Epsonilta uusi kiinteästi asennettavien perusprojektorien mallisto yritys- ja opetuskäyttöön

EB-5000-tuoteperheen edullisten projektorien ominaisuudet, kirkkaus ja suorituskyky tekevät vaikutuksen.

Epsonilta uusi kiinteästi asennettavien perusprojektorien mallisto yritys- ja opetuskäyttöön

3. tammikuuta 2017 – Epson julkistaa uuden sarjan yrityksiin ja oppilaitoksiin suunniteltuja kiinteästi asennettavia projektoreita. Erinomaisen kirkkauden, pitkäikäisyyden ja kaikki tarvittavat ominaisuudet saa nyt huomattavan edullisena kokonaisuutena. Mallien EB-5530U (WUXGA), EB-5520W (WXGA) ja EB-5510 (XGA) toisistaan eroava varustelu takaa, että jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy sopiva laite.

Kaikissa kolmessa EB-5000-sarjan mallissa on 5 500 lumenin kirkkaus, joten heijastettu kuva on selkeä, tarkka ja väreiltään vivahteikas myös valoisassa huoneessa. Monipuolisten liitäntöjen ansiosta projektorit integroituvat sulavasti mihin tahansa neuvottelu- tai luokka­huoneeseen. Laitteissa on myös Miracast- ja HDBaseT1-tuki sekä kaksi HDMI-liitäntää.

EB-5000-projektoreissa investoinnin kokonaiskustannus (TCO) on alhainen, mikä huokean hankintahinnan ohella selittyy erittäin edullisilla vaihtolampuilla. Vaihto ei välttämättä tule eteen kovinkaan pian, sillä lampun kesto2 on pidentynyt kaikissa malleissa 10 000 tuntiin. Näiden projektorien asennus on hyvin helppoa ja joustavaa: linssinsiirto toimii vaaka- ja pystysuunnassa ja kontrastisuhde on erinomainen.

Epson Europen tuotepäällikkö Daniel Rose valottaa uuden malliston taustoja: ”Epsonin mielestä kiinteästi asennettavienkin projektorien malliston pitää olla kattava, joten valikoimassa on huippumallien ohella myös perustason ratkaisuja. Ne soveltuvat oppilaitoksille ja yrityksille, joissa on varattu tähän tarkoitukseen niukahko budjetti. EB-5000-mallien 5 500 lumenin kirkkaus ja erinomainen lampun kesto merkitsevät poikkeuksellista hinta–laatusuhdetta. Projektorit ovat omiaan useita yksikköjä sisältäviin asennuksiin.”

EB-5000-projektorit tulevat saataville helmikuussa 2017 hintaan EB-5530U: 2.529 EUR, EB-5520W: 2.306,40 EUR ja EB.5510: 1.934,40 EUR (sis. alv.). 

Tärkeimmät ominaisuudet EB-5530U EB-5520W EB-5510
5 500 lumenin kirkkaus
Näyttötila WUXGA WXGA XGA
Langaton Miracast-liitettävyys -
Yhden kaapelin HDBaseT-liitettävyys -
Pidentynyt lampun kesto: 10 000 tuntia
Parannetut värit, entistä puhtaammat valkoiset
Entistä parempi kontrasti ja tarkennus
Linssinsiirto (vaaka- ja pystys.), laajakuvazoom
Edulliset vaihtolamput: alhainen TCO
Kaksi HDMI-liitäntää

1. Miracast- ja HDBaseT-tuki vain malleissa EB-5530U ja EB-5520W.

2. 10 000 tunnin lampun kesto perustuu projektorin käyttöön säästötilassa.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/

  1.