Epsonin luotettu EcoTank-brändi nyt myös yrityskäyttöön

Todella edulliset kokonaiskustannukset, kätevä käyttää, kompakti koko

Epsonin luotettu EcoTank-brändi nyt myös yrityskäyttöön

Mustesäiliöjärjestelmään perustuva menestyksekäs EcoTank-tulostinperhe laajenee nyt yrityksille suunnitelluilla malleilla. Aluksi Epson julkistaa kolme tehokasta mustavalkomallia. Pienikokoiset ja näppärät mallit – ET-M2140, ET-M1120 ja ET-M1100 –ovat investoinnin kokonaiskustannuksiltaan (TCO) todella edullisia. Ne toimivat luotettavasti ja tarvitsevat käyttäjän puuttumista vain harvoin. Laitteet sopivat erinomaisesti erilaisille yritysasiakkaille, esimerkiksi terveydenhuoltoon sekä pien- ja kotitoimistoihin.

Lähiaikoina julkaistaan vielä seitsemän muuta mallia, jotta mahdollisimman monet asiakkaat löytävät tarpeitaan vastaavan laitteen. Tuoteperheen kymmenen eri mallin ominaisuuksia ovat esimerkiksi PCL- ja GDI-sivunkuvauskieli, automaattinen paperinsyöttölaite, kaksipuolinen tulostus, monitoimisuus (4-in-1), Ethernet-, USB- ja Wi-Fi-liitettävyys, tulostusnopeus jopa 20 sivua minuutissa sekä musteen riittoisuus jopa 11 000 sivulle.

Epson Europen tuotepäällikkö Reggie Dubb kertoo uutuusmalleista näin: ”Erittäin riittoisaa mustesäiliöjärjestelmää käyttävät Epson-tulostimet, niiden mukana myös EcoTank-mallit, ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 30 miljoonaa yksikköä. Laitteet ovat menestyneet loistavasti, sillä ne on otettu hienosti vastaan kautta maailman. Siksi tuomme markkinoille nämä uudet mallit, jotka on suunnattu erityisesti yritysasiakkaille.”

”Suuryrityksissä ne ovat omiaan henkilökohtaisina laitteina työhuoneissa tai pienten, 1–3 hengen työryhmien käytössä. Ne soveltuvat myös pien- tai kotitoimistoihin työpistetulostimiksi. Lisäksi ne ovat vahvoilla paikoissa, joissa tarvitaan varmatoimista, vain harvoin mustetäyttöä vaativaa tulostinta – esimerkiksi lääkärin vastaanotoilla.”

Ensimmäiset kolme tuotetta tulevat saataville lokakuussa 2018.

Tärkeimmät ominaisuudetET-M2140ET-M1120ET-M1100
ToiminnotMonitoimitulostin (3-in-1)TulostinTulostin
LiitännätUSBUSB + Wi-FiUSB
Tulostusnopeus20 sivua/min.15 sivua/min.15 sivua/min.
Aloitussäiliön musteen riittoisuus:11 000 sivua5 000 sivua5 000 sivua
Tulostustarkkuus600 dpi360 dpi360 dpi
Kaksipuolinen tulostus
Tulostimen sivunkuvauskieliGDIGDIGDI