Epsonin DigiGraphie-tulosteet esittelevät Endeavour-sukkulan viimeistä matkaa

Valokuvanäyttely Helsinki-Vantaan lentokentällä

Epsonin DigiGraphie-tulosteet esittelevät Endeavour-sukkulan viimeistä matkaa

Huhtikuu 2013 – Helsinki-Vantaan lentokentälle avautui maaliskuussa Digigraphie-valokuvanäyttely NASAn Endeavour-sukkulan viimeisestä matkasta Kennedyn avaruuskeskuksesta Los Angelesin tiedemuseoon. Sukkula siirrettiin syksyllä 2012 Floridasta Kaliforniaan maanteitse sekä ilmateitse erikoisrakenteisen Boeing 747:n kyydissä. Näyttelyn valokuvat on tulostettu Epsonin tulostimella Epsonin taidepapereille DigiGraphie-sertifiointia noudattaen. Kuvat on tulostettu Dialabissa, joka on Epsonin Digigraphie sertifioitu kumppani.

Digigraphie® - laadun tae taiteelle

Digigraphie yhdistää Epsonin vuosien kehitystyön tulostimien ja musteiden parissa sekä taiteen. Digigraphie-merkintä teoksessa takaa, että tuloste on aito jäljennös alkuperäisestä, osa rajoitettua erää ja luotu noudattaen tarkkaan määriteltyä digitaalista prosessia.

Digigraphie-leimatut jäljennökset tulostetaan Epsonin Stylus Pro –tulostimella valikoiduille paperilaaduille käyttäen Epsonin UltraChrome™, UltraChrome K3 ja Ultrachrome K3 with Vivid Magenta -musteita. Aito Digigraphie-tuloste on numeroitu ja taiteilijan signeeraama, ja lisäksi sen mukana tulee alkuperätodistus.

Digitaalisen valokuvauksen ja taiteen kysyntä on kasvanut vuodesta toiseen, ja nyt Digigraphien ansiosta useammat voivat omistaa suosikkitaiteilijansa teoksen laadukkaana jäljennöksenä. Digigraphien avulla valokuvaajat ja taiteilijat pystyvät kontrolloimaan alkuperäisen teoksen jäljennöksiä ja samalla suojelemaan työnsä arvoa. Epsonin kokemus laadukkaasta digitaalisesta tulostuksesta takaa, että Digigraphie-tulosteet täyttävät niin asiakkaiden kuin ammattilaistenkin vaatimukset.

www.digigraphie.com