Epsonin interaktiiviset projektorit ovat nyt saatavilla SMART Notebook ohjelmiston kanssa ympäri maailmaa

Yhteistyö yhdistää edistykselliset opetusratkaisut luokkaopetuksen parantamiseksi

Epsonin interaktiiviset projektorit ovat nyt saatavilla  SMART Notebook  ohjelmiston kanssa ympäri maailmaa

20. tammikuuta 2016 – Epson ja SMART Technologies Inc. julkistivat tänään sopimuksen, jonka mukaan yhteistoiminnallinen SMART Notebook® ‑ohjelmisto sisällytetään nyt Epsonin interaktiivisiin projektoreihin ympäri maailmaa. Tämän interaktiivista oppimista edistävän tehokkaan yhdistelmän ansiosta opettajat voivat nyt entistä helpommin hankkia arvostetun oppimisohjelmiston yhdessä markkinoiden johtavien yhteistoiminnallisten näyttöjen kanssa.

”Opettajat hakevat parhaita laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja tehostaakseen opetusta, lisätäkseen oppilaiden osallistumista ja parantaakseen oppimistuloksia,” Epson Europen tuotejohtaja Graeme Davidson totesi. ”Tämä yhteistyö tukee sellaisia opettajia, jotka haluavat luoda mielenkiintoisia, vaikuttavia ja hauskoja oppitunteja sekä vastata oppijoiden tarpeisiin reaaliajassa. Yhdistämällä nämä johtavat interaktiiviset luokkaopetustekniikat tuomme käyttöön näitä tarpeita vastaavat työkalut.”

Uusi sopimus perustuu kahden yrityksen aikaisemmin solmimaan ohjelmistosopimukseen, jonka merkeissä Epson on myynyt SMART Notebook ‑ohjelmistoa yhdessä interaktiivisten projektoriensa kanssa tietyillä markkinoilla vuodesta 2013 lähtien. Epson sisällyttää nyt SMART Notebook ‑ohjelmiston ja ensimmäisen vuoden aikana myös SMART Notebook Advantage ‑tilauksen Epsonin interaktiivisiin projektoreihin vakiona ympäri maailmaa. Tilauksen ansiosta asiakkaat voivat ensimmäisen vuoden aikana päivittää Notebook-ohjelmiston uusiin versioihin sekä käyttää teknistä tukea ja hyödyntää Notebookin maksullisia toimintoja.

”Olemme iloisia, että saamme laajentaa pitkäaikaisen yhteistyömme Epsonin kanssa kansainväliselle tasolle,” SMART Technologiesin ratkaisujohtaja Greg Estell kertoi. ”SMART Notebookin avulla opettajat voivat helposti luoda kiehtovia ja interaktiivisia oppimiselämyksiä sekä opettajille että opiskelijoille luonnollisella tavalla, ja nyt he voivat tehdä tämän millä tahansa Epson interaktiivisella projektorilla.”

Tämän loistavan yhdistelmän ansiosta eri puolilla maailmaa toimivat opettajat voivat luoda visuaalisesti vaikuttavia, mukaansatempaavia ja interaktiivisia oppimiselämyksiä käyttämällä maailman myydyintä interaktiivista projektoria1 yhdessä yhteistoiminnallisen oppimisohjelmiston kanssa. SMART on testannut Epsonin interaktiivisten projektoreiden täydellisen malliston ja hyväksynyt laitteet käytettäviksi yhdessä SMART Notebook -ohjelmiston kanssa. SMART Notebook tukee täydellisesti Epsonin interaktiivisia toimintoja, kuten kahta kynää ja sormikosketusta. Sekä Epson että SMART järjestävät tuotteisiinsa liittyvää tukea ja koulutusta, joten opettajat voivat luottavaisin mielin edistää yhteistyötä luokkaopetuksessa ja muissa oppimistilanteissa.

Saatavuus

SMART Notebook ‑ohjelmiston sisältävien Epsonin interaktiivisten projektoreiden toimitus aloitetaan vuoden 2016 alussa.

 


Tietoja Epsonin interaktiivisista projektoreista:

Lisätietoja Epsonin opetusalan tuotteista on osoitteessa www.epson.fi/education.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, joka on sitoutunut edistämään innovaatioita ja ylittämään asiakkaiden odotukset tulostuksen, visuaalisen viestinnän, elämänlaadun ja valmistuksen aloilla. Epsonin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, teollisuusrobotteja, älylaseja ja tunnistusjärjestelmiä. Ratkaisut ovat pienikokoisia ja energiaa säästäviä, ja niissä käytetään erittäin tarkkaa teknologiaa.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 93 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 72 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun.

Tietoja SMART Notebookista

SMARTin palkitun Notebook-ohjelmiston avulla opettajat voivat lisätä oppitunteihinsa asiaankuuluvia ja mukautettavia sisältöjä, kun taas sen helppokäyttöisillä työkaluilla ja toiminnoilla voidaan nopeasti ja vaivattomasti luoda ja pitää kiehtovia ja vaikuttavia oppitunteja. Toimitukseen sisältyvän yhden vuoden SMART Notebook Advantage ‑tilauksen avulla voit hyödyntää maksullisia toimintoja, päivittää SMART Notebook ‑ohjelmiston uusiin versioihin ja käyttää reaaliaikaista teknistä tukea. SMART Exchange ‑sivustossa opettajat voivat hakea resursseja, jakaa oppimateriaaleja, antaa vihjeitä ja kertoa SMART-tuotteiden käytöstä opetuksessa. Saatavilla on 23 kielellä yli 65 000 digitaalista resurssia, joista opettajat saavat käyttöönsä opetussuunnitelmia vastaavia kuvia, videoita sekä valmiita SMART Notebook ‑tiedostoja ja oppituntitehtäviä.

Tietoja SMARTista

SMART Technologies Inc. (NASDAQ: SMT, TSX: on luonnollista yhteistyötä edistävien yksinkertaisten ja selkeiden ratkaisujen maailmanjohtaja. Yritys on interaktiivisten kosketustekniikoiden ja ‑ohjelmistojen innovaattori, jonka tuotteet edistävät yhteistyötä koulutus- ja yrityskäytössä ympäri maailmaa. Lisätietoja on osoitteessa smarttech.com.

 


1Perustuu vuonna 2014 teholtaan vähintään 500 lumenin projektoreita varten myytyjen yksiköiden määrään Futuresource Consulting Limitedin mukaan.

2Värien kirkkaus (värivaloteho) mitattu IDMS 15.4 -standardin mukaisesti. Värien kirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Kolmannen osapuolen laboratorion värikirkkauden mittaamiseen käyttämät projektorit olivat Epsonin johtavia yritys- ja opetuskäyttöön tarkoitettuja 3LCD-projektoreita ja yksisiruisia DLP-projektoreita NDP:n kesäkuusta 2013 toukokuuhun 2014 ja PMA Researchin vuoden 2013 ensimmäisestä neljänneksestä kolmanteen neljännekseen kokoamien myyntitietojen perusteella.

Huomautus: EPSON on Seiko Epson Corporationin rekisteröity tavaramerkki ja EPSON Exceed Your Vision on sen rekisteröity logomerkki. Kaikki muut tuotenimet ovat yhtiöidensä tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Epson kiistää kaikki oikeudet näihin merkkeihin.