Epsonille kolme Buyers Lab Summer 2020 Pick -palkintoa

Epsonille kolme Buyers Lab Summer 2020 Pick -palkintoa

Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI) on myöntänyt Epsonin pienten toimistojen ja kotitoimistojen tulostimille kolme Summer 2020 Pick -palkintoa. Tämä henkilökohtaisille ja pienten työryhmien tulostimille saatu tunnustus on tärkeä etenkin nyt, kun monet työskentelevät edelleen kotona tai toimistolla rajoitetuissa pienemmissä ryhmissä.

Kuten muutkin Epson-mustesuihkutulostimet, myös nyt palkitut tulostimet vastaavat kestävän kehityksen vaatimuksiin. Ne hyödyntävät Epsonin lämmötöntä teknologiaa, joka vähentää energiankulutusta ja siitä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä. Tulostimet tarjoavat myös merkittävästi kilpailijoita pienemmät tulostuskustannukset, luotettavan suorituskyvyn ja laadukkaan tulostuksen.

Kaitlin Shaw, Keypoint Intelligencen A4-laitteiden Accociate Director, kommentoi: "Kolme palkintoa pienten toimistojen ja kotitoimistojen sarjassa vahvistaa, että Epsonilla on tarjota ylivertaista lisäarvoa käyttäjille.

Huomattavan edullisilla tulostuskustannuksilla käyttäjät saavat korkealaatuisen tulostusjäljen, täydellisen luotettavuuden sekä vaikuttavan käyttäjäystävällisyyden, johon kuuluvat kosketusnäyttö ja yksinkertaiset ylläpitotoimet. Niin mustavalko- kuin väritulostimissa, A4-koossa tai suuressa koossa, Epsonilla on laite, joka täyttää helposti käyttäjien tarpeet ja säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä."

Jorma Lempinen, Epson Suomen maajohtaja, sanoo: "Nämä tunnustukset ovat osoitus Epsonin ponnisteluista tuottaa erinomaista vastinetta rahalle ja korkealaatuista, kestävää tulostusta sekä toimistossa että kotona. Olemme iloisia saadessamme tällaisen tunnustuksen."

Palkitut tulostinmallit:

Epson EcoTank ET-16650
Erinomainen A3-koon värimonitoimitulostin

Epson EcoTank ET-5880
Erinomainen värimonitoimitulostin kotitoimistoon ja pieniin toimistoihin

Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF
Erinomainen värimonitoimitulostin kotitoimistoon ja pieniin toimistoihin