Epsonin kaikkien aikojen paras kannettavien tarratulostimien mallisto: LW-K400

Lisää merkkejä ja tarramalleja, suuremmat fontit – hyvin varusteltu kustannustehokas tarratulostin kauppoihin, toimistoihin ja koteihin

Epsonin kaikkien aikojen paras kannettavien tarratulostimien mallisto: LW-K400

1. lokakuuta 2016 – Epson julkistaa monipuolisesti varustellun LW-K400-tuoteperheen. Se on päivitys  kannettavien tarratulostimien menestyneeseen nykymallistoon. Uutuudet tulostavat nopeasti ja edullisesti tunnus- ja arkistointimerkintöjä, turvaetikettejä, hyllytunnisteita ja viivakoodeja. Ne sopivat erinomaisesti vaikkapa vähittäiskauppiaille, sähkö- ja AV-asentajille ja varastonhoitajille sekä monenlaiseen käyttöön esimerkiksi yrityksissä ja oppilaitoksissa.

Kevyt mutta lujatekoinen LW-K400-mallisto pystyy käyttämään entistä monipuolisempaa tarravalikoimaa. Laitteessa on oma näppäimistö, jolla tulostettava teksti syntyy helposti. Tekstin koko säätyy haluttuun tarranauhaan sopivaksi automaattisesti. Erityissuurten fonttien ohella uutta ovat lisämerkit – esimerkiksi neliöllä tai ympyrällä kehystetyt numerot. Kaikkiaan LW-K400-tuoteperheen laajassa kirjastossa on 780 merkkiä, joten laitteilla hoituvat monenlaiset merkintätarpeet.

Epson Europen tuotepäällikkö Hervé Thevenin kertoo uutuuksista näin: ”LW-K400-mallisto korvaa kannettavat tarratulostimet, jotka ovat olleet myyntimenestyksiä. Uusi erittäin tehokas lippulaivamallisto vie tämän tuoteluokan laitteet aivan uudelle maaperälle. Asiakkaat tulevat varmasti arvostamaan uusia tekstinkäsittely- ja tuottavuusominaisuuksia. Tuote kuitenkin erottuu markkinoilla nimenomaan alhaisten kokonaiskustannustensa ansiosta. Epsonilla on jo nykyisellään kilpailijoita pitemmät tarranauhat (jopa yhdeksänmetrisiä). LW-K400-malleissa tarrojen marginaalit voi määrittää jopa vain yhden millimetrin mittaisiksi, mikä säästää huomattavia määriä tarranauhaa. Asialla on todellista merkitystä etenkin toimistoissa ja vähittäisliikkeissä sekä arkistointi-, sähkö- ja koulutusalan organisaatioissa, joissa tulostetaan kuukausittain satoja tarroja.”

LW-K400-mallistossa tehokkuuteen yhdistyy runsas valinnanvara. Käytettävissä on laaja valikoima esimerkiksi magneettisia ja kuumuudenkestäviä tarranauhoja sekä hiljattain esitellyt kutistesukka, pimeässä hohtavat, heijastavat ja silitettävät tarrat sekä Epsonin ainutlaatuiset koristeelliset satiininauhat. Viimeksi mainitussa on uusittu tarramalli. LW-K400-tuoteperheessä on myös paranneltu kaapelien ja johtimien merkintätarramalli, joka ilahduttaa sähkö- ja AV-asentajia. Laitteiden muistiin voi tallentaa 50 tarramallia, joten aiempia töitä on helppo käyttää uudelleen. Taustavalaistua LCD-näyttöä näkee lukea kaikissa valaistusolosuhteissa.

Tuoteperheen mallit:

 • LW-K400 – sisältää verkkolaitteen
 • LW-K400L – ei sisällä verkkolaitetta
 • LW-K400VP – sisältää verkkolaitteen, kovan kantolaukun ja pehmeän suojakuoren.

Minkään mallin mukana ei toimiteta paristoja.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Tulostus ja leikkaus
 • 780 eri merkkiä
 • Marginaalit pienimmillään vain 1 mm
 • Erityissuuret fontit
 • Tekstikoon automaattinen sovitus
 • Uudet satiininauhamallit
 • Erityispitkät tarranauhat (jopa 9 m)
 • Mukana yksi maksuton tarrakasetti (12 mm, musta valkoisella pohjalla)
 • Laaja valikoima LK-tarranauhoja, esimerkiksi seuraavat: magneettinen, kuumuudenkestävä, pimeässä hohtava, heijastava, silitettävä, kutistesukka, fluoresoiva, läpinäkyvä, vahvaliimainen, satiininauha.

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä. Meidän tavoitteenamme on yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikoiden avulla. Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja. Epson on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 90 yrityksestä, joissa työskentelee yli 67 000 työntekijää. Olemme ylpeitä yrityksemme jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun. Lue lisää:

www.global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2015 oli 1 577 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050  

http://eco.epson.com/