Epson vie valokuvien tulostuslaadun ja joustavuuden uudelle tasolle Photokinassa

Epsonin osastolla esitellään kuinka helppoa on tulostaa parasta laatua paperille, canvakselle, filmille, metallille, kankaalle ja lahjatuotteisiin Epsonin mustesuihkutulostimilla

Epson vie valokuvien tulostuslaadun ja joustavuuden uudelle tasolle Photokinassa

9th August 2016

Epson esittelee laatua ja joustavuutta skannauksessa, mustesuihkutulostuksessa sekä myös älylasiteknologiassa Photokinan osastolla (B011, Hall 2,2, 20-25 09, 2016). Osastolla vierailevat näkevät Epsonin täydellisen valikoiman viimeisimpiä tuotteita harrastus- ja ammattilaistasoiseen tulostamiseen. Esittelemme valikoiman erilaisia materiaaleja sekä näytämme Moverio -älylaseilla lisätyn todellisuuden maailmaa. Osastolla Epson esittelee johtavien ohjelmisto-, jälkikäsittelyn,- ja sovellusspesialistien kanssa yhteistyössä kuinka erilaisilla luovilla tavoilla valokuvia ja FineArt –kuvia tuotetaan.

Lisäksi perehdytämme esimerkiksi kuvien manipulointiin ja tulostintekniikoihin päivittäisten paneeli-keskusteluiden avulla. Epsonin kuvantamisen ammattilaiset tapaavat alan ammattilaiset ja herättävät keskustelua mm. seuraavista aiheista: Miten tulostaa materiaalille, jossa on optisia kirkasteita? Mikä on paras tapa digitalisoida historiallisia dioja? Miten löytää paras paperilaatu?

Epson on jakanut osaston erilaisiin teema-alueisiin:

Tulostaminen kotona ja ammattilaistulostus: Tutustu Epsonin uusimpiin mustesuihkutulostimiin monitoimitulostimista, skannaukseen ja tulostamiseen, kuuden-värin A4-pöytätulostimista 10-värin 44-tuuman suurkokotulostimiin. Nämä kaikki tuotteet on suunniteltu tuottamaan kirkkaita värejä, hienoja yksityiskohtia, syvää ja rikasta mustaa, upeita väriliukuja ja korkeaa laatua.

Fine-Art tulostus: Koe huippulaatu Epsonin valokuva ja taideteosten tulostamisessa. 64-tuumaa leveä Sure Color SC-P10000 / P20000 –suurikokotulostimet ovat esillä osastolla ja yhteistyössä kumppanien kanssa esittelemme kaksipuoleista tulostamista kuten valokuvakirjojen tuottamista DGI:llä ja kahdella SC-p10000 mallilla.

Monikäyttöiset minilaboratoriot: Valokuvausliikkeille ja Epson jälleenmyyjille on esittelyssä  SureLab D30000SR & DR: SureLab D7 Studio microlab ja SureLab SL-D700. Osastolla tuotetaan erilaisia kuvia, kortteja ja kutsuja erilaisille materiaaleille ja eri koossa. Näillä joustavilla tulostimilla voi tulostaa moniin eri tarpeisiin.

Tulosta canvakselle: Täällä pääset seuraamaan miten 64-tuumaisella Epson SureColor SC-S80600 tulostimella tulostetaan kankaalle. Esittelyssä myös Fotoba-leikkaus ja  MH & P Stretch Master ST60 / 60.

Kuva T-paitaan, metalliin tai 3D esineisiin: SureColor SC-F sublimaatio tulostin tuottaa laadukkaita tuotteita esimerkiksi myynninedistämistarkoitukseen. Esittelemme erilaisia luovia ratkaisuja kuten SC-F2000 -tulostimella tulostamista suoraan T-paitaan, SC-F6200 -sublimaatiotulostimella toteutetaan erilaisia kuvituksia tuotteisiin kuten kypärään, puhelimeen ja tablettiin yhteistyössä SubliTec asiantuntijoden kanssa. Lisäksi esittelemme ChromaLux tuotteita.

Vieraile Epsonin Photokina –messusivustolla ja saat viimeisimmän tiedon messutapahtumista Epsonin osastolla (www.epson.eu/photokina).

Osallistu keskusteluun: #epsonphotokina

Instagram: @epsoneurope