Epson tuo markkinoille GoBoard Education -ohjelmiston, jonka avulla opettajat ja oppilaat voivat olla yhteydessä, luoda ja tehdä yhteistyötä reaaliajassa

GoBoard Education -ohjelmisto helpottaa dynaamista ja innostavaa oppimista sekä luokkahuoneissa että etätyöskentelyssä tarjoamalla mahdollisuuden yhtenäiselle vuorovaikutukselle ja näyttöjen väliselle yhteistyölle

Epson tuo markkinoille GoBoard Education -ohjelmiston, jonka avulla opettajat ja oppilaat voivat olla yhteydessä, luoda ja tehdä yhteistyötä reaaliajassa

Interaktiivisten näyttöjen suosion kasvun sekä lisääntyneen etä- ja hybridiopetuksen myötä Epson on tuonut markkinoille opetukseen tarkoitetun edistyksellisen ja yhteistyön mahdollistavan GoBoard Education -ohjelmistoratkaisun.

Ohjelmistossa on erilaisia interaktiivisia- ja yhteistyöratkaisuja, joiden avulla oppilaat ja opettajat voivat olla yhteydessä, luoda ja jakaa sisältöä. Lisäksi ohjelmisto voidaan integroida erilaisiin videoneuvottelualustoihin, kuten MS Teamsiin, Zoomiin ja moniin muihin.

Opettajat voivat jakaa sisältöjä, tehdä interaktiiviselle näytölle muistiinpanoja ja muuttaa käsin tehtyjä piirroksia Clip Art -kuviksi tai kuvioiksi. Lisäksi opettajat voivat hakea sisältöä internetistä ja lisätä sitä reaaliajassa.

AirServerin mahdollistaman integroinnin ansiosta GoBoard Education -ohjelmisto tukee langattomia näytönjakoprotokollia, kuten Miracastia, AirPlaytä ja Google Castia, minkä ansiosta oppilaiden on helppo jakaa mobiililaitteidensa näyttö oppitunnin aikana.

Ohjelmiston mukana toimitettava opettajan konsoli auttaa opetushenkilökuntaa luomaan ja hallitsemaan sisältöä paikasta riippumatta. Lisäominaisuuksien avulla opettajat voivat myös lisätä kyselyitä, joihin oppilaat voivat vastata reaaliajassa muodostamalla yhteyden näyttöön oppilaiden kumppanisovelluksen kautta.

Ilmaiseksi ladattavissa olevan oppilaiden kumppanisovelluksen avulla samaan verkkoon yhteyden muodostaneet oppilaat voivat katsella valkotaulua reaaliajassa omilta laitteiltaan, tallentaa oppitunteja ja sisältöä omalle laitteelleen myöhempää katselua varten ja olla suoraan vuorovaikutuksessa valkotaulun kanssa. Etäopetuksessa olevat oppilaat voivat katsella näytöllä olevaa sisältöä ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa reaaliajassa muodostamalla yhteyden valitun videoneuvotteluratkaisun kautta.

”Epson on perinteisesti keskittynyt laitteisiin, mutta nyt kun luokkahuoneissa on siirrytty käyttämään interaktiivisia näyttöjä ja monet oppilaista hyödyntävät opiskeluissaan hybridimalleja, näimme tarpeen kehittää ratkaisun, joka palvelee sekä oppilaita että opettajia niin luokkahuoneissa kuin etäopiskelussa”, kertoo tuotejohtaja Kiran Sanghera.

”Haluamme tarjota opettajille ratkaisun, joka lisää näyttöjen, valkotaulujen ja paneelinäyttöjen interaktiivisuutta. Langattomassa verkossa toimiva GoBoard Education -ohjelmisto on yhteensopiva kaikkien interaktiivisten näyttöjen (myös paneelinäyttöjen) kanssa merkistä riippumatta, ja se voidaan integroida videoneuvottelualustoihin. Näin ollen se todellakin täyttää kaikki tarpeet.”

Lisätietoja on osoitteessa:  www.epson.fi/goboard