Epsonin DigiGraphie-tulosteet esittelevät Helsinki-aiheisia valokuvia Finavian Art Port -taidegalleriassa

Helsinki-Vantaan valokuvanäyttelyiden kaikki kuvat on tulostettu noudattaen Epsonin korkean laadun takaavaa DigiGraphie-sertifiointia

Epsonin DigiGraphie-tulosteet esittelevät Helsinki-aiheisia valokuvia Finavian Art Port -taidegalleriassa

Finavian Art Port -galleriaperhe täydentyi kahdella mielenkiintoisella gallerialla, kun Helsinki-Vantaalle avattiin uudet muoti- ja valokuvagalleriat. Fashion Gallery esittelee ensimmäisenä Paola Suhosen muotitalon Ivana Helsingin ja Photo Galleryssä on esillä valokuvaaja Katja Hagelstamin Helsinki-aiheisia kuvia. Kaikki valokuvanäyttelyn kuvat on tulostettu Epsonin tulostimilla hyväksytyille Digigraphie-papereille.

Digigraphie® - laadun tae taiteelle

Digigraphie yhdistää Epsonin vuosien kehitystyön tulostimien ja musteiden parissa sekä taiteen. Digigraphie-merkintä teoksessa takaa, että tuloste on aito jäljennös alkuperäisestä, osa rajoitettua erää ja luotu noudattaen tarkkaan määriteltyä digitaalista prosessia.

Digigraphie-leimatut jäljennökset tulostetaan Epsonin Stylus Pro –tulostimella valikoiduille paperilaaduille käyttäen Epsonin UltraChrome™, UltraChrome K3 ja Ultrachrome K3 with Vivid Magenta -musteita. Aito Digigraphie-tuloste on numeroitu ja taiteilijan signeeraama, ja lisäksi sen mukana tulee alkuperätodistus.

Digitaalisen valokuvauksen ja taiteen kysyntä on kasvanut vuodesta toiseen, ja nyt Digigraphien ansiosta useammat voivat omistaa suosikkitaiteilijansa teoksen laadukkaana jäljennöksenä. Digigraphien avulla valokuvaajat ja taiteilijat pystyvät kontrolloimaan alkuperäisen teoksen jäljennöksiä ja samalla suojelemaan työnsä arvoa. Epsonin kokemus laadukkaasta digitaalisesta tulostuksesta takaa, että Digigraphie-tulosteet täyttävät niin asiakkaiden kuin ammattilaistenkin vaatimukset.

www.digigraphie.com

Lisätietoja Finavian Art Port –gallerioista Finavian sivustolla.