit ovat käteviä ja helppokäyttöisiä joka käänteessä – nopeasta kolmivaiheisesta käyttöönotosta (täytä säiliöt, määritä ja tulosta) aina mobiilitulostukseen Epsonin maksuttomien sovellusten[4] avulla. Kun mukana tulleet musteet jossain vaiheessa viimein loppuvat, säiliöt on helppo täyttää edullisista täyttöpulloista. Myös niiden riittoisuus on erinomainen, joten sivuja voi tulostaa taas tuhansittain ilman keskeytyksiä.

EcoTank-laitteet ovat pitkäaikainen ja luotettava tulostusratkaisu. Epsonin kestävä Micro Piezo ‑tekniikka ja aidot Epson-musteet takaavat selkeät ja tarkat tulosteet. Lisää mielenrauhaa tuo mallia koskeva (rekisteröimällä[5] saatava) laajennettu kolmen vuoden tai 30 000 sivun takuu.

Epson Europen tuotepäällikkö Esther Anies luonnehtii malliston uudistusta: ”Useimmilla ei ole kotona yhtään liikaa tilaa. Siksi EcoTank-tulostimien houkuttelevuutta lisättiin pienentämällä niiden kokoa entisestään. Erittäin edullisen ja näppärän tulostuksen mahdollistava mallisto on jo osoittautunut todella suosituksi: kumulatiivinen myynti koko maailmassa on 15 miljoonaa yksikköä1. Uskon, että nämä aiempaa kompaktimmat uutuusmallit tuovat meille runsaasti lisää EcoTank-asiakkaita.”

ET-2600 ja ET-2650 ovat saatavana helmikuusta 2017 alkaen hintaan 329,99 ja 349,99 euroa (sis. alv).

Tärkeimmät ominaisuudetET-2600ET-2650
Tulostus, kopiointi ja skannaus
Integroitu erittäin riittoisa mustesäiliö
LCD-näyttö ja korttipaikka-
Micro Piezo ‑tekniikka
Aidot Epson-musteet
Takuu: yksi vuosi tai 30 000 sivua, rekisteröimällä jopa kolme vuotta5
Riittoisuus jopa 4 500 mv-sivua ja 7 500 värisivua2
Tulostusnopeudet: 10/5 sivua/min. (mv/väri)[6]
Wi-Fi
Wi-Fi Direct-
Nopea ja helppo Wi-Fi-tulostus älypuhelimista, tableteista ja tietokoneista Epson iPrint ‑sovelluksella4
Epson Connect ‑tuki (Email Print, Remote Print Driver)4

[1] 150 maassa lokakuusta 2010 tilivuoden 2015 loppuun.

[2] Ilmoitetut riittoisuudet on ekstrapoloitu Epsonin oman menetelmän perusteella ISO/IEC 24712 ‑standardin mukaisten testikuvioiden simuloidulla tulostuksella käyttäen musteiden täyttösarjaa – ne EIVÄT perustu ISO/IEC 24711 ‑standardiin. Ilmoitetut riittoisuudet voivat vaihdella tulostettavien kuvien, käytetyn paperin, tulostustiheyden ja ympäristöolosuhteiden (esimerkiksi lämpötilan) mukaan. Tulostimen käyttöönoton yhteydessä tietty määrä mustetta kuluu tulostuspään suuttimien täyttämiseen, joten mukana toimitetun mustesarjan riittoisuus voi olla ilmoitettua pienempi.

[3] Laitteiston hinnan huomioon ottava keskimääräinen säästö tulostettaessa EcoTank-malliston mukana toimitettavien mustepullojen sallima sivumäärä. Ilmoitettu säästö perustuu EcoTank-malliston keskimääräiseen A4-kustannukseen, jota on verrattu kymmeneen Länsi-Euroopassa toukokuun 2015 ja huhtikuun 2016 välillä eniten myytyyn malliin (perustuu GfK:n tilastoihin). Tulostuskustannukset on laskettu Länsi-Euroopan markkinoiden saman ajanjakson vakio- ja XL-patruunoiden osuuden mukaan GfK:n tilastojen ja keskimääräisten vähittäishintojen perusteella. Mustepatruunoiden riittoisuudessa on käytetty valmistajien verkkosivustoissaan ilmoittamia arvoja.

[4] Edellyttää langatonta Internet-yhteyttä. Lisätietoja toiminnoista sekä tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect.

[5] Lisätiedot ja ehdot kokonaisuudessaan ovat osoitteessa www.epson.eu/warranty

[6] Selvitetty ISO/IEC 24734 ‑standardin mukaisesti ja ilmoitettu Office Category ‑testin oletusarvojen mukaisten yksipuolisten arkkien keskimääräisenä ESAT (estimated saturated throughput) ‑kapasiteettina. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/