Epson tuo markkinoille ensimmäisen resin-mustetta käyttävän suurkuvatulostimensa

64-tuumainen SureColor SC-R5000 tarjoaa tarkat ja nopeasti kuivuvat tulosteet useille erilaisille materiaalityypeille

Epson tuo markkinoille ensimmäisen resin-mustetta käyttävän suurkuvatulostimensa

SureColor SC-R5000 -mallin lanseeraamisen myötä Epson laajentaa tulostukseen tarkoitettua laitevalikoimaansa resin-musteratkaisulla, joka tarjoaa teippitulostajille ja tulostustaloille mahdollisuuden tuottaa laajan valikoiman mainosmateriaaleja ja korkealaatuisia tulosteita kestävällä ja tehokkaalla tavalla. Uusi R-sarja vastaa toimialan haasteisiin käyttää vesipohjaisia resin-musteita ja hyötyy Epsonin pitkästä kokemuksesta kuvankäsittelyssä sekä värien- ja materiaalien hallinnassa.

64-tuumainen SC-R5000 -tulostin tarjoaa poikkeuksellisen tulostustehon ja värien hallinnan PrecisionCore Micro TFP -tulostuspään ansiosta. Tarkka lämpötilan säätö, jota valvotaan neljällä lämpötila-anturilla, varmistaa, että värit ovat tasaiset reunasta reunaan ja ylhäältä alas. Kolme erillistä lämmitysaluetta (esilämmitys / tulostusalueen lämmitys / kuivatus) takaavat värien tasaisuuden ja täydellisen materiaalinkäsittelyn. Tehokas kuivaus mahdollistaa laminoinnin heti tulostuksen jälkeen, joka nopeuttaa tuotantoaikaa.

PrecisionCore Micro TFP -tulostuspää tarjoaa tarkan ja tasaisen värilaadun ensimmäisestä viimeiseen tulosteeseen. Koska Piezo-tulostuspäät eivät käytä lämpöä, pisaroiden sijoittelu ja pisarakoko pysyvät samana koko tulostuspään käyttöiän ajan. Kun tulostuspää on vaihdettava, käyttäjä voi tehdä sen itse, mikä minimoi käyttökatkokset.

Uusi 6-värin UltraChrome RS -muste on hajuton, vesipohjainen resin-muste, joka soveltuu käytettäväksi kaikenlaisissa ympäristöissä, kuten kouluissa, sairaaloissa, hotelleissa ja sisätiloissa. Bulk-musteratkaisu on saatavana 1,5 litran mustepusseilla keskisuurille tulostusmäärille ja kahdella mustesarjalla suuria tulostusmääriä varten.

"Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja heidän vaatimuksiaan laadusta, tuottavuudesta, luotettavuudesta, vakaasta värisuorituskyvystä ja ympäristövaatimuksista. SC-R5000:n avulla voimme nyt täyttää kaikki nämä toiveet. " Epson Suomen suurkuvatulostinmyynnistä vastaava Kenneth Hilapieli kertoo.

Avainominaisuudet:

  • Epson UltraChrome RS Ink - laajan väriavaruuden tuottavat resin-musteet
  • Hyvä hankauskestävyys
  • GreenGuard Gold, AgBB ja French-VOC -sertifioitu
  • Tarkka rullansyöttö ja kelausjärjestelmä
  • Edistyksellinen automaattinen materiaalijännityksen hallinta (Ad-ATC) tarkkaan ja tasaiseen materiaalinsyöttöön
  • Kolme erillistä lämmitysaluetta (esilämmitys / tulostusalueen lämmitys / kuivatus)
  • Bulk-musteratkaisu - 1,5 litran musteet keskisuurille tulostusmäärille ja 2 x 1,5 litran musteet suurille tulostusmäärille hotswap-toiminnolla
  • 4,3 tuuman kosketusnäyttö helpottaa käyttöä
  • Epson Edge Print RIP -ohjelmisto helpottaa työskentelyä

Epson SC-R5000 on saatavana Suomessa joulukuussa 2020.