Epsonin ensimmäinen aktiivista 3LCD-tekniikkaa käyttävä 3D-projektori kaupalliseen käyttöön

3D-teräväpiirtoprojektori herättää esitykset eloon

Epsonin ensimmäinen aktiivista 3LCD-tekniikkaa käyttävä 3D-projektori kaupalliseen käyttöön

Epson, maailman projektorimarkkinoiden markkinajohtaja viimeisten 11 vuoden ajan, on julkaissut ensimmäisen aktiivista 3LCD-tekniikkaa käyttävän 3D-projektorinsa kaupalliseen käyttöön. Epson EB-W16 tukee 3D-visualisointia oppilaitoskäytössä sekä muotoilu- ja suunnittelusovelluksissa. Tämä helppokäyttöinen kannettava laite tarjoaa kirkkaan ja teräväpiirtoisen 3D-heijastuksen 3LCD-tekniikan eduilla.

 

Kuvien laadun takaa Epsonin 3LCD-tekniikka, joka tuottaa laajan värivalikoiman ja luo luonnollisen ja elävän kuvan. Epson EB-W16 on ihanteellinen esimerkiksi graafisen suunnittelun sovelluksiin. Sen valkoisen ja värillisen valon 3 000 lumenin tehon ansiosta 3D-kuva on kirkas erilaisissa valaistusolosuhteissa. 5 000:1 -kontrastisuhteen ansiosta yksityiskohdat näkyvät erinomaisesti ja tekevät kuvanlaadusta poikkeuksellisen hyvän.

 

EB-W16 on lisäksi ohut, kevyt ja suunniteltu kannettavaksi, mikä yhdessä 1,2-kertaisen zoomauksen kanssa tekee 3D-sisällön esittämisen mahdolliseksi melkein missä vain.

 

Kaikkia HDMI-yhteensopivia 3D-signaalimuotoja tukeva Epson EB-W16 voi näyttää side-by-side-, top-and-bottom- ja frame packed -sisältöjä. Tämä takaa, että käyttäjillä on mahdollisuus esittää kattavin määrä 3D-sisältöä.

 

Gareth Day, Epson Europen tuotepäällikkö, kertoo: "Olemme tuoneet kirkkaan aktiivisen 3D-tekniikkamme menestyksekkäästi jo kotiteatteriprojektorivalikoimaamme ja nyt tarjoamme tämän tietämyksen myös yritysmarkkinoille. Korkean värivalotehon ja 3LCD-tekniikan ansiosta EB-W16 on täydellinen valinta moniin muotoilu- ja suunnittelusovelluksiin, sen ansiosta töitä voidaan esitellä huomattavasti entistä mukaansatempaavammin."

 

EB-W16 käyttää Epsonin kevyitä USB-ladattavia radiotaajuudella toimivia aktiivisia 3D-suljinlaseja, joiden käyttöetäisyys on jopa 10 metriä projektorista.

 

Epson EB-W16 on saatavana tammikuusta 2013 alkaen hintaan 879€ (sis. alv). Epsonin radiotaajuudella käytettävien aktiivisten 3D-suljinlasien hinta on 81€ (sis. alv).

 

 

Ominaisuudet

Kirkas suuren näytön 3D-projektori

Yhtä korkea 3 000 lumenin valkoisen ja värillisen valon teho

Erinomainen kuvanlaatu Epsonin 3LCD-tekniikalla

Syvät mustat – korkea 5 000:1:n kontrastisuhde

Tukee kaikkia nykyisiä HDMI-yhteensopiva 3D-muotoja (side-by-side, top-and-bottom ja frame packing)

WXGA (1 280 x 800) -resoluutio – HD Ready

USB-ladattavat aktiiviset suljinlasit 3D-esityksiä varten2 – myydään erikseen

Voit kohdistaa heijastuskuvan helposti trapetsikorjauksen, 1,2-kertaisen zoomauksen ja automaattisen sovitus kankaalle -toiminnon avulla

2W:n kaiutin