Epson tekee yhteistyötä Kramerin kanssa ja tuo markkinoille innovatiivisia kiinteästi asennettavia projektioratkaisuja

Uuden strategisen ohjelman myötä Epsonin asennettavat projektorit muuntuvat monikäyttöisiksi langattomiksi BYOD-ympäristöiksi

Epson tekee yhteistyötä Kramerin kanssa ja tuo markkinoille innovatiivisia kiinteästi asennettavia projektioratkaisuja

6. joulukuuta 2017– Epson Europe on muodostanut allianssin Kramer Electronics Ltd:n kanssa, joka on AV- ja IT-ratkaisujen johtava valmistaja. Yhteistyön tavoitteena on tuoda tarjolle kokous- ja opetustilojen projektiotarpeisiin äärimmäisen houkutteleva kokonaisratkaisu. Yhdistelmä koostuu Epsonin tehokkaista, hyvin varustelluista projektoreista ja Kramerin palkitusta yritystason langattomasta VIA GO -esitysratkaisusta.

VIA GO on kehittynyt, hetkessä käyttövalmis esitysratkaisu, jonka avulla kokouksen osanottajat voivat helposti aloittaa esityksen millä vain tabletilla, älypuhelimella tai kannettavalla tietokoneella. Ratkaisuun sisältyvien Wi-Fi-tukiasemien ansiosta mikä vain nykyinen tai uusi Epson-projektori muuttuu monipuoliseksi omien laitteiden käyttöä (BYOD) tukevaksi langattomaksi esitysympäristöksi. VIA GO toimii Epson-projektorien kaikissa nykyisissä malleissa sekä uusissa tuotteissa, esimerkiksi tuoreimmissa EB-2-sarjan malleissa.

”Epsonin ja Kramerin Euroopan-laajuinen allianssi on varmasti mieluisa uutinen Epsonin nykyasiakkaille. He voivat nyt lisätä kokoustiloihinsa langattomat yhteydet omilla laitteilla tapahtuvia esityksiä varten. Uutinen kiinnostanee yhtä lailla Kramerin ja Epsonin uusiakin asiakkaita, jotka saavat näin käyttöönsä molempien ydinosaamisen parhaat puolet: alan kärkiprojektorit sekä turvallisen ja langattoman, kehityksen huippua edustavan esitysteknologian”, toteaa Kramerin digitaalisen liiketoiminnan kehitysjohtaja Neta Lempert.

Liiketoimintayksikön johtaja Hans Dummer Epson Europesta sanoo: ”Langattoman liitettävyyden nykymerkitystä koko teknologiasektorilla pystyy tuskin korostamaan liikaa. Kyseessä ei ole enää erikoisominaisuus vaan oletettu vakiovaruste. Epson-projektorien todistettu valovoima ja suorituskyky yhdistettynä Kramerin langattoman esitysteknologian nerokkuuteen muodostavat kokonaisuuden, joka on varmasti erittäin kiinnostava vaihtoehto mihin tahansa yritys- tai opetusympäristöön.”

Muita VIA GO -ominaisuuksia ovat langaton peilaus (iOS, Android, Chromebook, PC ja Mac), sulava 1080p60-videontoisto, alan huippua edustava sisällön 1 024-bittinen salaus ja mahdollisuus usean osallistujan yhteistyöhön toistamalla saman näyttölaitteen avulla kahden eri lähteen esitystä.

Projektorimarkkinoita hallitsevassa Epson-mallistossa on monenlaisia yritys- ja opetuskäytön vaatimuksiin soveltuvia laitteita: valikoima vaihtelee edullisista perustason laitteista tehokkaisiin, jopa 5 000 lumenin lasermalleihin, jotka on suunniteltu suuriin tiloihin. Mallistossa on myös erittäin lyhyen heijastusetäisyyden interaktiivisia projektoreita, ultrakannettavia malleja ja täydentäviä laitteita, esimerkiksi dokumenttikameroita.