Epsonilta uusi monia tulostuskokoja tukeva kompakti kaupallinen valokuvatulostin

Joustava ja nopea SureLab SL-D800 tuottaa erinomaista laatua, joten valokuvausliikkeet ja ammattivalokuvaajat voivat halutessaan laajentaa liiketoimintaansa

Epsonilta uusi monia tulostuskokoja tukeva kompakti kaupallinen valokuvatulostin

1. toukokuuta 2019– Epson julkistaa tänään SureLab SL-D800 -valokuvatulostimen, joka on suunniteltu kaupalliseen tuotantokäyttöön valokuvaliikkeille ja muille toimijoille, jotka haluavat laajentaa tulostustoimintaansa. Asiakkaille tarjottavia palveluja voi lisätä mahdollisimman vähäisin ympäristövaikutuksin. Tulostin sopii parhaiten valokuvien tuotantoyrityksille, itsenäisille valokuvausliikkeille, tapahtumavalokuvaajille, minilaboratorioille, kopiointiliikkeille ja itsepalvelupisteisiin. Lisäksi se on hyvä ratkaisu myös yrityksille, joiden on kyettävä itse tulostamaan sekalaisia töitä laadukkaasti aina tarvittaessa, erilaisille materiaaleille ja monen kokoisina.

 

SL-D800 on suunniteltu tukemaan monia tulostusmateriaaleja, jotta laitteen käyttäjät voivat harjoittaa mahdollisimman monipuolista liiketoimintaa. Joustavuuden tarkoituksena on myös täyttää asiakkaiden jatkuvasti muuttuvat ja yhä suurempaa luovuutta edellyttävät tarpeet. Tuettuja materiaaleja ovat kiiltävä, satiini ja paperipohjainen matta. Rullan leveys voi olla 89–210 mm ja pituus 50–1 000 mm. Laitteen tuotantonopeus on vaikuttava 360 (15 x 10 cm) valokuvaa tunnissa. Tulosteet ovat todella laadukkaita, värintoistoalue on laaja, mustan sävyt ovat täyteläisiä ja kiilto on erinomainen.

 

SureLab D800 -tulostimen edullisuuden käytössä takaavat pitkä huoltoväli ja vähäinen huoltotarve. Näin myös tuottavuus paranee ja asiakkaille voidaan tarjota tasalaatuista, luotettavaa palvelua. Energiankulutus ja äänitaso ovat pienentyneet huomattavasti lämmittimen ja tuulettimen kehittyneen valmiustilahallinnan ansiosta. Parantunut kustannustehokkuus tarkoittaa sitä, että jo valmiiksi edullinen SL-D800 on entistäkin houkuttelevampi ratkaisu kaupalliseen valokuvatulostukseen.

 

Epson Europen tuotepäällikkö Michaela Stolle kuvailee uutuutta näin: ”SureLab SL-D800 jatkaa menestyksekkään edeltäjänsä (SL-D700) jalanjäljillä. Kaikki tehdyt parannukset perustuvat asiakkaiden toiveisiin. Kompakti (samankokoinen kuin SL-D700) ja kestävä SL-D800 on kuin luotu nopeaan ja joustavaan valokuvien kaupalliseen laatutulostukseen. Pitkäikäiseksi suunniteltu laite sulautuu työskentely-ympäristöön saumattomasti. Tulostelokero on vankkatekoinen, ja akselin rakennetta on kehitetty. Käyttökatkot lyhenevät merkittävästi, sillä uutuusmallissa on intuitiivinen kaksivaiheinen rullan vaihtotoiminto. Epson pystyy tarjoamaan asiakkailleen kokonaisratkaisun, sillä musteet, paperit ja ohjelmistotuen saa samasta paikasta. Tämä on asiakkaille merkittävä etu: aikaa säästyy paljon, kun voi asioida vain yhden toimittajan kanssa. Uutuusmalli on tervetullut lisäys SureLab-valikoimaan.”

 

Tulostinta voi käyttää ainoana yksikkönä tai osana tehotuotannon laitekantaa. Olipa käyttöympäristö mikä vain, tämä kaupallinen valokuvatulostin tuottaa laadukkaita tulosteita alhaisin kokonaiskustannuksin.

 

SureLab SL-D800 tulee saataville kesäkuussa 2019.