Epsonille kaksi TIPA-palkintoa

Epsonin innovatiiviset ja korkealaatuiset kuvankäsittelytuotteet on palkittu jo kahdeksana vuonna

Epsonille kaksi TIPA-palkintoa

16. huhtikuuta 2012– Epson®, maailman johtava kuvankäsittelytuotteiden valmistaja, on palkittu kahdella merkittävällä valokuvaus- ja kuvantamisteknologian palkinnolla vuoden 2012 Technical Image Press Association (TIPA) -palkintotilaisuudessa. TIPA palkitsi seuraavat Epson-tuotteet: EH-TW9000W sai "Best Photo Projector" -tunnustuksen ja Epson Stylus Photo 1500W palkittiin nimityksellä "Best Expert Photo Printer".

Epson Europen viestintäjohtaja Mary McNulty kertoo: "Meille on kunnia saada tänä vuonna kaksi TIPA-palkintoa. Epson etsii koko ajan uusia ratkaisuja ja tapoja kehittää tuotevalikoimaansa – tämä tunnustus osoittaa, että kuljemme oikeaan suuntaan ja se myös vahvistaa vakaumustamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia digitaalisen kuvankäsittelyn tuotteita."

TIPA on 21-vuotisen historiansa aikana noussut maailman suurimpien ja vaikutusvaltaisimpien valokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn keskittyneiden aikakauslehtiliittojen joukkoon. Siihen kuuluu jäsenlehtiä yhdeksästä Euroopan maasta sekä Australiasta, Kanadasta, Kiinasta, Yhdysvalloista ja Etelä-Afrikasta. TIPAn nimeämät toimittajat valitsevat vuosittain äänestämällä parhaat edellisen vuoden aikana markkinoille tulleet tuotteet. He seuraavat alan uusinta kehitystä ja perehtyvät tuotteen pohjalla olevaan innovaatioon, teknologian edistyksellisyyteen, muotoiluun, helppokäyttöisyyteen ja hintaan.

Tuotetiedot

Epson Stylus Photo 1500W  on langaton A3+-koon tulostin, joka tarjoaa edistyksellisiä mutta helppokäyttöisiä ominaisuuksia laadukkaiden, kiiltäväpintaisten valokuvien valmistamiseen. Integroidun Wi-Fi-yhteyden ansiosta työt voi lähettää 1500W-tulostimelle mistä tahansa sijainnista. Epsonin iPrint-sovelluksen avulla tulostus käy helposti ja nopeasti myös kannettavalta tietokoneelta, pöytäkoneelta ja uusimmilta mobiililaitteilta, kuten iPhonelta tai iPadilta.

Epson EH-TW9000W on helppokäyttöinen 3D-täysteräväpiirtoprojektori, joka mahdollistaa langattoman täysteräväpiirtosisällön esityksen. Projektori tarjoaa kaikille elokuvaharrastajille, pelaajille ja urheilufaneille mahdollisuuden nauttia voimakkaasta 3D-kokemuksesta mukavasti kotona - ja sama pätee myös korkeatasoisiin 2D-kuviin. EH-TW9000W on Epson-projektorien huippumalli, joka tarjoaa ainutlaatuisen kolmiulotteisen kokemuksen, yhtä korkean 2400 lumenin valkoisen ja värillisen valon tehon, korkean 200000:1 kontrastisuhteen ja paljon kehittyneitä ominaisuuksia. EH-TW9000W on myös markkinoiden ensimmäinen 3D-täysteräväpiirtoprojektori, joka mahdollistaa Full HD -sisällön langattoman vastaanoton. Näin vältytään kotia rumentavilta johdoilta.