Epson tekee tarrojen luomisesta helppoa

Säästä aikaa ja rahaa monipuolisilla LabelWorks-sarjan tuotteilla

 

Epson jatkaa suosittujen yritys- ja tarratulostustuotteiden kehittämistä julkistamalla helppokäyttöisten ja monipuolisten tarratulostimien sarjan. Tässä mobiili- ja työpöytätarratulostustarpeisiin soveltuvassa sarjassa on pienikokoinen LabelWorks LW-300, joka soveltuu erinomaisesti toimiston tarratulostustarpeisiin, ja kevyt taustavalaistulla näytöllä varustettu LW-400, joka sopii lähes minkä tahansa ympäristön mobiilitulostukseen. Molemmat mallit ovat yhteensopivia lukuisten Epson-tarrateippien kanssa ja tarjoavat säästöjä edullisten yhdeksänmetristen teippien muodossa.

 

Helppokäyttöisissä LW-300- ja LW-400-tulostimissa on sisäinen näppäimistö erilliskäyttöä varten ja erilliset painikkeet leikkaus- ja tulostustoimintojen nopeata käyttöä varten. Yritykset voivat säästää aikaa tallentamalla suosikkitarratyyppejään tarrakirjoittimien sisäiseen muistiin uudelleenkäyttöä varten: LW-300-tulostimeen voi tallentaa jopa 30 mallia ja LW-400-tulostimeen 50.

 

Molemmat mallit ovat monipuolisia ja tarjoavat suuren määrän eri fonttityyppejä, merkkikokoja, symboleja,, reunoja ja tyylejä. LW-400 tukee myös viivakooditulostusta.

 

Epsonin suuresta 6, 9, 12 ja 18 mm:n tarravalikoimasta löytyy sopiva tarra lähes kaikkiin tarratarkoituksiin. Valikoimaan kuuluu tavallisia, mustia, läpinäkyviä, mattapintaisia ja kirjoitettavia mattapaperitarroja, kansio- ja merkintätarroja, useita eri värejä, kuten huomio- ja pastellivärejä, ja kaksi erilaista tarravahvuutta. Kaikki Epsonin tarrat ovat erittäin kestäviä, vesikestoisia ja kestävät kuumia ja kylmiä olosuhteita.

 

Epson Europen tuotepäällikkö Herve Thevenin sanoo: "Jotta asiakkaamme saavat enemmän tarroja vastineeksi rahalleen, tarratulostimemme pienentävät kunkin tarran marginaaleja, jotta teippiä ei kulu hukkaan. Lisäksi yhdeksän metriä pitkinä taloudelliset teippimme ovat eräitä markkinoiden pisimmistä teipeistä."

 

Epson LabelWorks -sarja tulee saataville marraskuussa 2012. LW-300:n suositeltu jälleenmyyntihinta on 50 € (sis ALV), ja LW-400:n suositeltu jälleenmyyntihinta on 70 € (sis ALV).

 

Tärkeimmät ominaisuudetLW-300LW-400
Sisäinen näppäimistö erilliskäyttöä varten
LCD-näyttö
LCD-näytön taustavalo-
Voidaan käyttää paristoilla tai mukana toimitetulla verkkovirtasovittimella
Valittavana 14 fonttia, 5 fonttikokoa, 10 fonttityyliä, 457 merkkiä sekä 87 reunusta ja kehystä
Tulostaa useita rivejä2 riviä4 riviä
Tulostaa viivakoodeja-8 tyyppiä
Tulosta sarja tarroja kasvavassa aakkosnumeerisessa järjestyksessä
Tukee 6, 9 ja 12 mm:n tarraleveyksiä
Tukee 18 mm:n tarraleveyttä-
Yhteensopiva useiden erilaisten tarrojen ja tekstin väriyhdistelmien ja tarratyyppien kanssa, mukaan lukien läpinäkyvät, huomioväriset ja metalliset tarrat
Tarrat kestävät vettä sekä kuumia ja kylmiä olosuhteita
Pienien tarramarginaalien ansiosta tarroja mahtuu entistä enemmän nauhalle
Taloudelliset 9-metriset nauhat
Kaksi nelimetristä nauhaa mukana pakkauksessa
Kahden vuoden takuu laajennettu kolmeen vuoteen, kun tuote on rekisteröity Epsonin sivustossa

 

-loppu-