Epsonilta valokuvatulostin kotiin

Epson tuo markkinoille pienikokoiset valokuvaharrastajille suunnatut mustesuihkutulostimet, jotka käyttävät uutta kuusiväristä valokuvamustesarjaa

Epsonilta valokuvatulostin kotiin

Epson julkaisee erityisesti valokuvatulostukseen suunnitellut Expression Photo XP-850- ja XP-750-tulostimet. Ne soveltuvat erinomaisesti valokuvaharrastajille, jotka haluavat parhaan mahdollisen A4-koon valokuvatulostimen ja mukana paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Sarjan tulostimissa on seuraavat ominaisuudet:

  • Uusi kuusivärinen Claria Photo HD -muste tuottaa erinomaisia pitkään kestäviä valokuvia
  • Pienikokoinen, 40 % aiempia malleja pienempi
  • Moottoroitu ohjauspaneeli ja tulostelokero
  • 8,8 cm kosketusnäyttö, jossa käyttäjäystävällinen vuorovaikutteinen valikko
  • Tehostettu Epson Connect -palvelu, jossa uusi etätulostusohjain ja skannaus pilvijärjestelmiin
  • Automaattinen Wi-Fi-määritys ja Wi-Fi Direct
  • Takasyöttö erikoismateriaaleille kortteja ja painavia valokuvapapereita varten
  • Tulostus CD-/DVD-levylle

Tulostimissa käytetään Epsonin uutta Claria Photo HD -mustetta, joka soveltuu erinomaisesti valokuvatulostukseen. Musteella tulostetut valokuvat säilyvät jopa 300 vuotta valokuva-albumissa. Kuusivärinen mustesarja (musta, syaani, magenta, keltainen, vaalea syaani ja vaalea magenta) tuottaa pehmeitä väriliukuja, syvän mustan ja vivahteikkaat värit.

Tulostimissa on myös motorisoitu ohjauspaneeli ja tulostelokero, joka avautuu automaattisesti ennen tulostusta. Näin käyttäjät voivat kerätä tulosteensa helposti.

Molemmissa Expression Photo -tulostimissa on Epson Connect -etätulostusmahdollisuus (Epson iPrint, Epson Email Print, etätulostusohjain ja pilvijärjestelmiin skannaus). Epson iPrintin avulla käyttäjät voivat tulostaa langattomasti älypuhelimista ja tableteilta tai lähettää asiakirjat suoraan tulostimen omaan sähköpostiosoitteeseen. Etätulostusohjain tarjoaa enemmän joustavuutta tulostustöiden mukauttamiseen tietokoneen tulostinohjaimen kautta ennen töiden lähettämistä tulostukseen. Pilvijärjestelmiin skannauksen ansiosta käyttäjät voivat tallentaa ja jakaa skannattuja asiakirjoja suoraan pilvipalveluihin ja lähettää niitä mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen tai toiseen Epson Connect -tulostimeen. Tulostimet ovat myös Google Cloud Print- ja Apple AirPrint -yhteensopivia.

Automaattisen Wi-Fi-asennuksen ansiosta käyttäjien ei tarvitse tietää verkkoasetuksia tai käyttää USB-kaapelia, sillä tulostinlöytää ja määrittää tarvittavat verkkoasetukset automaattisesti. Lisäksi Wi-Fi Direct -tuen avulla tulostin voi muodostaa suoraan yhteyden muihin Wi-Fi-laitteisiin ilman langattomia tukiasemia, kuten reitittimiä.

Käyttäjät voivat käsitellä valokuvia aiempaa luovemmin erikoismateriaaleille tarkoitetun takasyötön avulla, mikä mahdollistaa tulostamisen korteille ja raskaille valokuvapapereille. Kahden edestä ladattavan paperilokeron ansiosta vaihtaminen valokuvakokoisten ja A4-kokoisten tulosteiden välillä on myös vaivatonta. Tulostimien avulla käyttäjät voivat tulostaa suoraan sopiville CD- ja DVD-levyille ja luoda näin persoonallisia kotivideo- ja digikuva-albumeita. Molemmat tulostimet tulostavat kaksipuolisesti, mutta XP-850-tulostimessa on myös kaksipuolinen automaattinen paperinsyöttö kaksipuolista skannausta, kopiointia ja faksausta varten.

"Nämä tulostimet on pakattu täyteen hienoja ominaisuuksia. Ne on kehitetty, jotta valokuvaharrastajat voisivat nauttia kotonaan upeista valokuvatulostusominaisuuksista. Uuden Claria Photo HD -musteen ansiosta voimme varmistaa, että ihosävyt ja pehmeät väriliu'ut on toteutettavissa kaikissa tulosteissa", Epson Europen tuotepäällikkö Katharina Zimmermann sanoo.

Expression Photo XP-850 ja XP-750 ovat saatavana marraskuussa hintaan 259 € ja 199 €.

Ominaisuudet●P-850●P-750
Uusi kuusivärinen Claria Photo HD -muste tuottaa erinomaisia valokuvia useille erilaisille tulostusmateriaaleille
Kaksipuolinen skannaus, kopiointi ja faksaus automaattisella paperinsyöttölaitteella-
Kaksipuolistulostus
Takasyöttö erikoismateriaaleille kortteja ja painavia valokuvapapereita varten
Moottoroitu ohjauspaneeli ja tulostelokero
Jopa 40 % pienempiä kuin aiemmat mallit
8,8 cm:n kosketusnäyttö, jossa käyttäjäystävällinen vuorovaikutteinen valikko
Epson Connect (Epson iPrint, Email Print, etätulostusohjain, skannaus pilvijärjestelmiin)
Google Cloud Print -yhteensopiva
AirPrint-yhteensopiva
Kaksi edestä täytettävää paperilokeroa valokuvapaperia ja A4-kokoista paperia varten
Tulostus suoraan erikois-CD-/DVD-levylle
Helppo asentaa automaattisen Wi-Fi-määrityksen avulla
Wi-Fi Direct
Wi-Fi- ja Ethernet-yhteyden avulla voit tulostaa ja skannata mistä tahansa kotisi huoneesta
PictBridge ja muistikorttipaikka valokuvatulostamiseen ilman tietokonetta
Säästä rahaa erillisten musteiden ansiosta - vain loppuunkäytetty väri vaihdetaan. Valittavana normaalikokoisia ja XL-kokoisia mustepatruunoita
Tulostusnopeus jopa 32 sivua minuutissa
4 800 dpi:n skannaustarkkuus2400 dpi