Epsonin ja Nuancen kumppanuus tuo myyntikanavalle ihanteellisen arvolupauksen

Markkinoiden johtava tulostuksen ja työnkulun Nuance-hallintaohjelmisto saa aisaparikseen Epsonin yrityksille suunnatun mustesuihkutekniikan tuottavuus- ja tehokkuusedut

Epsonin ja Nuancen kumppanuus tuo myyntikanavalle ihanteellisen arvolupauksen

Epson ja Nuance ovat vahvistaneet Euroopan-osuuden globaalista kumppanuudestaan, joka yhdistää Nuancen johtavat tulostuksen ja työnkulun hallintaratkaisut Epsonin yritysmustesuihkutulostimien tuottavuus-, tehokkuus- ja ympäristöhyötyihin. Kumppanuuden ansiosta myyntikanava saa käyttöönsä yhdistetyn tuote- ja ohjelmistoratkaisun, joka avaa uusia liikevaihtomahdollisuuksia. Lisäksi kokonaisuus tuo pk-yritysten ja suuryritysten markkinoille useita uusia etuja.

Nuancen Equitrac- ja eCopy ShareScan -ratkaisuja hyödyntävät tuote- ja ohjelmistoyhdistelmät voidaan integroida helposti nykyisiin monia eri merkkejä sisältäviin IT-tuotekantoihin. Käyttäjät hyötyvät parantuneesta kustannusten hallinnasta ja asiakirjojen tietoturvasta sekä työnkulun tehostuvista prosesseista. Myös huolto- ja käsittelytarve vähenee merkittävästi.

Epson Europessa yritysten kuvantamistuotteista vastaava Darren Phelps toteaa: ”Nuancen tuotteet ovat usein sellaisten suuryritysten suosikkeja, joilla on eri tuotemerkeistä koostuva laaja laitekanta. Tällä kumppanuudella Epson haluaa selkeyttää sellaisten kanavakumppanien myyntityötä, jotka pyrkivät laajentamaan kohdemarkkinoitaan. Toisena tavoitteena on antaa pk-yritysten ja suuryritysten markkinoille lisätukea siirtymisessä laserista mustesuihkutekniikkaan.”

Nuance Communicationsin liittoumista ja strategisesta markkinoinnista vastaava johtaja Chris Strammiello sanoo: ”Epsonin mustesuihkutekniikkaa käyttävät yritysmonitoimitulostimet ja Nuancen työnkulkuratkaisut ovat vahva yhdistelmä. Ne sopivat etenkin kanavakumppaneille, jotka etsivät asiakkailleen tuottavuutta ja tehokkuutta parantavia sekä strategisia hankkeita tukevia ratkaisuja. Kumppanuus Epsonin kanssa tarkoittaa lisäksi sitä, että kanavan on nyt helpompi kuin koskaan ennen myydä, ottaa käyttöön ja tukea integroituja ratkaisuja, jotka tuottavat merkityksellisiä liiketoimintatuloksia.”

Kumppanuustuotteet

Epson

Kumppanuussopimuksen mukaisesti Nuance-ohjelmistojen kanssa ovat nyt yhteensopivia seuraavat Epson-tuotteet:

  • WF-C20590-mallisto

  • WF-C17590-mallisto

  • WF-C869R-mallisto (vuoden 2018 ensimmäisestä neljänneksestä alkaen)

 

Mustesuihkutekniikkaa käyttävät Epsonin yritysmonitoimitulostimet tuovat loppukäyttäjille useita etuja. Esimerkkeinä mainittakoon jopa 100 sivun minuuttinopeus, edulliset sivukustannukset sekä jopa 99 prosenttia vähäisempi jätteentuotto ja 96 prosenttia pienempi energiankulutus kuin lasertulostimissa 1. Lisäksi laitteiden huolto- ja käsittelytarve on jopa 98 prosenttia vähäisempi kuin lasertuotteissa 1.

 

Nuance

Edellä mainitut Epson-tuotteet ovat nyt yhteensopivia seuraavien ratkaisujen kanssa:

  • Nuance Equitrac

Tulostuksenhallintaratkaisu, jonka avulla voi säästää kustannuksia, parantaa asiakirjojen tietoturvaa ja ottaa käyttöön kestävää kehitystä tukevia ohjelmia sekakoosteisessa tulostuslaitekannassa.

  • Nuance eCopy ShareScan

Toimiston tuottavuutta tehostava työnkulun hallintaratkaisu minimoi ajan, joka muutoin kuluisi manuaalisiin digitointi-, käsittely- ja reititystehtäviin.

 

[1] BLI:n helmikuussa 2017 päättyneen kahden kuukauden testien tulosten mukaan. Epsonin teettämissä testeissä vertailuvastuksena oli joukko kilpailijoiden laitteita.