Epson tuo valkokangaselämyksen koteihin kahdella uudella 4K-laserprojektorilla

EH-LS11000W ja EH-LS12000B malleissa on uudet, entistä paremmat ominaisuudet, kuten 4K-resoluutio ja laservalonlähde

Epson tuo valkokangaselämyksen koteihin kahdella uudella 4K-laserprojektorilla

Epson tuo valkokangaselämyksen koteihin kahdella uudella 4K-laserprojektorilla

Epson on tuonut markkinoille kaksi uutta huipputason kotiteatteriprojektoria, jotka sopivat mukaansatempaavaa valkokangaselämystä hakeville elokuvaharrastajille ja pelaajille. Projektoreissa on Epsonin laservalonlähde ja 4K-resoluution tuottava uusi 4K-kuvankäsittelysiru, jotka takaavat kirkkaan ja korkealaatuisen kuvan. Uutuusmallit tarjoavat ensiluokkaisen kotiteatterielämyksen, ja niissä on useita ominaisuuksia, joiden ansiosta ne sopivat täydellisesti elokuva-iltoihin, suoratoistoon, urheilutapahtumien seuraamiseen ja pelaamiseen.

Valkokangasfanit ihastuvat varmasti näiden tehokkaiden projektorien tuottamaan vaikuttavan suureen kuvaan. Poikkeuksellisen laadukas kuva muodostuu näiden huipputekniikoiden yhdistelmästä: suuri dynaaminen kontrastisuhde (2 500 000:1), 4K-resoluutio (8,3 miljoonaa pikseliä), HDR10+ -tuki, 3LCD-tekniikka ja laservalonlähde. Moottoroidun linssin siirron ja zoom-objektiivin ansiosta saadaan tarkka kuva helposti.


Ensiluokkainen kuvanlaatu

Epsonin 3LCD-tekniikan avulla voidaan välttää ”sateenkaariefekti” ja yhtä suuri valkoinen ja värillinen valoteho tuottavat eloisat värit (EH-LS12000B 2 700 lumenia, EH-LS11000W 2 500 lumenia). HDR10+ -tuki mahdollistaa tarkat yksityiskohdat ja kuvan syvyyden, jolloin värit näkyvät täyteläisinä mutta luonnollisina. Varjojen yksityiskohdat taas näkyvät uskomattoman tarkkoina syviä mustan sävyjä tuottavan suuren kontrastisuhteen (2 500 000:1) ansiosta. 4K-kuvan interpolointi, 4K Super Resolution ja kohteeseen mukautuva gammakorjaus / automaattinen kontrastinparannus puolestaan varmistavat, että vaikuttavan kotiteatterielämyksen saavuttaminen onnistuu helposti.

Pelatessa jopa 4K-resoluutio ja 120 kuvaa sekunnissa sekä alle 20 ms:n tuloviiveajat takaavat, että tosipelaajat pystyvät ottamaan kaiken hyödyn irti uusimman sukupolven pelikonsoleista ja jopa huippuluokan pelitietokoneista.

Sekä EH-LS12000B että EH-LS11000W mallissa on pitkäikäinen laservalonlähde, joka varmistaa alhaisemman energiankulutuksen ja sen, että viihdesisällöstä voidaan nauttia jopa 10 vuoden ajan¹.


Helppokäyttöinen

Molempien projektorien asennus on yksinkertaista ja täsmällistä moottoroidun optiikan ansiosta, johon kuuluu moottoroitu 2,1-kertainen optinen zoomaus, moottoroitu tarkennus ja moottoroitu linssin siirto (±96,3 % pystysuunnassa ja ±47,1 % vaakasuunnassa). Myös sisällön katsominen oikealla kuvasuhteella on helppoa, sillä projektoreihin voidaan tallentaa kymmenen omaa suosikkivalintaa. Lisäksi projektorit ovat yhteensopivia Calmanin värikalibrointiohjelmiston kanssa. 

Epson Europen videoprojektoriyksikön tuotejohtaja Paul White kertoo: ”Yhä useammat viettävät aikaa kotona nauttien elokuvista tai jopa pelaamisesta yhdessä perheenä, minkä vuoksi nämä projektorit ovatkin täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nostaa katselukokemuksensa seuraavalle tasolle. Useissa kotitalouksissa on nykyään myös erilliset kotiteatterihuoneet tai tarpeeksi suuret tilat, jotka mahdollistavat näiden projektorien tarjoamasta valkokangaselämyksestä nauttimisen.”

EH-LS11000W on väriltään valkoinen ja sen suositushinta on 4 855 €. EH-LS12000B on väriltään musta ja sen suositushinta on 5 165 €.

Uusien mallien tärkeimmät ominaisuudet:
 
•  4K-resoluutio (8,3 miljoonaa pikseliä)
•  Dynaaminen kontrastisuhde 2 500 000:1
•  Väriavaruus DCI > 85 %
•  4K Super Resolution -resoluutio
•  4K-kuvan interpolointi
•  Kohteeseen mukautuva gammakorjaus
•  Pikasammutus
•  Laservalonlähde
•  HDMI 2.1 (4K / 120 Hz)
 
 
 
1) Perustuu sisällön päivittäiseen katsomiseen viiden tunnin ajan projektorin ollessa Eco-tilassa.