Epson tuo markkinoille kolme uutta laserprojektoria kotikäyttöön

Uusi EpiqVision-mallisto koostuu EpiqVision Ultra ja EpiqVision Mini laserprojektori-TV -malleista

Epson tuo markkinoille kolme uutta laserprojektoria kotikäyttöön

Uudet projektorit ovat osa Epsonin uutta EpiqVision-laserprojektori-TV -mallistoa

Epson tuo markkinoille kolme uutta laserprojektoria kotikäyttöön

Epsonin laserprojektoreiden valikoima täydentyy pienikokoisilla EF-11 ja EF-12-malleilla sekä erittäin lyhyen heijastusetäisyyden EH-LS300-mallilla. Uudet projektorit ovat osa Epsonin uutta EpiqVision-laserprojektori-TV -mallistoa, ja EF-12- ja LS300-malleissa on uutuutena myös YAMAHAn äänimaailma.     

Epsonin pienimmät 3LCD-laserprojektorit, EF-11 ja EF-12, tarjoavat suurikokoisen valkokangaselämyksen kannettavassa muodossa. Ne voidaan siirtää helposti huoneesta toiseen, joten niitä voi käyttää pienissäkin tiloissa. Uudet mallit ovat ihanteellisia esimerkiksi perheen elokuvailtoihin, pelaamiseen, valokuvien selailuun ja urheilun katsomiseen.

Erittäin lyhyen heijastusetäisyyden EH-LS300 on saatavilla valkoisena tai mustana, ja se voidaan sijoittaa erittäin lähelle heijastettavaa pintaa. Se on Epsonin uusin älykäs Full HD -laserprojektori, joka heijastaa jopa 120 tuuman kuvan 3LCD-tekniikalla ja suurella kontrastisuhteella, mikä takaa terävän kuvan. Erinomaisten liitäntöjen, helpon käyttöönoton ja kohdistuksen ansiosta tämä projektori on paras valinta kotiviihdeharrastajalle, joka tarvitsee suuren kuvakoon.

Uudet mallit tarjoavat suuren kuvan sekä jopa 10 vuoden laadukkaan katseluajan edullisesti, helposti ja ilman huoltotoimia1. Tämä tekee niistä todellisen vaihtoehdon perinteiselle televisiolle.


Laadukas ääni ja älykkäät toiminnot

Pienikokoinen EF-12 ja erittäin lyhyen heijastusetäisyyden EH-LS300 ovat Epsonin ensimmäiset projektorit, jotka on varustettu YAMAHAn äänellä, ja laite voi toimia myös itsenäisenä älykaiuttimena. Android TV:nTM kautta projektori tarjoaa tuhansia elokuvia, ohjelmia ja pelejä Google Playssä, YouTubessa ja monissa muissa suosituissa sovelluksissa.2 Lisäksi sisäänrakennetun Chromecastin avulla käyttäjät voivat siirtää suosikkiviihdesovelluksensa suoraan valkokankaalle Android-laitteesta tai iOS-laitteesta, Mac- tai Windows-tietokoneesta tai Chromebookista.3 Äänihaku ja henkilökohtaiset suositukset ovat mahdollisia Google Assistantin avulla4 EF-12- ja EH-LS300 -malleissa. Viihdetarjonnan selailu ja laitteiden hallinta on siis helppoa ja nopeaa kaikkialla asunnossa.

Pienikokoisessa EF-11-mallissa on sisäänrakennettu Miracast, jonka avulla voit näyttää projektorin näytöllä sisältöä puhelimesta, tabletilta tai mistä tahansa älylaitteesta.

”Ihmiset viettävät tällä hetkellä enemmän aikaa kotona kuin koskaan aikaisemmin. Uusimmat projektorit tarjoavatkin joustavia, helppokäyttöisiä ja edullisia vaihtoehtoja valkokangasviihteen katseluun kotona. Älykkäiden liitäntöjen sekä laadukkaan ja pitkäikäisen laservalonlähteen ansiosta television vaihtamista kannattaa nyt todella harkita”, sanoo Epson Suomen kuluttajatuotteiden myynnistä vastaava Jani Koskela.

Uudet projektorit ovat osa Epsonin uutta EpiqVision-laserprojektori-TV -mallistoa, johon kuuluvat myös aiemmin julkaistut pienikokoiset EF-100-mallit ja erittäin lyhyen heijastusetäisyyden EH-LS500-mallit. EH-LS300 ja aiemmin julkaistu EH-LS500 kuuluvat EpiqVision Ultra -mallistoon, ja EF-mallit muodostavat EpiqVision Mini -malliston.

EF-11 ja EF-12-mallit ovat saatavana Suomessa joulukuussa 2020 ja LS-300-mallit tammikuussa 2021.

EF-11EF-12EH-LS300B/W
Runko ja yksityiskohdatMustaMusta ja kupariMusta tai valkoinen
Projektiosuunta360 astetta
Laservalonlähde10 vuotta10 vuotta10 vuotta
3LCD-projektoritekniikkaKylläKylläKyllä
Näytön kokoJopa 150Jopa 150Jopa 120
Android TV, jossa on Google Assistant, Google Play ja sisäänrakennettu ChromecastEiKylläKyllä
Näytön peilaus (Miracast)KylläEi Ei
ÄäniBuilt-in 1.5W x 2 mono speakerSound by YAMAHA 5W stereo x 2 Bluetooth audioSound by YAMAHA 5W stereo x 2 10W woofer x 1 Bluetooth audio
HDMI● 1● 2● 2
Resoluutio1080p1080p1080p
Kirkkaus1 000 lumenia1 000 lumenia3 600 lumenia
Trapetsikorjaus KylläKylläKulman säätö
Valonlähteen käyttöikä (eco-/normaalitila)10 vuotta10 vuotta10 vuotta
1) Perustuu keskimäärin viiden tunnin päivittäiseen sisällön katsomiseen, kun projektori on eco-tilassa
2) Google, Android, YouTube, Android TV ja muut merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tietyt sisällöntoimittajat voivat edellyttää tilausta.
3) Suoratoisto on optimoitu vain valittuja palveluita varten. Muiden sisältöjen suoratoiston laatu voi vaihdella. Tuetut käyttöjärjestelmät ja laitteet: Android 2.3 ja uudemmat, iOS® 7 ja uudemmat, Windows® 7 ja uudemmat, Mac OS® 7 ja uudemmat sekä Chrome OS (versio 38 tai uudemmat).
4) Google Search -hakutoiminto on maailmanlaajuinen. Google Search ei pysty välittämään Smart-ratkaisua Google Homeen. Google Assistant koskee 16 maata (Japani, Yhdysvallat, Kanada, Brasilia, Meksiko, Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Italia, Espanja, Ruotsi, Vietnam, Indonesia, Etelä-Korea, Australia, Intia)