Epsonilta teollisuustulostin väritarroille

Tuotteita valmistavat yritykset voivat nyt tuottaa laadukkaita ja mukautettuja tarroja erittäin nopeasti itse

Epsonilta teollisuustulostin väritarroille

3. marraskuuta 2014 – Uusi ColorWorks C7500 on erinomainen työkalu laadukkaiden väritarrojen tulostamiseen.  C7500-tulostimen avulla voidaan eliminoida myös esipainamiseen liittyvät kustannukset tuottamalla pieniä sarjoja mukautettuja tarroja tarpeen mukaan. Tarrat voidaan tuottaa yrityksessä sisäisesti säästäen aikaa ja rahaa.

Suosittuun TM-C3500-malliin perustuva C7500 tarjoaa erinomaista tulostuslaatua ja -nopeutta tarpeen mukaan tehtävään pienien sarjojen väritarratulostukseen. C7500-tulostimen ominaisuuksia ovat

  • korkea tulostuslaatu (600 x 1200 dpi)
  • nopea tulostus (300 mm/s)
  • erinomainen luotettavuus uuden kiinteän PrecisionCore MicroTFP -tulostuspään ansiosta.

Tämän teollisuustulostimen avulla yritykset voivat tulostaa tarvitsemansa tarrat, kuten esimerkiksi ruoka- ja juomatuotteiden, pakkausten ja laatikoiden etiketit sekä EU:n energiamerkinnät ja GHS-tarrat.

Tarrojen tulostaminen tarpeen mukaan C7500-tulostimella voi myös auttaa poistamaan esipainamiseen liittyviä kustannuksia, esimerkiksi poistamalla tarrajätteen ja tehden suuren tarravaraston tarpeettomaksi.

C7500 sisältää Epsonin uuden PrecisionCore-tulostuspään, joka on kehitetty erityisesti yrityksille käytettäväksi teolliseen tarrojen painamiseen. Tarrojen tulostaminen yrityksen sisällä auttaa varmistamaan erinomaisen laadun sekä mahdollistaa laadukkaiden tarrojen tuottamisen nopeasti. 

Suuttimentarkistustekniikka ja pisteenkorvaus auttavat estämään virhetulostukset ja pikselivirheet ja varmistamaan, että tulosteet ovat yhdenmukaisia.

Tulostimessa käytetään riittoisia, erillisiä mustepatruunoita, joten vain yksittäinen loppuun käytetty mustepatruuna pitää vaihtaa, mikä tuo kustannussäästöjä ja vähentää hukkaan joutuvaa mustetta.

C7500 on helppokäyttöinen eikä vaadi juuri lainkaan huoltoa. LCD-ohjauspaneeli tekee tulostimen asentamisesta yksinkertaista ja nopeaa, ja ESC/Label, uusin tulostinkomentosarjamme väritarratulostimille, mahdollistaa tulostimen integroinnin käytännössä mihin tahansa käyttöjärjestelmään.

Epson Suomen Channel Sales Manager Jani Koskela sanoo:

”Valmistusteollisuuteen suunniteltu C7500 -tarratulostin mahdollistaa nyt yksittäin mukautettujen väritarrojen tulostamisen yrityksen sisällä. Se tarjoaa huomattavia kustannussäästöjä kiinteän tulostuspään ansiosta. Tulostuspäätä ei tarvitse vaihtaa, joten se kestää tulostimen koko käyttöiän[1]. Lisäksi pigmenttimustetarrat kuivuvat nopeasti ja kestävät hankausta ja vettä eivätkä haalistu.”

Terävät, laadukkaat tulokset saadaan aikaan muuttuvan pisarakoon tekniikalla (VSDT), joka mahdollistaa mustepisaroiden tuottamisen tarkasti määritellyn kokoisina.

C7500 on saatavana tammikuusta 2015.

Tärkeimmät ominaisuudet:

·  Täysväritarrojen (CMYK) lyhyiden sarjojen tulostus tarpeen mukaan

·  Erinomainen tulostuslaatu 600 x 1 200 dpi:n tarkkuudella

·  Uusi PrecisionCore MicroTFP -rivitulostuspää

·  Nopea tulostus (300 mm/s)

·  Pienet tarrakohtaiset kustannukset

·  Erilliset mustepatruunat säästävät rahaa, sillä vain loppuun kulunut väri tarvitsee vaihtaa

·  Riittoisat 300 ml:n mustepatruunat

·  LCD-näyttö helpottaa tulostimen tilan seurantaa, ja ohjauspaneelista voi säätää tulostimen asetuksia ilman tietokonetta

·  Tee laadukkaita tulosteita lukuisille eri materiaaleille, kuten matta- ja kiiltäväpintaiselle paperille sekä erimuotoisille ja -kokoisille synteettisille materiaaleille

·  Tulostaa jopa 4 tuuman levyiselle materiaalille

·  Epson DURABrite Ultra Ink -muste tuottaa kestävät tulosteet, jotka eivät tahriinnu tai haalistu ja hylkivät useimpia nesteitä

·  Suuttimentarkistustekniikka tunnistaa tukkeutuneet suuttimet ennen tulostusta ja korjaa ne minimimäärällä mustetta

·  Pisteenkorvaus kompensoi tukkeutuneita suuttimia

·  Vakiona automaattileikkuri ja lisävarusteena rullausyksikkö rullalta rullalle -tulostukseen

·  Mukana tulostinkielituki (ESC/Label), jonka avulla C7500:n hallinta on mahdollista mistä tahansa käyttöjärjestelmästä tai ohjelmistosta

·  Sisältää alkuperäiset ohjaimet tärkeimmille ohjelmistoille, kuten Codesoftille, Bartenderille ja NiceLabelille

·  Mukana kehitys-, hallinta- ja huolto-ohjelmisto

[1] ColorWorks C7500 -tuotteen elinkaareksi on määritetty 500 km syötettyä paperia

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja -tulostusjärjestelmistä, 3LCD-projektoreista sekä teollisuusroboteista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 655 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2012 oli 1 540 miljoonaa euroa.

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/