Epson tuo markkinoille ensimmäisen UV-LED-tasotulostimensa

SureColor SC-V7000 tarjoaa korkealaatuista ja nopeaa tulostusta monenlaisille materiaaleille

Epson tuo markkinoille ensimmäisen UV-LED-tasotulostimensa

SC-V7000

Epson tuo markkinoille ensimmäisen UV-LED-tasotulostimensa, jonka avulla opastinvalmistajat, messurakentajat ja tulostustalot voivat laajentaa tarjontaansa ja valmistaa korkealaatuisia tulosteita. SC-V7000 on suunniteltu vastaamaan nykypäivän opastinvalmistajien tarpeisiin keskittyen nopeampaan ja kustannustehokkaampaan tuotantoon.

Erittäin kilpailukykyisessä SC-V7000 tasotulostimessa on Epsonin Micro Piezo -tulostuspää sekä uusi 10-värin UV-mustesarja, johon kuuluvat mm. harmaa, punainen, valkoinen ja lakka. Ionisaattorit ja kohdistustapit helpottavat käyttöä ja lisäävät tehokkuutta ja tuottavuutta. Epson Edge Print RIP -ohjelmisto yhdessä UV Flatbed Controller -ohjelmiston kanssa lisäävät tuotantonopeutta ja tuottavat tulosteita yksinkertaisella ja toistettavalla tavalla.

Tulostin pystyy tulostamaan useille materiaaleille ilman esikäsittelyä, mm. akryyli, polykarbonaatti, PVC, alumiini, metalli, polyesteri, vaahtolevyt, puu ja kivi. Tulostusalueen enimmäiskoko on 2,5 x 1,25 m.

”Kaikki SC-V7000:n toiminnot on kehitetty asiakasta ajatellen. Olemme lisänneet ainutlaatuisia Epsonin ominaisuuksia erottuaksemme ja parantaaksemme tarjontaamme suurkuvatulosteiden tuotannossa. SC-V7000 on taloudellinen, monipuolinen ja tehokas tulostin, jonka avulla Epson on nyt vahvasti mukana myös tasotulostinmarkkinoilla.” Epson Suomen suurkuvatulostinmyynnistä vastaava Kenneth Hilapieli kertoo.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Uusi 10 värin sarja, johon kuuluvat mm. Light Cyan ja Light Magenta. Harmaa väri vähentää rakeisuutta ja punainen väri tuottaa eloisat ja kirkkaat tulosteet.
  • Ainutlaatuinen tulostuspää mahdollistaa nopean tulostuksen myös silloin, kun käytetään samanaikaisesti valkoista, muita värejä ja lakkaa.
  • Suurin tulostusalue 2 500 x 1 250 mm (LxS)
  • 4 vakuumialuetta
  • Kohdistustapit helpottavat yhtenäistä ja toistuvaa tulostusta
  • Materiaalin enimmäispaksuus 80 mm, automaattinen korkeuden tunnistus- ja säätötoiminto
  • Ionisaattori poistaa staattiset varaukset tulostusmateriaaleista
  • Epson Edge Print RIP -ohjelmisto

SureColor SC-V7000 on saatavana Suomessa joulukuussa 2020.