Epsonille arvostettu EISA-palkinto

Epson EH-TW9000W sai European Projector 2012-2013 -tunnustuksen

Epsonille arvostettu EISA-palkinto

European Imaging and Sound Association (EISA) palkitsi mailman johtavan projektorivalmistaja Epsonin EH-TW9000W -projektorin ‘European Projector 2012-2013’ tunnustuksella.

 

EISA –paneeli arvosti projektorin helppoa asennettavuutta ja erinomaista liikkuvan kuvan käsittelyä: "Tämä on yksi markkinoiden parhaista ratkaisuista tällä hetkellä – käytä sitä rakentaaksesi unelmiesi kotiteatteri."

 

Madlyne Colson, Epson Europen tuotepäällikkö sanoo: "EISA-palkinot ovat alalle tärkeitä tuotteiden laadun indikaattoreita, ja tämä EH-TW9000W:n saama palkinto on siten tunnustus osaamisellemme valmistaa korkeatasoisia projektoreita. Tunnustus on jälleen yksi lisä EH-TW9000W:n saavutuksiin, sillä se on jo aiemmin tänä vuonna saanut TIPA-palkinnon (Technical Image Press Association). Epson on ylpeä johtavasta asemastaan projektori- ja kotiteatteriteknologian alalla."

 

Epson EH-TW9000W on ensimmäinen langaton täysteräväpiirto 3D-projektori markkinoilla. Langattomuus mahdollistaa projektorin asentamisen ilman sotkuisia kaapelinippuja. EH-TW9000W on Epsonin malliston lippulaiva ja tarjoaa upean 3D-elämyksen ja yhtä korkeat, jopa 2 400 lumenin valko- ja värivalotehon, korkean, jopa 200 000:1 kontrastisuhteen ja huippuluokan tekniset ominaisuudet.

EH-TW9000W tarjoaa täysteräväpiirto-tason langattoman liitettävyyden, joten elokuvaharrastajat, pelaajat ja penkkiurheilijat voivat nauttia upeasta 3D-elämyksestä ja korkeatasoisesta 2D-kuvasta kotona.

 

-loppu-