Epsonilta helppo ratkaisu, jolla voi tulostaa mm. pöytätasoihin ja keramiikkapintoihin

Uusi nopeasti kuivuva, jäykkä sublimaatiosiirtopaperi soveltuu täydellisesti sekä koville materiaaleille että tekstiileille

Epsonilta helppo ratkaisu, jolla voi tulostaa mm. pöytätasoihin ja keramiikkapintoihin

18. toukokuuta 2015 – Epson on julkistanut uuden DS Transfer Multipurpose Paper ‑paperin. Tämä sublimaatiosiirtopaperi on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja sopii erityisesti kovia materiaaleja valmistaville PK-yrityksille[1]. Painatukset alumiinisiin valokuvalevyihin, iPhone-koteloihin, keramiikkalaattoihin, mukeihin ja puuhun syntyvät helpommin ja edullisemmin kuin koskaan.

Monipuolinen ja helppokäyttöinen DS Transfer Multipurpose Paper on saatavana pitkänä rullana. Paperi on suunniteltu erityisesti painokuvioiden siirtämiseen koville pinnoille, mutta monikäyttöisyytensä ansiosta se soveltuu myös polyesteritekstiileille.

Keskipainoista (105 g/m²) DS Transfer Multipurpose Paper ‑paperia on helppo käsitellä, mutta jäykkyytensä ansiosta se ei rypisty värinsiirron aikana. Erityishuokoisuus puolestaan varmistaa, että mustehöyryt hajoavat sublimaation aikana.

Lopputulokset ovat johdonmukaisesti teräviä, ja värintoistoalue on laaja myös valokuvalaadun tulosteissa. DS Transfer Multipurpose Paper ‑paperin tehokas värinsiirto merkitsee vähentynyttä hävikkiä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Paperin paino 105 g/m²
  • Laaja värintoistoalue
  • Nopeasti kuivuva
  • Huokoisuus
  • Yhteensopiva Epson UltraChrome DS ‑musteiden kanssa
  • Suunniteltu tuottamaan parhaat tulokset digitaalisissa sublimaatiotulostimissa Epson SC-F6000, Epson SC-F7000 ja Epson SC-F7100
  • Yhteensopiva kolmannen osapuolen rasterikuvaprosessorien kanssa

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen innovaatioiden edelläkävijä, jonka tavoitteena on ylittää odotukset. Epson tarjoaa tuotteita koti- ja toimistokäyttöön sekä kaupan ja teollisuuden aloille. Epsonin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, teollisuusrobotteja, älylaseja ja tunnistusjärjestelmiä. Ratkaisut ovat pienikokoisia ja energiaa säästäviä, ja niissä käytetään erittäin tarkkaa teknologiaa.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee yli 73 000 työntekijää. Epson panostaa jatkuvasti ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2013 oli 1 517 miljoonaa euroa.

http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Kiinteissä pinnoissa on oltava polyesteripinnoite.