Epson tukee Portraits of Aviation –valokuvanäyttelyä Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n saapuvien kerroksessa on esillä kuuden suomalaisen ammattivalokuvaajan ilmailuaiheisia valokuvia.

Epson tukee Portraits of Aviation –valokuvanäyttelyä Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Portraits of Aviation -näyttelyn taideteokset on tulostettu Epson  Stylus Pro 11880 –suurkokotulostimella Epsonin Doubleweight Matte –paperille Epsonin kehittämän Digigraphie-laatustandardin mukaisesti.

Digigraphie® - laadun tae taiteelle

 

Digigraphie yhdistää Epsonin vuosien kehitystyön tulostimien ja musteiden parissa sekä taiteen. Digigraphie-merkintä teoksessa takaa, että tuloste on aito jäljennös alkuperäisestä, osa rajoitettua erää ja luotu noudattaen tarkkaan määriteltyä digitaalista prosessia.

Digigraphie-leimatut jäljennökset tulostetaan Epsonin Stylus Pro –tulostimella valikoiduille paperilaaduille käyttäen Epsonin UltraChrome™, UltraChrome K3 ja Ultrachrome K3 with Vivid Magenta -musteita. Aito Digigraphie-tuloste on numeroitu ja taiteilijan signeeraama, ja lisäksi sen mukana tulee alkuperätodistus.

Digitaalisen valokuvauksen ja taiteen kysyntä on kasvanut vuodesta toiseen, ja nyt Digigraphien ansiosta useammat voivat omistaa suosikkitaiteilijansa teoksen laadukkaana jäljennöksenä. Digigraphien avulla valokuvaajat ja taiteilijat pystyvät kontrolloimaan alkuperäisen teoksen jäljennöksiä ja samalla suojelemaan työnsä arvoa. Epsonin kokemus laadukkaasta digitaalisesta tulostuksesta takaa, että Digigraphie-tulosteet täyttävät niin asiakkaiden kuin ammattilaistenkin vaatimukset.

Näyttelyn valokuvat ovat Alias Studioiden kuvaajilta Tiina Mickelsonilta, Petra Tiihoselta ja Sami Tirkkoselta, Valokuvaamo Klikin Peero Lakaselta ja Sami Reiviseltä sekä Studio Mikaela Löfrothin Mikaela Löfrothilta. Näyttelyn järjestävät yhteistyössä Finavia Oyj, Ilmailutoimittajat ry, Finnair Oyj, Kameralehti, Dialab ja Epson.

Portraits of Aviation -näyttely on avoinna kesäkuun 2012 loppuun asti ja se on avoinna kaikille lentoasemalla asioiville.

Lisätiedot ja kuvat: johanna.sormunen(at)epson.eu.