Epsonilta kompakti myyntipistetulostin sekkien käsittelyyn ja kuittitulostukseen

Luotettava TM-H6000V-uutuusmalli: kätevät liitännät ja pienet kokonaiskustannukset

Epsonilta kompakti myyntipistetulostin sekkien käsittelyyn ja kuittitulostukseen

Epson on julkistanut pienikokoisen myyntipistetulostimen, jolla voi kuittien ja tositteiden tulostuksen lisäksi skannata sekit. Entistäkin luotettavammassa laitteessa on hyvä liitettävyys ja erittäin pienet investoinnin kokonaiskustannukset. TM-H6000V on tarkoitettu kaupoille ja muille yrityksille, joiden tarvitsee käsitellä kassalla sekkejä ja jotka haluavat tulostaa kuitit samalla laitteella. Laite sopii myös apteekeille, joiden on tulostettava reseptitiedot etiketteihin.

TM-H6000V:n tulostusnopeus on jopa 350 mm/s¹. Sekkien käsittely on nopeampaa kuin edeltäjämallissa ja myös automaattinen leikkuri on entistä nopeampi. Laitteessa on muitakin parannuksia, jotka tehostavat yritysten toimintaa. Edelleen kehittynyt luotettavuus vähentää käyttökatkoja. Lämpökirjoitin kestää nyt 200 kilometriä kuitteja. Automaattinen leikkuri puolestaan jaksaa kolme miljoonaa katkaisukertaa.

Monikäyttöinen tulostin mukautuu nykyaikaisen vähittäiskaupan tarpeisiin. Uusia ominaisuuksia ovat esimerkiksi verkkotulostus (Server Direct Print, SDP) sekä tuki useille liitännöille tablettien ja tietokoneiden rinnakkaiskäyttöä varten. ePOS-Print, ePOS-Display ja NFC-tunnisteiden tuki helpottavat ja nopeuttavat myyntipisteen määritystoimia siirryttäessä tablet-pohjaiseen kassajärjestelmään.

Epson Europen tuotepäällikkö Roberto Peris kertoo: ”Sekkien käyttö vähenee monilla alueilla, mutta esimerkiksi Ranskassa sekillä maksetaan edelleen hyvin mielellään. Epson on kehittänyt sekkejä hyväksyville vähittäiskauppiaille myyntipisteratkaisun, jossa yhdistyvät sekkien käsittely ja ePOS-tekniikan uusimmat ominaisuudet. Uusi TM-H6000V-malli tuo mukanaan joukon liitäntöjä esimerkiksi eri järjestelmien rinnakkaiskäyttöä ja tablet-toimisia kassoja varten. Kestävä laite skannaa sekit ja tulostaa kuitit luotettavasti.”

TM-H6000V tulee saataville 1.5.2018.

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • ePOS-Print-tulostus ja ePOS-Display-näyttötekniikka käyttävät XML-muotoa: tuki Internet- ja tablet-pohjaisille sovelluksille

 • Suora verkkotulostus: tietojen tulostus ja näyttö ulkoisesta palvelimesta

 • Kolme eri liitäntää (USB/Ethernet/UIB): mahdollisimman suuri joustavuus²

 • Rinnakkaiskäyttö: tulostin tukee yhtä aikaa PC-kassoja sekä tablet- ja Internet-pohjaisia järjestelmiä

 • NFC-tuki: nopea Bluetooth-laiteparien muodostus ja tulostimen valinta

 • Tulostuspään kesto 200 kilometriä tai 200 miljoonaa impulssia (33 % pitempi kuin edeltäjämallissa)

 • Automaattisen leikkurin kesto 3 miljoonaa katkaisua (50 % pitempi kuin edeltäjämallissa)

 • Visuaaliset virheilmoitukset: ongelman tarkka syy helppo selvittää

 • Automaattinen paperinkulutuksen vähennys (Automatic Reduction of Paper, ARP): jopa 47 % prosentin säästö kuittipaperissa

 • Reaaliaikainen kello: turvalliset https-yhteydet

 • Tulostusnopeus jopa 350 mm/s¹

 • Entistä ripeämpi automaattinen leikkuri nopeuttaa palvelua

   

1. Suurimman tulostusnopeuden voivat estää käytetty paperilaatu, liitäntätyyppi, tiedonsiirto-olosuhteet ja komentoyhdistelmät. Oletusasetus on 300 mm/s.
2. Sisäisen USB- ja Ethernet-liitännän ohella käytettävissä ovat myös sarja-, rinnakkais-, Bluetooth- ja Wi-Fi-liitäntä.