Epsonin Expression Premium mallisto päivittyy ja laajentuu kompaktilla A3-mallilla

Tyylikkäillä pienikokoisilla monitoimitulostimilla laadukkaita valokuvia ja asiakirjoja kotona

Epsonin Expression Premium mallisto päivittyy ja laajentuu kompaktilla A3-mallilla

Menestyksekkäiden ja suosittujen monitoimitulostimien perinteitä jatkavat Expression Premium -mallit XP-640 ja XP-645 on päivitetty. Lisäksi mallistoon on lisätty uusi A3-tulostin[1] – XP-900. Tyylikkään kompaktit ja joustavat monitoimitulostimet yhdistävät tulostuksen, skannauksen ja kopioinnin samaan laitteeseen, joten ne soveltuvat nykypäivän koteihin ihanteellisesti. Laitteissa on erilaisia vaihtoehtoja mobiilitulostukseen, joten upeat valokuvat ja selkeät asiakirjat voi tulostaa kätevästi kotona – tai jopa maailmalta[2].

Uusi XP-900 sisältää A3-tulostuksen, mutta laitteen tilantarve ei ole juurikaan suurempi kuin A4-mallissa. Nykyään tilaa on kodeissa usein niukasti, joten tämä kompakti malli antaa yhä useammille mahdollisuuden hyödyntää A3-tulostuksen etuja.

Kiireiset perheet ja kunnianhimoiset harrastajavalokuvaajat voivat tulostaa kätevästi ja edullisesti valokuvia kotona tulostimella, joka pystyy ylittämään laboratoriolaadun ja on käytettävissä aina tarvittaessa. Expression Premium -mallisto käyttää Claria Premium -musteita. Ne tunnetaan hienoista kiiltäväpintaisista valokuvista, joissa yksityiskohdat ovat teräviä, mustan sävyt syvän kylläisiä ja värit kirkkaita. Viisi erillistä mustepatruunaa voi vaihtaa taloudellisesti yksitellen aina tietyn värin loppuessa. Musteet on suunniteltu myös laadukkaaseen asiakirjatulostukseen, joten niillä hoituvat kaikki tarpeet.

Expression Premium -mallien liitettävyys antaa käyttäjille entistä enemmän mahdollisuuksia. Enää ei ole tarvetta kahlita itseään työpöydän ääreen: Wi-Fi-yhteydellä tulostus ja skannaus sujuvat kotona mistä vain, ja Wi-Fi Direct -toiminnolla tulostus onnistuu myös ilman langatonta verkkoa. Käyttäjät voivat lisäksi ladata maksuttomia Epson Connect2 -sovelluksia. Kotona voi tulostaa ja skannata langattomasti älypuhelimesta tai tabletista iPrint2-sovelluksella. Kodin ulkopuolella ja matkoilla käyttäjät voivat lähettää Epson Email Print2 -sovelluksella asiakirjoja ja valokuvia suoraan tulostimen sähköpostiosoitteeseen lähes mistä vain maailmalta. Luovat käyttäjät voivat puolestaan toteuttaa itseään maksuttomalla Creative Print2 -sovelluksella, jolla voi esimerkiksi tulostaa valokuvia suoraan Facebookista, suunnitella itse onnittelukortteja ja muokata valokuvista väritystehtäviä.

Malleissa on runsaasti käteviä ominaisuuksia, kuten kaksipuolinen tulostus, toimintojen käyttöä helpottava LCD-näyttö, edestä täytettävä paperilokero sekä muistikorttipaikka, jonka avulla valokuvia voi tulostaa kätevästi ilman tietokonetta. XP-640, XP-645 ja XP-900 pystyvät lisäksi tulostamaan tarkoitukseen suunnitelluille CD- ja DVD-levyille. XP-900-mallissa on takana erikoismateriaalien syöttö jopa A3-kokoista paksua materiaalia varten. Epson Europen tuotepäällikkö Mohamed Musa taustoittaa uutuuksia näin:

”Arvioimme tuotemallistojamme jatkuvasti, jotta ne vastaisivat asiakkaiden tarpeita. XP-900 tuo Expression Premium -mallistoon lisää valinnanvaraa, sillä nyt A3-kokoisia valokuvia ja asiakirjoja voi tulostaa myös kotona, vaikka tilaa olisikin vähän.”

Expression Premium -mallien XP-900, XP-645, XP-640 ja XP-540 hinnat täsmentyvät myöhemmin.

Tärkeimmät ominaisuudet●P-900●P-645●P-640●P-540
A3-tulostus---
A4-tulostus, -skannaus ja -kopiointi
Rungon väriMustaValkoinenMustaMusta
LCD-näyttö6,8 cm6,8 cm6,8 cm3,7 cm
Claria Premium -musteet
Kompakti koko
Epson Connect -sovellukset
Kaksi paperilokeroa: toinen valokuvapaperille, toinen A4-paperille--
Suora tulostus tarkoitukseen valmistetuille CD-/DVD-levyille-
Suurin tulostusnopeus jopa 32 sivua/min.[3]28
ISO-tulostusnopeus jopa XX sivua/min. (mustavalko/väri)[4]14/1113/1013/109,5/9

[1]Vain A3-tulostus. A4-kopiointi ja -skannaus.
[2]Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epsonin tulostussovelluksia. Epson Email Print edellyttää Internet-yhteyttä. Lisätietoja toiminnoista sekä tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epson.fi/connect.
[3]Testausolosuhteista on lisätietoja osoitteessa www.epson.eu/testing.
[4]Selvitetty ISO/IEC 24734 -standardin mukaisesti ja ilmoitettu Office Category -testin oletusarvojen mukaisten yksipuolisten A4-arkkien keskimääräisenä ESAT (estimated saturated throughput) -kapasiteettina. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing.


Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin.

Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.
http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa
http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050
http://eco.epson.com/