Epsonille TIPA-järjestön ’Paras monitoiminen valokuvatulostin’ tunnustus

Epson palkittiin valokuva-alalle suunnatuista innovatiivisista ja korkeatasoisista tuotteistaan

Epsonille TIPA-järjestön ’Paras monitoiminen valokuvatulostin’ tunnustus

Toukokuu 2013 – Valokuva-alan medioiden päätoimittajat ja toimittajat ympäri maailman antoivat parhaan monitoimisen valokuvatulostimen TIPA 2013 palkinnon Epsonin Expression Photo XP-850 ja XP-750 -tulostimille.

TIPA (Technical Image Press Associatio) arvioi viimeisten 12 kuukauden aikana julkaistujen tuotteiden innovatiivisuutta, teknologiaa, designia, helppokäyttöisyyttä ja hinta-laatusuhdetta.

Mary McNulty, Epson Europen Head of PR and Communications kertoo: “TIPAn palkintolautakunnan jäsenet valitsevat laitteet arvioitavien tuotteiden listalle ja äänestävät listalta voittajan. Lautakunta valitsee voittajan valtavasta määrästä tuotteita, joten olemme todella ylpeitä Epson Expression Photo XP-850:lle ja XP-750:lle myönnetystä tunnustuksesta.”

TIPAan kuuluu jäseniä yhdeksästä Europan maasta sekä Australiasta, Kanadasta, Kiinasta, Yhdysvalloista ja Etelä-Afrikasta, joten se on yksi maailman suurimpia ja vaikutusvaltaisimpia valokuva-alan järjestöjä. Vuoden 2013 palkinto mukaan lukien Epsonin mustesuihkutulostimet, musteet, skannerit ja projektorit ovat saaneet jo 32 tunnustusta TIPAlta.

Tuotetiedot

Epson Expression Photo XP-850 ja XP-750 ovat erinomaisia monitoimitulostimia valokuvaharrastajien käyttöön. XP-850 on nelitoiminen laite, joka tulostaa, skannaa, kopioi ja faksaa. Kumpikin tulostin sisältää Epson Connect –toiminnon, jonka avulla käyttäjät voivat tulostaa langattomasti älypuhelimilta ja tableteilta Epson iPrint –sovelluksella. Lisäksi tulostimille voi lähettää sähköpostia, jonka ansiosta tulostaminen onnistuu mistä tahansa päin maailmaa. Epsonin kuusivärinen Claria Photo HD –muste taas tuottaa upeat, reunattomat 10x15cm tulosteet vain kymmenessä sekunnissa. Expression Photo –tulostimissa on myös intuitiivinen kosketusnäyttö, moottoroitu ohjauspaneeli ja tulostealusta. Käyttäjät voivat myös tulostaa paksulle valokuvapaperille ja korteille käyttämällä tulostinten erikoispapereille tarkoitettua takasyöttöä. Lisäksi sekä XP-850 että XP-750 voivat tulostaa suoraan sopiville CD- ja DVD-levyille.

Lisätietoa:

www.epson.fi

Toimittajalle

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen kuvankäsittelyn ja innovaatioiden edelläkävijä, jonka tarjoamien tuotteiden valikoima ulottuu mustesuihkutulostimista ja 3LCD-projektoreista tunnistimiin ja muihin mikrolaitteisiin. Epsonin tavoitteena on ylittää asiakkaidensa odotukset luomalla pienikokoisia ja energiaa säästäviä tarkkuuslaitteita niin yritysten, kotikäyttäjien, kaupallisten toimijoiden kuin teollisuudenkin käyttöön.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 97 yrityksestä, joissa työskentelee yli 81 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta ympäristönsuojeluun ja paikallisiin yhteisöihin.

http://global.epson.com/

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 757 henkilöä ja sen myynti tilivuonna 2011 oli 1 546 miljoonaa euroa. http://www.epson.eu

Ympäristövisio 2050  

http://eco.epson.com/